Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
900
27.11.13 02:27

Jelikož mám chřipku a ležím, tak sem si vzala notas a přečetla tuhle diskusi od začátku, tak se divím že Kratomír to svoje dvoucentimetrový hovado tady pořád ještě větrá!?Kráto, vybodni se na ženský, ty tě neoceněj, jdi do chlapa, ten bude snad spokojenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
27.11.13 13:31
@martina0310 píše:
Jelikož mám chřipku a ležím, tak sem si vzala notas a přečetla tuhle diskusi od začátku, tak se divím že Kratomír to svoje dvoucentimetrový hovado tady pořád ještě větrá!?Kráto, vybodni se na ženský, ty tě neoceněj, jdi do chlapa, ten bude snad spokojenej.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.11.13 14:26

@Doctus Čus :mavam: :mavam: tak oko na h*vno. V půlce prosince mě čeká operace šedého zákalu. Bude mě implantovaná asferická IQ čočka a multifokální čočka M plus.
Neptej se jak mě je..jsem totálně v prdeli :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9731
27.11.13 16:22

@denisa 76
Hello, lady! Tak hlavně, že to pomůže. Co by taková velká holka nezvládla. To my – chudáčci chlapi – bychom asi skočili z okna. Vždyť víš, že nejvíce nás skolí „rýmečka a kašílek“. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.11.13 21:56

@Doctus :hug: :hug: :hug: mám tě ráda :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
27.11.13 22:45

@denisa 76 šedej zákal v takhle nízkém věku, nebrala jsi kortikoidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.11.13 23:02

@martin 35 brala..mám za sebou 13 pokusů umělka. sice to dopadlo dobře, ale jak vidíš, je to něco za něco :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
27.11.13 23:20
@denisa 76 píše:
@martin 35 brala..mám za sebou 13 pokusů umělka. sice to dopadlo dobře, ale jak vidíš, je to něco za něco :,( :,( :,( :,(

Podle toho jak jseš vykulená bych řek že ti někdo zapomněl říct že ti po kortikoidech hrozí šedý zákal, ale zase na druhou stranu to jistě stálo za to, když to dopadlo dobře, dostaneš novou čočku a budeš ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.11.13 06:50
@martin 35 píše:
Podle toho jak jseš vykulená bych řek že ti někdo zapomněl říct že ti po kortikoidech hrozí šedý zákal, ale zase na druhou stranu to jistě stálo za to, když to dopadlo dobře, dostaneš novou čočku a budeš ok.

věděla jsem o všem co mě hrozilo. Kortikoidy nebyly jediný co mě ohrožovalo na zdraví, ale jsem člověk, který když něco chce nevzdá se dokud to nemá. Takže, mě by z centra museli vynést nohama napřed, aby mě zastavili :mrgreen:
No už jsem klidnější..měla jsem spíš strach z toho zákroku. Ted už vidím i druhou stranu mince a koupím si k narozkám nový oči. Jak se říká všechno špatný je pro něco dobrý a o tom to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 13:09

Pro vsechny, ktery maji mindraky kvuli velikosti 13-16. Taky jsem mel v puberte mindraky, ale s kazdym vztahem mindraky zmizeli.
Muj"klacek"ma podle miry vzruseni kolem 13.5-16 a prumer 4.5cm.
Mel jsem okolo 15ti sexualnich partnerek a vsechny jsem dokazal uspokojit.
Napriklad jsem mel vztah s kanadankou ktera mela predemnou okolo 30 chlapu a ta mi rekla ze mam nadhernej a uvnitr moc prijemnej klacek, ktery se casto nevidi..Byvala pritekyne francouzska mi rikala ze ho mam velkyho a to mela predemnou okolo 15 partneru.Je fakt ze mam trochu vetsi zalud, a to se ji prave libilo, ze ji to prej vyplnuje krasne uvnitr. Nedavno jsem mel vztah s ceskou ktera kdyz ho videla tak se zacla radovat, ze takovou kladu dlouho nevidela, ze pry kdyz je moc uzky tak neni ani citit. Jina ceska ji mela tak tesnou, ze rvala po cely vesnici. Kdyz sem obcas zaskocil za kamoskou ktera ma za sebou porod a jeji bejvalej byl nadsamec, tak i kdyz v ni trochu plavu tak si to nemohla vynachvalit. Nynejsi pritekyne je asiatka, a ta se udela jenom kdyz ji tru ptakem po prcine, tak ze na ni nepotrebuju ani 3cm…
Kdyz to shrnu, s pohledu byvalich partnerek, tak si myslim, ze na delce nezalezi, pokud neni pod 10cm, a hlavne zalezi na sirce, velikosti zaludu a celkovemu „vzhledu“ penisu a sexualni taktice. Navic odbornici tvrdi ze vagina ma delku okolo 9-10cm, i kdyz se muze vyperovat. Myslim, ze je dobry mit prumer alespon 4cm, spise nez delku 18 ale sirku jen 3cm.

• Citovat
  • Upravit
Medžika
17.12.13 13:16

To je sice pravda ale Kráťovi to nevysvetlíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
17.12.13 16:12
@magicalee píše:
To je sice pravda ale Kráťovi to nevysvetlíš :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9731
17.12.13 16:22

@denisa 76
Raději zde moc nepišme, ať si toho Kráťa nevšimne. Ten pláče nad 14 cm penisem (měřeno od kosti, jak se správně měří). Asi bych ho měl někdy vzít na urologii, aby viděl skutečný mikropenis (pod 7 cm v erekci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.12.13 17:48

Hmm, zajimavy tema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.12.13 13:47

Mám penis 13-14 cm, 2,5 - 3 cm šířka a mám mindráky, že to nestačí. Máte nějaké odzkoušené věci, po kterých pennis vyroste tak o 2 cm?

A ještě nějakej návod na delší erekci? Většinou po prvním udělání, už prostě nejde postavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí