Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pindík
31.10.13 10:19

@Linnduš
Tak ale ono to chce taky vyvinout vlastní snahu. A říct partnerovi co se ti líbí. Ne jenom si lehnout, čekat co předvede a pak teprve řešit kterej z nich byl lepší a proč.

• Citovat
  • Upravit
H1
31.10.13 10:38
@Pindík píše: @Linnduš
Tak ale ono to chce taky vyvinout vlastní snahu. A říct partnerovi co se ti líbí. Ne jenom si lehnout, čekat co předvede a pak teprve řešit kterej z nich byl lepší a proč.

Pindíku.. Někdy může ženská naznačovat, nebo i otevřeně říct co chce. Ale když to někdo v sobě nemá, tak je to smolík a červená karta a jde ze hřiště, ať ho má velkýho jak chce. Každej taky neumí tančit. Někdo dře a prostě je prkno, ať dělá cokoliv. Jinej se umí přirozeně pohybovat, a je tam ta souhra… Stejně krásně vyvinutá dokonalá napohled to žena leží v posteli jak prkno, tak tě to taky nebude bavit. A jiná nemusí být tak dokonalá na pohled, ale když má to kouzlo, umí to, je vášnivá, hravá, přirozená, sednete si to je pak divočina.
To se nedá spočítat u chlapů na centimetry, u ženské na hloubku, těsnost, velikostˇpředností…

• Citovat
  • Upravit
Linnduš
31.10.13 11:06

@Pindík, ano, je to o tom říct si…
ale bohužel, když se sejde blbá kombinace, nezkušená holka a chlap, který to v posteli neumí, tak je dost problém si říct, protože člověk vlastně nezná možnosti, neví o co si říct, třeba si i myslí, že je chyba v něm a bere to jako fakt,
no a když se pak zjeví někdo, kdo to umí, to je najednou úplně jiná situace…
najednou se otevírají dosud neobjevené možnosti, už není problém říct tohle chci, tohle tak a tak… ale dokud nevíte, že to vůbec jde, těžko…
Myslím si, že pokud je chlap v posteli špatným milencem, tak buď ani nepozná, že partnerka není spokojená, nebo mu je to naprosto jedno, takových sobců je bohužel spousta a není až takový problém na ně natrefit.
Oproti tomu, muž jenž se snaží prvně uspokojit svou partnerku a až pak myslí na svůj prožitek, ten ho potom má o to intenzivnější, ale samozřejmě, chce to nějakou tu praxi, ze dne na den to asi nebude, takový muž ví kam sáhnout, pozná když „dělá co má“ a žena ho už téměř nemusí „popostrkovat“, protože takovému stačí drobné naznačení a on už ví…
pánové, vy jenž si stěžujete, že je ženská jako prkno… asi bude chyba ve vás. pokud ženu sex nebaví a neuspokojuje, není to v ní…
když jí dopřejete takový zážitek, který si zaslouží, stane se dračice i z té, u které by jste to čekali naprosto nejmíň :)
Takže na závěr, určitě není vše o délce penisu, ale o tom, jak s ním umí či neumí uživatel zacházet

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
31.10.13 11:47
@Papia píše:
Krato :srdce: :dance: :dance: :dance: halelúúúja :dance:
konecne nejaky posun v mysleni :palec:

ja se tak tesim az se pomilujete a ty zjistis, ze je vse tak jak mam byt a ze to co mas mezi nohama je uplne OK a ikdyz budes na poprvé vyjukanej a tak, tak to k tomu proste patri-nikdo na poprvé neocekava „3hodinovou sukacku“-ale tu blizkost, intimitu, mazleni…

uz jen cist, ze o tom premyslis je nadhera-gratuluju- ted jsi vnitrne vyrostl do obr rozmeru…klobouk dolu :palec:

vazne jsem tohle prozreni(ikdyz zatím je teoreticke) necekala :hug:

Díky díky :D, ale já se právě spíš bojím, že zjistím něco trochu jiného a to skutečnost, že to opravdu moc nepůjde a že na spokojené milování můj extrémně malý penis opravdu nestačí… :oops: Ale těším se na to také moc, protože pak už alespoň budu vědět na čem jsem a třeba si tím i potvrdím, že tu pravdu mám opravdu já a to myslím i za tu kolosální ostudu a trápení bude stát… 8) :mrgreen:

Akorát se bojím několika případných situací - dokážu se vůbec vzrušit? S erekcí mám totiž už delší dobu problémy, ale zas na druhé straně, na „dobrý podnět“ většinou všechno jde jak má :andel: a druhá věc, nepůjde to moc rychle? Myslím tím, jestli třeba nedojde k mému vyvrcholení hned po půl minutě či ještě dříve… :think: Nejsem sice už dávno žádný puberťák, ale mít před sebou celou tu krásu a dokonalost, o které snívám snad už 15 let, to bude asi zajímavé a nejspíš to moc neovlivním… :idea:

Jinak ještě k tomu níže - já myslím s každou dívkou pouze na její uspokojení a to nejen sexuální… Vždycky jsem u každé holky strašně moc miloval, když se mnou byla veselá, usměvavá a šťastná - rád poslouchám a snažím se každé dělat co možná největší radost, protože to se pak cítím moc dobře i já… Já vím, že to zní asi trochu dětinsky, ale prostě to tak mám, takže určitě bych se snažil co nejvíc i při milování a já sám jsem asi ten poslední, na koho bych v těch chvílích myslel… :* Ovšem taky je otázka, jestli vůbec se mnou může k něčemu dojít, protože třeba se mi dřív vysměje a pošle mě někam… :?:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.13 11:53
@Kraťomír (offline) píše:
Díky díky :D, ale já se právě spíš bojím, že zjistím něco trochu jiného a to skutečnost, že to opravdu moc nepůjde a že na spokojené milování můj extrémně malý penis opravdu nestačí… :oops: Ale těším se na to také moc, protože pak už alespoň budu vědět na čem jsem a třeba si tím i potvrdím, že tu pravdu mám opravdu já a to myslím i za tu kolosální ostudu a trápení bude stát… 8) :mrgreen:

Akorát se bojím několika případných situací - dokážu se vůbec vzrušit? S erekcí mám totiž už delší dobu problémy, ale zas na druhé straně, na „dobrý podnět“ většinou všechno jde jak má :andel: a druhá věc, nepůjde to moc rychle? Myslím tím, jestli třeba nedojde k mému vyvrcholení hned po půl minutě či ještě dříve… :think: Nejsem sice už dávno žádný puberťák, ale mít před sebou celou tu krásu a dokonalost, o které snívám snad už 15 let, to bude asi zajímavé a nejspíš to moc neovlivním… :idea:

Jinak ještě k tomu níže - já myslím s každou dívkou pouze na její uspokojení a to nejen sexuální… Vždycky jsem u každé holky strašně moc miloval, když se mnou byla veselá, usměvavá a šťastná - rád poslouchám a snažím se každé dělat co možná největší radost, protože to se pak cítím moc dobře i já… Já vím, že to zní asi trochu dětinsky, ale prostě to tak mám, takže určitě bych se snažil co nejvíc i při milování a já sám jsem asi ten poslední, na koho bych v těch chvílích myslel… :* Ovšem taky je otázka, jestli vůbec se mnou může k něčemu dojít, protože třeba se mi dřív vysměje a pošle mě někam… :?:

Tady ta, co má nejradši toho malýho, 10 cm… ;)
I jemu to kolikrát nešlo, což bylo vlivem nervozity, léků apod. Byla jsem shovívavá a něha a láska dokáže vzrušit víc, než kdovíjaký erotický obrazy vulgárního rázu. Bude-li něžná, budeš i ty v pohodě…
A nebude-li něžná, tak ji víš co - pošli k vodě sám!!!

Protože na muži většinou nemilujeme penis, ale jeho jako člověka, jako duši. Víš? Pak je to úplně jedno. Já mám zas prťavý prsa a velkou pr.del. No a?
Ber nebo nech bejt! A kdo miluje, tak nemá co řešit.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
31.10.13 12:09
@ruppik moy píše:
Já vám nevím, zase abys jí nezpůsobil trauma a neznechutil ji vstup do sexuální života. :think:Jenom takový dotaz - kolik příležitostí jsi už měl s nějakou osobou, se kterou ses cítil dobře, bylo vám spolu fajn, byla ti blízká, rozuměli jste si a dobře jste se spolu bavili?

To snad doufám, že ne, to spíše mně se z toho může způsobit trauma… :mrgreen:

A jinak abych odpověděl k tomu níže, tak kolik takových příležitostí jsem v životě měl? Těch osob či lépe řečeno dívek, se kterými jsem se cítil dobře, bylo nám spolu fajn, byly mi blízké, rozuměli jsme si spolu a dobře se nám spolu bavilo, tak takové bych asi spočítal skoro i na prstech jedné ruky, ale když to vezmu opravdu za celý život, tak jich bylo celkem sedm i s touto mou aktuální blízkou kamarádkou a na všechny z nich stále s láskou vzpomínám… Vlastně teď, když jsem si je tak v duchu počítal, vybavil se mi úsměv i hlas každé z nich. Takže těchto promarněných příležitostí bylo u mě celkem sedm a do sedmice všeho dobrého i zlého bych to chtěl už jednou pro vždy konečně rozseknout a zjistit tedy tu pravdu, když už mi všude pořád většina lidí tvrdí, že by to prý i v mém případě (i když jsem nebyl obdařen) jít mělo… :think:

A když vynechám všechny ty přívlastky a omezím to pouze na příležitosti k nezávaznému pomilování bez nějakých citů, aniž by mi na ní nějak záleželo, tak ty už raději ani nepočítat… :roll: Co si vzpomínám blíže, tak jich bude minimálně tak na desítku a možná i více, ale na soulož na jednu noc či s připitou holčinou někde na zábavě já nikdy nebyl - a vlastně se mi to asi i tak trochu hnusí - vzpomínat na ztrátu panictví někde na záchodku? Tak to jako fakt ne… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Papia
31.10.13 12:23

Krato-
za prve - nemas extreme maly penis :! (za tohle bych ti nejradeji vždy pleskla)–pardon, to je jen tva představa- navíc pokud se jdu poprvé s nekym milovat tak me vůbec nezajima kolik cm ma…pokud jsi zabavny a pritahujes me, tak tohle je to poslední co me zajima…

to ze budes rychle je dost mozne, ale pokud protahnes mazleni, předehru a tak, tak si myslim, ze to ze budes rychle nicemu nevadi-ja třeba davam rychlému sexu rozhodne prednost ;)
také nevim zda ti dotycna dovoli na poprvé nejake laskani jiné nez rukou- ja třeba tohle mam az později-jsem stydlivka ;) -takze na poprvé bych do toho takhle nesla-max ruka a klasicka souloz…
navíc pokud by me chtěl partner uspokojit a nechtel by pak se mnou soulozit-dost by me to zmatlo a brala bych to jako ze delam něco spatne ja-vubec by me nenapadlo ze ma nejaky problém on…

ale at uz to bude jakoli, tak to za to stoji-protože si vůbec nedokazu představit, ze by tohle koncilo nejakym fiaskem a ja doufam, ze ti pak dojde, ze jsi se zbytecne ochudil o tuhle část života :palec:, pravdepodobne jen kvůli nejake debilni poznamce „ve sprse“

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
31.10.13 12:25
@Anonymní píše:
Tady ta, co má nejradši toho malýho, 10 cm… ;)
I jemu to kolikrát nešlo, což bylo vlivem nervozity, léků apod. Byla jsem shovívavá a něha a láska dokáže vzrušit víc, než kdovíjaký erotický obrazy vulgárního rázu. Bude-li něžná, budeš i ty v pohodě…
A nebude-li něžná, tak ji víš co - pošli k vodě sám!!!Protože na muži většinou nemilujeme penis, ale jeho jako člověka, jako duši. Víš? Pak je to úplně jedno. Já mám zas prťavý prsa a velkou pr.del. No a?
Ber nebo nech bejt! A kdo miluje, tak nemá co řešit.

Nebude-li něžná, budu to vnímat jen jako svou chybu, protože ona je tak hodná a milá, že by to jen tak bezdůvodně neudělala… Ale to už je prostě příroda a tak to budu brát, a taky doufám, že ona by to případně ani nikde neřekla… Spíš bych se bál toho, že kdyby jí to náhodou nevadilo (což se nejspíš nestane) a někde na to došla řeč, tak že by to řekla tam jako vtípek, protože ona je v tomhle směru hodně otevřená… Ale to si asi dělám starosti předčasně, protože si myslím, že nakonec stejně ani k ničemu víc než k mazlení nedojde, ale aspoň se tedy pokusím… :idea:

Ale jinak jste asi jedna z mála, která to takto má, protože většinou je v každém vztahu milování moc důležité a velikost penisu kvalitu sexu silně předurčuje… Neznám takovou, která by to vzala takto ochotně jako vy a ještě s takto postiženým mužem měla trpělivost… :roll:

A jen tak mimochodem - velké pozadí je náhodou dosti často fajn, až mě kolikrát zaráží, kolik holek s nádhernou prdelkou by nejraději mělo pozadí jak desetiletý kluk, což je celkem nepěkné a pro mě i nepochopitelné… Ženské tvary jsou prostě krásné snad v jakékoliv formě - a s velikostí poprsí je to úplně to samé - i méně je někdy více, což tedy želbohu neplatí snad jen u toho penisu… :?

• Citovat
  • Upravit
Papia
31.10.13 12:31

A ještě Krato-
k tomu jak pises, ze ti to ne vždy funguje- podle me je to tou tvou hlavou- když si v hlave nahodíš ze jsi impotentni, tak tve telo se tomu prizpusobi a nebude sex potrebovat-proste ho vytesni…
ja když mela zakas sexu ze zdrav. duvodu, tak jsem taky hlavu presvedcila, ze na to nemam chut a tim padem i telo reagovalo a bylo v utlumu…
to stejne u tebe… zamer se na hlavu a telo uz se prizpusobi- to ještě budes koukat ;)

• Citovat
  • Upravit
Pindík
31.10.13 12:32

Dost už řečí… už jsi ji někam pozval? :dance:

• Citovat
  • Upravit
105734
31.10.13 12:35
@Pindík píše: @Linnduš
Tak ale ono to chce taky vyvinout vlastní snahu. A říct partnerovi co se ti líbí. Ne jenom si lehnout, čekat co předvede a pak teprve řešit kterej z nich byl lepší a proč.

napoprve bych urcite nic neresila… bud to vyjde nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
31.10.13 12:37
@Papia píše:
také nevim zda ti dotycna dovoli na poprvé nejake laskani jiné nez rukou- ja třeba tohle mam az později-jsem stydlivka ;) -takze na poprvé bych do toho takhle nesla-max ruka a klasicka souloz…
navíc pokud by me chtěl partner uspokojit a nechtel by pak se mnou soulozit-dost by me to zmatlo a brala bych to jako ze delam něco spatne ja-vubec by me nenapadlo ze ma nejaky problém on…

Já si myslím, že ona taková stydlivka asi není, ale kdo ví, jak to v tomto směru má… :) Každopádně já se jí snažím dávat neustále najevo, že ona je dokonalá, protože pro mě prostě dokonalá je a to i když to beru objektivně… :* Vůbec si nedovedu představit, jak by to mohlo probíhat, ale snad pak dokážu nějak zaimprovizovat… :D Doufám, že neztuhnu, aniž bych pak byl schopen slova či pohybu… :mrgreen:

Ale ta druhá věc mne zaráží? Já jsem někde četl, že pro ženu je to hodně milé a povzbuzující, když chce partner uspokojit jenom ji, aniž by to od ní očekával i on, nebo tomu tak není? To mě docela překvapilo, že by pak mohla hledat chybu i u sebe?! To snad ne, přeci ví, že je pro mě nejúžasnější na světě a že ona žádné chyby nemá, nebo? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Papia
31.10.13 12:37

Milovani je dulezite, ale není dulezita velikost(pokud nemas 8cm) a to tedy nemas…

citace krata:„A jen tak mimochodem – velké pozadí je náhodou dosti často fajn, až mě kolikrát zaráží, kolik holek s nádhernou prdelkou by nejraději mělo pozadí jak desetiletý kluk, což je celkem nepěkné a pro mě i nepochopitelné… Ženské tvary jsou prostě krásné snad v jakékoliv formě – a s velikostí poprsí je to úplně to samé – i méně je někdy více, což tedy želbohu neplatí snad jen u toho penisu… :?

no a to je prave to tve zmateni smyslu…byt vedle tebe, tak s tebou opravdu hrube zatresu ;) :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
31.10.13 12:39
@Pindík píše:
Dost už řečí… už jsi ji někam pozval? :dance:

Jo, už několikrát k sobě domů :D, ale to nevím jestli se počítá… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
31.10.13 12:42
@Papia píše:
no a to je prave to tve zmateni smyslu…byt vedle tebe, tak s tebou opravdu hrube zatresu ;) :cert:

No já nevím, ale není to takhle náhodou jenom u vás, že k tomu takto přistupujete? Většina žen to má podle mého naopak, však to tu psaly a ne jednou a ne jenom jedna, že pod 17 cm by nešly ani za nic a podobně… Třeba jste výjimka pouze vy a ostatní to mají tak, jak píšu já - co myslíte, není to pravděpodobnější?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky