Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Papia píše:
pro me je taky zážitek to ze si to uzije i parner
Aha, no to pro mě taky, ale doufal jsem, že pro ženy třeba ne… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
No já nevím, ale není to takhle náhodou jenom u vás, že k tomu takto přistupujete? Většina žen to má podle mého naopak, však to tu psaly a ne jednou a ne jenom jedna, že pod 17 cm by nešly ani za nic a podobně… Třeba jste výjimka pouze vy a ostatní to mají tak, jak píšu já - co myslíte, není to pravděpodobnější?
to si tedy nemyslim…navíc ja když si s nekym zacnu, tak nez zjistim co ma v kalhotech chvilku trva…pokud mi partner vyhovuje ve vsem ostatním a pak dojde i k sexu a klape to, tak nemam problém a velikost vůbec neresim(nikdy jsem nevedela kolik který partner mel cm)…ja mela párkrát smulu- ty by jsi řekl sesti-ze partner mel velky penis a naopak bych rekla ze byl dost problém, protože to boli…v podstate nemohl poradne prirazet, protoze mi to bylo dost neprijemne…musela jsem ho hlidat, aby do me nesel moc razantne
i u současného partnera bych byla radeji za par cm méně-protože to nekdy boli
Já si myslím, že ona taková stydlivka asi není, ale kdo ví, jak to v tomto směru má…Každopádně já se jí snažím dávat neustále najevo, že ona je dokonalá, protože pro mě prostě dokonalá je a to i když to beru objektivně…
Vůbec si nedovedu představit, jak by to mohlo probíhat, ale snad pak dokážu nějak zaimprovizovat…
Doufám, že neztuhnu, aniž bych pak byl schopen slova či pohybu…
Ale ta druhá věc mne zaráží? Já jsem někde četl, že pro ženu je to hodně milé a povzbuzující, když chce partner uspokojit jenom ji, aniž by to od ní očekával i on, nebo tomu tak není? To mě docela překvapilo, že by pak mohla hledat chybu i u sebe?! To snad ne, přeci ví, že je pro mě nejúžasnější na světě a že ona žádné chyby nemá, nebo?
ja neco podobneho zazila nedavno, taky jsem nepochopila, proc k sexu nedoslo.
Jo, už několikrát k sobě domů, ale to nevím jestli se počítá…
Já myslel teď aktuálně, v rámci tvýho „plánu“
pokud už jsi ji dřív pozval domů a ona šla, máš dobře rozdaný karty…
@Pindík píše:
Já myslel teď aktuálně, v rámci tvýho „plánu“pokud už jsi ji dřív pozval domů a ona šla, máš dobře rozdaný karty…
Já ale nic takovýho neplánuju, prostě když náhodou postoupíme až tak daleko, že by už mělo k něčemu dojít, tak ji tedy neodmítnu, zkusím to nějak překonat a pokusím se tu šanci využít… No a pokud ne, tak holt ne, horší to už asi stejně nebude, jenom jsem si tedy řekl, že další příležitost se už pokusím nepromarnit…
A jinak ke mně přišla, taky proč by ne? Však jsme přátelé a já k ní taky občas zajdu - rád s ní trávím čas… ![]()
@Pindík píše:
Já myslel teď aktuálně, v rámci tvýho „plánu“pokud už jsi ji dřív pozval domů a ona šla, máš dobře rozdaný karty…
tak to vypada slibne…pokud uz byla u tebe doma ![]()
ale dej pozor at ji nenecháš dloho cekat…když uz chodi k tobe domu, tak uz i pocita s tim ze by se to mohlo nejak zvrtnout ![]()
pokud bych nechtěla něco vic, tak bych k tobe jen tak moc nechodila- leda pokud by byla jasne, ze jsme opravdu jen pratele a nikdy z toho vic nebude
v podtate je to takovy tichy souhlas ![]()
Příspěvek upraven 31.10.13 v 13:05
@Papia píše:
tak to vypada slibne…pokud uz byla u tebe doma
ale dej pozor at ji nenecháš dloho cekat…když uz chodi k tobe domu, tak uz i pocita s tim ze by se to mohlo nejak zvrtnout
Tak to nevím, vždyť přátelé se občas prostě navštěvují, nebo ne? ![]()
Máme jen stejný koníček, tak ho tu a tam děláme spolu… ![]()
Tak to nevím, vždyť přátelé se občas prostě navštěvují, nebo ne?
Máme jen stejný koníček, tak ho tu a tam děláme spolu…
to ano-ale to musíš citit jestli to ma nejaky směr a nebo z toho nic vic nemůže byt…pokud to nekam smeruje, tak je fajn ze uz mate navstevu doma za sebou, ze jsi se na ni nevrhl hnedka, ale zas bych to také dloho neprotahovala- tim nemyslim hnedka sex, ale dal jsi ji uz aspoň pusu? bylo nejake libani?
@Papia píše:
v podtate je to takovy tichy souhlas
To jako vážně?
Takže myslíte, že se mám pokusit o něco víc já?
Osobně bych to spíš nechal být, dokud neprojeví zájem ona…
To jako vážně?Takže myslíte, že se mám pokusit o něco víc já?
co? tak to ja bych nemela sex nikdy kdyby zalezelo na mem prvnim kroku
-ja to beru tak ze chlap me musí ulovit-a ja se rada necham, ale snazim se ho spis vyprovokovat aby zacal on ![]()
a co ji vzit nekam ven a zacit třebas jen tim libanim- první libani je nadhera a nemusi hnedka nasledovat souloz…proste to poznáš jestli chce políbit nebo ne…
To myslis vazne?
Ja osobne bych nelezla do bytu k nekomu jen tak-bud by bylo evidentni, ze nekoho mam a jsme jen pratele a nikdy vic, ale když uz k nekomu jdu, tak mam tedy spis nekale umysly plne ocekavani
Budeš muset, protože pokud by byla jedna z těch iniciativních, tak už to udělala dávno ![]()
Jojo-krato je to na tobe- mozna jsou nejake zenske co se vrhaji na chlapy- ale ja spis myslim, ze cekaji az zacne ten chlap-
zena je korist a chlap je lovec-je pekny se nechat ulovit -ma to v sobe energii a napeti-je to nadhera-tak hura do toho- jinak si takhle budem psat ještě na vanoce 2014 ![]()
Ale ta druhá věc mne zaráží? Já jsem někde četl, že pro ženu je to hodně milé a povzbuzující, když chce partner uspokojit jenom ji, aniž by to od ní očekával i on, nebo tomu tak není? To mě docela překvapilo, že by pak mohla hledat chybu i u sebe?! To snad ne, přeci ví, že je pro mě nejúžasnější na světě a že ona žádné chyby nemá, nebo?
no ono je to podle me vytrzene z kontextu- ja jsem samozrejme rada když se o me partner „postara“, ale to je jen polovina…pokud nekoho mas rad, tak mu rad doprejes to stejne-at uz ustne, nebo soulozi…me by tedy sex kdy jsem uspokojena jen ja a pak konec vůbec nebavil…to si to muzu udelat rovnou sama-pardon…pro me je taky zážitek to ze si to uzije i parner