Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
6.11.13 07:17

Kraťomíre mám z tebe chlape normálně radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.11.13 07:20

@Doctus :mavam: :mavam: :*
no to víš, že zabral a modelce je už fajnově a dokonce tak dobře, že jsem si to už rozdala s trenérem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
6.11.13 23:54
@denisa 76 píše:
Kraťomíre mám z tebe chlape normálně radost ;)

Jak to? :D

• Citovat
  • Upravit
Papia
7.11.13 08:36

Krato- no preci ten posun v mysleni ;)
něco nového?

• Citovat
  • Upravit
33916
7.11.13 10:59
@Kraťomír (offline) píše:
Jak to? :D

no jak jsi se krásně posunul v myšlení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
7.11.13 11:13

Aha, tak to pak jo… :D

Ale jestli je to přímo posun v myšlení, to se ještě asi říct nedá :andel: - spíš si to chci jenom zkusit a jednou pro vždy si už konečně ověřit, jestli to tedy jako opravdu jde a nebo ne - jo a také moc toužím spatřit na vlastní oči tu dokonalost :kytka:, abych třeba jednou měl / kdyby už nic jiného / alespoň nač ve staří vzpomínat… :mrgreen: Posun v myšlení by nastal až ve chvíli, kdy by mezi námi proběhlo nádherné milování, které by si se mnou opravdu parádně užila (myslím si, že tato slečna by rozhodně nic nepředstírala, takže bych snad hned poznal na čem jsem) a pak třeba i společná koupel bez nějakého posmívání - pak by se tím změnilo asi všechno, ale asi by bylo těžké zjistit, že jsem třeba svou nejdokonalejší holku v životě poslal k vodě úplně zbytečně… :! Ale naštěstí nepředpokládám, že k takovému scénáři může dojít - počítám s tím, co si už dávno myslím já… ;)

A jinak nového zatím bohužel nic - stále se sehráváme… :) Když je čas, tak chodíme na procházky a nebo se bavíme v teple domova. Je s ní sranda a v její přítomnosti je mi strašně moc fajn, ale z mé strany se zatím nechci pouštět do žádnejch větších akcí, protože bych ji teď velice nerad ztratil… :idea:

• Citovat
  • Upravit
Papia
7.11.13 11:22

Krato, tak ale nevyckavej moc dlouho…jak jsi psal, ze si ti klidne sedne na klin a podobne, tak si myslim, ze od ni uz mas jasny signal, ze pristup povolen, ted je další tah na tobe…takze smele do toho :palec:
ani my zenske nevydržíme cekat do nekonecna…na zacatku je to pekne cekani-ocekavani, ale když se nic nedeje, tak to cloveka prestane bavit…

• Citovat
  • Upravit
33916
7.11.13 11:29

Kraťomíre můžu ti říct, že to co jsi ted napsal mě opravdu udělalo radost a slečně ty procházky normálně závidím ;)
Nikdy už nepiš, že bohužel nic..už jenom to, že je ti s někým dobře je úžasný. Já měla dost dlouho vztah kdy jsme se taky jenom procházeli a povídali a věř, že není nad to mít s někým společný téma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
7.11.13 11:37

@Papia To já právě nevím, jestli je to opravdu tak jasný signál a nebo je to prostě jenom taková veselá povaha, ale každopádně nechci nic pokazit a až bude opravdu chtít něco víc, tak mě snad popostrčí, nebo myslíš že ne?

@denisa 76 Jo jo, je to moc fajn, a nejvíc asi pro mě, protože po těch letech je mi zase s někým dobře. Jak dlouho to vydrží a jestli to má se mnou budoucnost, to těžko říct, protože tam dole jsem na tom opravdu hodně mizerně, ale aspoň si chci užít každou společnou vteřinu než to skončí… :)

• Citovat
  • Upravit
Papia
7.11.13 11:40

Tak uvidíš…ale jak jsem uz psala -ja bych si jen tak kámošovi na klin nesedala ;)

a prestan s tema tragickejma scenarema…to o cem mluvíš a myslis si -to si pritahnes-takze pokud všude hlásíš, ze nic nebude, tak to tak i dopadne…jdi na to obrace a uvidíš co se stane pak :palec:

• Citovat
  • Upravit
Pindík
7.11.13 12:01
@Kraťomír (offline) píše:
@Papia To já právě nevím, jestli je to opravdu tak jasný signál a nebo je to prostě jenom taková veselá povaha, ale každopádně nechci nic pokazit a až bude opravdu chtít něco víc, tak mě snad popostrčí, nebo myslíš že ne?@denisa 76 Jo jo, je to moc fajn, a nejvíc asi pro mě, protože po těch letech je mi zase s někým dobře. Jak dlouho to vydrží a jestli to má se mnou budoucnost, to těžko říct, protože tam dole jsem na tom opravdu hodně mizerně, ale aspoň si chci užít každou společnou vteřinu než to skončí… :)

Hele a to když takhle spolu trávíte hodně času nepřijde řeč na to, jak to máš ty s ženskýma a ona s chlapama? Jako dovedu si představit že ty asi mlžíš a zamluvíš to třeba, ale co ona? To nemluvíte o tom, jestli někoho má nebo ne a proč a tak podobně?

• Citovat
  • Upravit
33916
7.11.13 12:04

Tady platí, že musíš žít ted a nepřemýšlet co bude dál. Zkrátka se řid svojí intuicí. Uklidnit tě můžu tím, že pokud žena přijme pozvání na procházku několikrát tak to není už jenom tak a chce tě určitě poznat blíž a pokud tě bude chctít tak ti určitě pomůže. Taky jsem nakopávala a věř, že to je někdy pro ženskou hodně příjemný, když má chlapa ve své moci.No už se těším na finále :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
7.11.13 12:46
@Pindík píše:
Hele a to když takhle spolu trávíte hodně času nepřijde řeč na to, jak to máš ty s ženskýma a ona s chlapama? Jako dovedu si představit že ty asi mlžíš a zamluvíš to třeba, ale co ona? To nemluvíte o tom, jestli někoho má nebo ne a proč a tak podobně?

Tak to o sobě už dávno víme, že ona nikoho nemá a že já také ne. Minulost jsme naštěstí ještě neprobírali, ale ona si nejspíš myslí, že já už dávno nejsem panic, takže se obávám, že může být pak hodně zklamaná… :| Ale zase si myslím, že asi nikdo na světě by se pro její potěšení nesnažil tolik jako já, takže to všechno nakonec bude záležet jenom na té velikosti… :oops:

@denisa 76 + @Papia No ono takhle dámy, kdybych nad tím přestal myslet a začal jednat, tak jí zlíbám celou třebas hned! :D Je tak nádherná a sladká, že se musím často hodně držet, abych ji nepolíbil… :! Ale také to může znamenat odmítnutí, konec přátelství a to všechno. Já nevím, kdybych si tím byl naprosto jistý, tak to zkusím, ale takhle se toho bojím, protože ji prostě teď nechci ztratit. Snad to má ještě čas, zatím si to chci prostě jen užívat… :)

• Citovat
  • Upravit
Papia
7.11.13 12:51

Krato- pusa ještě není souloz-i s tou pusou a libanim se da vydrzet nejakou dobu…jsem tedy zvedava jak dlouho budes odolavat ;)

• Citovat
  • Upravit
33916
7.11.13 12:57

Kraťomíre nebrzdi si tělo kravinama a koukej jí zlíbat tak, že zapomene dýchat nebo ti už fakt jednu fláknu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí