Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
30.4.14 16:00

I maly kasparek zahraje velke divadlo ;-) jen nesmi byt velke jeviste! Ja preferuji mensi. Dejme tomu (sedim tu s pravitkem) 13-15cm. Velke veci me desi. A pak me sex boli. Kvuli velikosti penisu uz jsem se jednou rozesla, ale proto, ze byl na me prave prilis velky. S mensim, pod 10cm jsem se jeste nesetkala, ale muj nazor je, ze v takovem pripade uz je treba vyborna taktika ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
30.4.14 16:14

@Kraťomír to prvni. To je to ze si neveris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.14 17:32

Ahoj, manžel má cca 14-15cm a šířka normální, a je to asi tak akorát. Měla jsem partnera s trochu větším a delším, pocit to byl lepší místy ale pak přirážení mě bolelo a muset furt to hlídat bylo otravné, takže radši střední velikost bez bolesti v jakékoliv poloze než větší ale s nějakým nepohodlím… Záleží i na ženě jak je dole velká, já jsem tak akorát k manželovi, znám zase jednu co jí má uzkou a tak se i najdou ženy které mají radši menší velikosti…

• Citovat
  • Upravit
687
30.4.14 20:39
@EvaG píše:
@Kraťomír to prvni. To je to ze si neveris.

Hehe, no já teda nevím… :D Ale jinak si věřím a vím, na co stačím a na co už ne - a asi nikdy v životě nebudu profesionálním žokejem ani motocyklovým závodníkem v MotoGP, protože na to prostě nemám - na oboje mám špatnou výšku i váhu… :oops: A stejné je to i milováním, protože na to prostě nemám dostatečné vybavení - a je to ještě horší, protože na motorce si můžu zazávodit aspoň jako amatér, zatímco při soulož nestačím ani na okresní přebor či čutání za barákem… :? Ale to vy nemůžete chápat, jistě jste skvělá žena s krásnou rodinou, takže nevíte jaké je to, mít takto závažný tělesný nedostatek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.4.14 20:52

@Kraťomír
nech toho uz-vubec nic o tom nevis, kolik zen by ti tady muselo napsat ze mas vybavu v pohode?
i kdyby 1000 napsalo ze je to ok, tak stejne neuvěříš- proste nechces…zajímalo by me spis jak jsi prisel na to ze je malej…když jsi nikdy s nikym nebyl, tak ti nemohla nikdy zadna blbka rict ze ho mas malého…a hlavne ta tve velikost je proste v pohode…takze jsi si to proste vymyslel sam-uplne iracionalne…to je dost skoda, nemyslis :?:…ze ja sem porad lezu :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
30.4.14 21:02

@Kraťomír opravdu navstiv psychologa. Ted jsi me urazil opet se mej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.4.14 23:08

@EvaG Urazil? A čím probůh? :?:

Vždy se chovám slušně a k hodným ženám obzvlášť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
1.5.14 08:16

@Kraťomír tim ze kdyz me vyhovuje 13cm kdy to podle tebe neni to top tak taky nemam vybavu prvního tridy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.5.14 08:40

@EvaG Ale to vůbec ne, myslel jsem to právě naopak - že vy jste jistě krásná a dokonalá žena, takže nemůžete pochopit, jak se cítí člověk na mém místě, který kvůli svému postižení nikdy nemůže poznat lásku, započít vztah a ani si založit vlastní rodinu… Nepřál bych to nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.5.14 10:49

Je to marný, je to marný, je to marný… :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.14 00:38
@Kraťomír píše: …já toužím pouze po tom, jak být průměrný - asi tak na 17×4.5 centimetru…

S kra%tomírem je vždy sranda. Neberte ho vážně.

Jen jeho úvahy jsou docela mimo. Hlavně tedy, jestli má pocit, že 4,5cm na šířku že obecný průměr.

Chtěl bych upozornit, že tento průměr má role od toaletního papíru. Takže si, milý Kraťomíre, na toaletě tu roli vezmi a zkus si ji nacpat do pusy, co tomu řekneš.

Pokud by mělo jít o průměr, tak si nyní představ, že až 40% penisů by mělo být širších (a ostatně i delších). Chci tě vidět, jak by jsi tomu dělal orál, nebo to do sebe cpal, být ženou.
Situaci, že by za tebou mohl přijít někdo, s 6cm výbavou na šířku, že by chtěl anál, bych ti raději asi zažít nepřál :D

• Citovat
  • Upravit
687
4.5.14 11:05

@Anonymní: Legrace je to možná tak pro vás, ale já s tímto postižením musím žít, takže pro mě to zase až taková „bžunda“ není, co mi věřte… :! I když jsem na druhé straně rád, že alespoň někomu udělám radost a pobavím ho, byť jen tímto způsobem… :) O průměrných velikostech tu ale nehodlám diskutovat - já v tom mám celkem jasno a vím, kolik mi chybí na to, abych mohl mít normální milostný život… :think: A vždycky je lepší více než méně - navíc většina žen se shoduje v tom, že není na škodu, když to občas trochu zabolí - ovšem že ale jen tím správným způsobem… :potlesk: Souhlasím jen v tom, že 6 cm by bylo už i na mě trochu moc… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.5.14 11:26

@Kraťomír
tak asi nejsem většina- "trochu zaboli " bych si klidne odpustila- bohužel se to stava…mozna někdo rad něco drsnějšího, za me tedy diky
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 12:38

@Kraťomír
V čem máš, či nemáš jasno, je mě celkem jedno. Zajímá mě jedinné - zkoušel sis tu roli nacpat do pusy? Třeba by se ti pak rozsvítilo :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.14 13:11

@Kraťomír myslím že o průměru máš dost zkreslené představy. Problém máš v hlavě, nikde jinde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky