Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopejka dyly, došly argumenty? ty máš prázdniny? taková škoda ![]()
Říkám ti ty trotlo, aby jsi jim tady neplenila tu diskuzi nebo ti zařídím banana ![]()
@Apolena22 a dili když už jenomže to ty nemůžeš vědět, protože podle toho co píšeš soudím, že jsi tak v deváté třídě a to jsem možná přehnala nevotravuj a jdi se nechat přelíznout na dízu. A založ si svojí diskuzi a tam si mel co chcěš dilino ![]()
@kopejka nervíky tečou? Mimochodem já si myslím, že 13cm je v pohodě ![]()
Ahoj holky. Nemate nektera zkusenost se syndromem ztraceneho penisu? Po porodu mam problem s nadmernou lubrikaci. Manzel ma penis spis mensi - nikdy nam to nevadilo, ale ted pri styku neudrzi erekci. Pry mam sirsu pochvu jako pred porodem a kdyz zacnu mazat tak se ztraci. Co by jste doporucily? Venusiny kulicky? Cviky na panevni dno? Jsme z toho docela zoufali.
Zkus cviky na posílení pánevního dna v kombinaci s kuličkami, pilates s kuličkami.. ![]()
@demo123 nedumej nad optimální velikostí, tady jde minimálně o pocit.. cvičením s kuličkama se nic nezkazí.. A skór po porodu, tohle vy chlapi nepochopíte. o)
Jinak většina žen je nejcitlivější na vchodu a 5cm za ním, kdyby měl někdo trauma ![]()
@sissi79 píše:
Jinak většina žen je nejcitlivější na vchodu a 5cm za ním, kdyby měl někdo trauma
@Papia píše:
Kráťo - něco nového?
Ahoj, píšu po delší době, protože jsem na to tady už nějak neměl pomyšlení a pak taky teď to přihlašování… ![]()
No něco nového se událo, ale nejspíš nic moc neočekávaného a žádný zásadní zlom k lepšímu se neudál, takže to tu asi ani nikoho moc nepřekvapí… Ve zkratce - krásně jsme si s mou velmi blízkou kamarádkou užili svátky včetně toho „jak na Nový rok, tak po celý rok“, pak jsem jel začátkem ledna asi na měsíc do zahraničí a pak jsem se to už snažil trochu utlumit, takže jsem se jí začal vyhýbat. Pak to chvilku vypadalo střídavě na konec a chvilku zas na pokračování, vídali jsme se tak jednou do týdne, hlavně o víkendech, ale vždycky to bylo skvělé a nikdy jsme o tom nějak nemluvili, spíš jsem si to s ní užíval a ona asi také - no a teď už je to myslím asi definitivně u konce, už s ní vůbec nekomunikuju a když mi psala, tak už jsem do odložil na neurčito a prostě konec, už se snažím ji vůbec nevídat a ignorovat…
Já vím, asi to zní blbě, ale málokdo to může při mém postižení chápat a všichni víme, jak by to nakonec dopadlo, takže bylo lepší to ukončit hned, než to dál protahovat v bláhové naději a naivní víře, že bych jí snad mohl při milování stačit a dát ji to co potřebuje - protože na to já prostě nemám… Ale ona je vážně skvělá, takže si dřív nebo později někoho najde a na mě už si ani nevzpomene, zatímco já na ni budu myslet až do konce života - a nejen na ni…
Ale jinak abych to trochu odlehčil, tak ještě přidám dvě svoje skladby o mém životě - první je pojatá spíš humorně a pro zasmání, druhá je smutnější a odráží vcelku věrně moje vnitřní pocity… Za kvalitu se předem omlouvám, nemám techniku ani hlas a zpívat se už taky nenaučím
- ale o tom to asi není… ![]()
No, pořád stejněj magor, jako vždycky… ![]()
Kráťo, teď se zase bude konat v Americe ta soutěž o nejmenší penis. Tak se tam přihlaš (stejně ničím jiným než svým penisem nežiješ) a třeba na něm trhneš alespoň pěknej balík a užiješ si alespoň prachy. Takovýho tragéda jako ty tam stjně asi nikdy neměli…(a tím nemyslím penis) ![]()