Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale i ted snad vidíš jestli by se nechala políbit-pokud chodi k tobe domu, tak si myslim, ze se tedy spatne divas-ony ty signály nejsou az tak moc videt…proste podle me musí byt videt jestli chce něco vic a nebo nechce…
no a tim ze jsi odesel, tak mi rekni co si asi mohla myslet ona- ja bych si myslela ze se ti nelibim, ze ti „nevoním“, ze jsem to necim pokazila…proste bych si myslela, ze to je moje chyba…
proto myslim, ze by bylo fajn zacit libanim, nekde venku, ne hnedka doma, kde by hrozilo, ze to hnedka sklouzne k sexu…
@Papia Tak to mě tenkrát vůbec nenapadlo, že by si mohla myslet, že je chyba třeba i u ní… Ale podle mě si to ani nemyslela, protože sama dobře ví, jak moc úžasná je, takže to vůbec nepřipadá v úvahu… Ale neobjasnil jsem jí to a toho dodnes docela lituju, protože by aspoň bylo jasně v čem to je a věděla by, že chyba je jenom v mně a to ještě pouze tělesná… Přitom jsem ji tak moc miloval a byla pro mne vším, ale zatím si mohla myslet, že mám třeba jinou a nebo bůh ví co všechno… ![]()
Ale zpět k tomu co je teď - ven spolu na procházky chodíme, ale jen si tak povídáme a blbnem… Já nevím, nejsem si v tom jistý, když ona je pořád tak veselá, milá a ke všemu otevřená, nemá problém s doteky, objímáním a nebo si mi sednout na klín, ale ještě jsem se k ničemu neodhodlal, protože ji nechci ztratit úplně…
Krato
k tomu prvnimu-nevim jak moc jsou sebevedmi muzi, ale zeny co ja znam nic moc-stydi se v plavkach, v sukni, za mala prsa, za velka prsa-maloktera ma obr sebevedomi-a muze to byt i krasavice…
takze krasna zena o sobe muze mit a většinou i ma uplne jinou predstavu…
a k druhemu-myslim, ze když si ti sedne na klin tak je to jasne…neumim si představit ze bych si jen tak sedla kámošovi na klin, bez nejakeho umyslu
…tak ji proste zkus nejdriv pohladit a ono to k te puse nejak sklouzne samo-tohle se neda moc naplánovat…a dal se uvidi ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Nebude-li něžná, budu to vnímat jen jako svou chybu, protože ona je tak hodná a milá, že by to jen tak bezdůvodně neudělala… Ale to už je prostě příroda a tak to budu brát, a taky doufám, že ona by to případně ani nikde neřekla… Spíš bych se bál toho, že kdyby jí to náhodou nevadilo (což se nejspíš nestane) a někde na to došla řeč, tak že by to řekla tam jako vtípek, protože ona je v tomhle směru hodně otevřená… Ale to si asi dělám starosti předčasně, protože si myslím, že nakonec stejně ani k ničemu víc než k mazlení nedojde, ale aspoň se tedy pokusím…![]()
Ale jinak jste asi jedna z mála, která to takto má, protože většinou je v každém vztahu milování moc důležité a velikost penisu kvalitu sexu silně předurčuje… Neznám takovou, která by to vzala takto ochotně jako vy a ještě s takto postiženým mužem měla trpělivost…
A jen tak mimochodem - velké pozadí je náhodou dosti často fajn, až mě kolikrát zaráží, kolik holek s nádhernou prdelkou by nejraději mělo pozadí jak desetiletý kluk, což je celkem nepěkné a pro mě i nepochopitelné… Ženské tvary jsou prostě krásné snad v jakékoliv formě - a s velikostí poprsí je to úplně to samé - i méně je někdy více, což tedy želbohu neplatí snad jen u toho penisu…
nene, naštěstí to platí i u toho penisu.
On totiž není malý, ale přesně na míru. Jak jsem tady již jednou psala, když se sejdou ti, co mají, tak pasují jak puzzle. A mě prostě průměrný penis bolí, tak ji holt mám asi jen 10 cm. Mohla bych mít (a opravdu jsem měla) trauma z toho, že mě sex bolí a ejhle, jsem prostě jen „malá“, co je celý. A to jsem kvůli nejen tomu, a manželovi a jeho choutkám už málem skončila u sexuologa.
Takže držím palce, pro každý penis se najde to pravé akorátní teplé místečko, neboj. Stojí za to si počkat a věřit, že to přijde.
To jako vážně?Takže myslíte, že se mám pokusit o něco víc já?
Osobně bych to spíš nechal být, dokud neprojeví zájem ona…
Cože? Až začne ona? No nazdar..
@Papia Tak to mě tenkrát vůbec nenapadlo, že by si mohla myslet, že je chyba třeba i u ní… Ale podle mě si to ani nemyslela, protože sama dobře ví, jak moc úžasná je, takže to vůbec nepřipadá v úvahu… Ale neobjasnil jsem jí to a toho dodnes docela lituju, protože by aspoň bylo jasně v čem to je a věděla by, že chyba je jenom v mně a to ještě pouze tělesná… Přitom jsem ji tak moc miloval a byla pro mne vším, ale zatím si mohla myslet, že mám třeba jinou a nebo bůh ví co všechno…Ale zpět k tomu co je teď - ven spolu na procházky chodíme, ale jen si tak povídáme a blbnem… Já nevím, nejsem si v tom jistý, když ona je pořád tak veselá, milá a ke všemu otevřená, nemá problém s doteky, objímáním a nebo si mi sednout na klín, ale ještě jsem se k ničemu neodhodlal, protože ji nechci ztratit úplně…
Vau. Tak pokuď tuhle fázi protáhneš v domění „abych ji neztratil“ tak ji stratíš. Nebo spíš ti uteče možnost to někam posunout. Taky jsem to několikrát prováhal. A už bylo pozdě.
@Anonymní píše:
nene, naštěstí to platí i u toho penisu.
On totiž není malý, ale přesně na míru. Jak jsem tady již jednou psala, když se sejdou ti, co mají, tak pasují jak puzzle. A mě prostě průměrný penis bolí, tak ji holt mám asi jen 10 cm. Mohla bych mít (a opravdu jsem měla) trauma z toho, že mě sex bolí a ejhle, jsem prostě jen „malá“, co je celý. A to jsem kvůli nejen tomu, a manželovi a jeho choutkám už málem skončila u sexuologa.
Takže držím palce, pro každý penis se najde to pravé akorátní teplé místečko, neboj. Stojí za to si počkat a věřit, že to přijde.
Pravda pravdoucí ![]()
Jenomže bohužel většinou je to tak, že ženská i když ji má menší, tak se časem přizpůsobí a ono se to poddá. Pak už o menšího stát nebude. Nebo si zvykne, nějak to přetrpí, protože co by pro toho svýho nadsamce neudělala.
Takže prostě časem jsem dospěl k názoru, že malej penis sice problém není, ale velký je jednoznačně výhoda a příležitostí s ním člověk má víc.
Možná opravdu je nejepší mírný nadprůměr. Jenmože ženy si naštěstí vybírají podle neskutečného počtu hledisek. Nechtějí se nudit, chtějí mít peníze atd atd. To všechno „pouze“ větší penis nezaručuje-)))
@Pindík píše:
Pravda pravdoucíJenomže bohužel většinou je to tak, že ženská i když ji má menší, tak se časem přizpůsobí a ono se to poddá. Pak už o menšího stát nebude. Nebo si zvykne, nějak to přetrpí, protože co by pro toho svýho nadsamce neudělala.
Takže prostě časem jsem dospěl k názoru, že malej penis sice problém není, ale velký je jednoznačně výhoda a příležitostí s ním člověk má víc.
hele, to tak fakt nemusí bejt, mě tou malou normálně prolezlo dvakrát 3,5 kilový dítě a přesto to zůstalo, jak bylo…
Já si ale myslím, že tam roli hraje ta duše, psychika - láska.
Jsou samozřejmě ženský, co jim to myslí jako chlapům a jdou přes postel, no, budiž, ty trochu hýbají průměrem v neprospěch malopenisových mužů ![]()
@lihow píše:
Možná opravdu je nejepší mírný nadprůměr. Jenmože ženy si naštěstí vybírají podle neskutečného počtu hledisek. Nechtějí se nudit, chtějí mít peníze atd atd. To všechno „pouze“ větší penis nezaručuje-)))
myslím, že to spousta žen tak nemá. Já začala s manželem žít v době, kdy měl fakt h*ovno, ale bavil mě tím jaký byl a jak se choval a to jsem ještě neznala ani jeho péro. To, že ted oba podnikáme a jde to je sice pozitivní, ale věř že to štěstí člověku nezaručí ![]()
@denisa 76 píše:
myslím, že to spousta žen tak nemá. Já začala s manželem žít v době, kdy měl fakt h*ovno, ale bavil mě tím jaký byl a jak se choval a to jsem ještě neznala ani jeho péro. To, že ted oba podnikáme a jde to je sice pozitivní, ale věř že to štěstí člověku nezaručí
No tak já to přeci nespojil (nenudit se a peníze). Byly to jednotlivé požadavky, jedny z mnoha, ne nutně dohromady..
@lihow píše:
No tak já to přeci nespojil (nenudit se a peníze). Byly to jednotlivé požadavky, jedny z mnoha, ne nutně dohromady..
omlouvám se..jsem si to přečetla znova a pochopila ![]()
@denisa 76
Nazdar, kočko? Tak co fluorochinolon (IV. generace), zabral?
http://www.youtube.com/watch?… …už to tu neřešte posílám odpověd pro všechny Kraťomíry…
No takhle jsem to myslel, že až mě k tomu pořádně vyprovokuje…
Jináč líbání ještě nebylo - zatím jsem se k tomu ještě neodvážil, i když mám chuť ji políbit snad každou společnou vteřinu. Ale bojím se, že jí ztratím jako kamarádku, když si spolu tak dobře rozumíme…Ano, však s mou největší životní láskou to bylo stejné, začala ona a to ne jen že by projevila zájem - začala hned „jednat“ a to tak, až jsem to pak tedy raději musel ukončit… Detaily popisovat nebudu, ale v té chvíli už byly jen dvě možnosti - vlítnout na to a nebo odejít, takže jsem odešel a pak už jsem jí jenom oznámil, že je konec…