Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Medžika
9.10.13 07:34

:mrgreen: to jsem se od srdce zasmála :-D @wladka73 @martin 35 @Starej Pardal

• Citovat
  • Upravit
10
9.10.13 12:23

Nebýt kráti, tak diskuse před desítkami stránek dávno umřela.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.10.13 12:34
@H1 píše:
Probůh synku. Proč ho měříš? Uč se být vnímavý k potřebám žen, pak ho nikdy nebudeš potřebovat měřit..
:palec:
:potlesk:
:P
  • Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
9.10.13 13:47
@H1 píše:
Probůh synku. Proč ho měříš? Uč se být vnímavý k potřebám žen, pak ho nikdy nebudeš potřebovat měřit..

To je moc pěkná pohádka. Škoda jen, že v životě to takto nefunguje…
(Zdejší dámy mi v tom jistě dají za pravdu, že? ;) )

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.10.13 14:00
@Kraťomír (offline) píše:
(Zdejší dámy mi v tom jistě dají za pravdu, že? ;) )

ale funguje, staci cist a prebrat si to co chci slyset…coz u tebe proste mozkove nelze a je to stale never ending story o malem pindouru, neuspokojeni zeny, dusevniho a fyzickeho mrzaka a jine vyblitky ducha mdleho… :poblion: :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
H1
9.10.13 14:01
(Zdejší dámy mi v tom jistě dají za pravdu, že? ;) )

Zachraň se kdo můžeš! Hoďte na něj síť..

• Citovat
  • Upravit
Virginian
9.10.13 14:41

Je to kafemlejnek.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.10.13 14:45
@wladka73 píše:
Měř ho tak aby byl co nejdelší :mrgreen:

za nasich mladych let se rikalo: nezoufej - strč ho do úlu a zabouchej… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
9.10.13 14:49
@Hanka1 píše:
za nasich mladych let se rikalo: nezoufej - strč ho do úlu a zabouchej… :mrgreen:

jj, to znám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
9.10.13 15:33
@Hanka1 píše:
ale funguje, staci cist a prebrat si to co chci slyset…coz u tebe proste mozkove nelze a je to stale never ending story o malem pindouru, neuspokojeni zeny, dusevniho a fyzickeho mrzaka a jine vyblitky ducha mdleho… :poblion: :pocitac: :zed:

Pouze po fyzické stránce ;), duševně jsem naprosto v pořádku… 8) :)

Ale vážně, vnímavý k potřebám žen já jsem, a jsem i pozorný a citlivý - pro svou milovanou bych udělal snad všechno, ovšem k čemu mi to všechno je? Když se před nějakou dívkou svléknu, akorát se mi vysměje a pošle mě k šípku. Takhle to prostě v životě chodí, ať si říká kdo chce co chce… :!

• Citovat
  • Upravit
Papia
9.10.13 16:31

Ahoj Kráťo a ostatní,
uz nejakou dobu ctu tuhle diskusi a musim rict jedine-dusevene nejsi ani trosku v poradku :! :! :!
moc bych si prala kdybych mela na reseni v zivote to co ty, ale je fakt, ze clovek dokud nemá nic zavaznejsiho, tak resi kraviny a ty jsi toho zarnym prikladem. Jedine co mohu rici k tématu je to, ze je mi te opravdu lito, protože to jaky dokazas udelat problém z 13,5 cm-(pro me uplene ok)je opravdu obdivuhodne a navíc tim neustale „zivis“ tuhle diskusi coz je uz popravde dost unavne(nicmene ctu dal ;) )
moc bych ti prala aby te někdo prefik a ty uz konecne zjistil, ze to co mas mezi nohama je uplne dostacuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.10.13 16:34
Pouze po fyzické stránce ;), duševně jsem naprosto v pořádku… 8) :)Ale vážně, vnímavý k potřebám žen já jsem, a jsem i pozorný a citlivý - pro svou milovanou bych udělal snad všechno, ovšem k čemu mi to všechno je? Když se před nějakou dívkou svléknu, akorát se mi vysměje a pošle mě k šípku. Takhle to prostě v životě chodí, ať si říká kdo chce co chce… :!

dusevne v poradku bohuzel nejsi vubec a uz nekolik lidi te posilalo k psychologi/sexuologovi/psychiatrovi a jak vidim, tak sis jejich rady k srdci a mozku nevzal.

navic zrejme trpis erektilni dysfunkci, kterou sis zpusobil ve svem chorem mozku

mmch nejsou to ani tri strany zpet, cos tu mel nabidku kvalitniho sexu a neregoval si ani na to, kdybys nebyl skoro ve 30 panic tak bys mozna i tusil, ze pokud ma dojit na vec, tak se nejakym zaobiranim casti tel nikdo nezdrzuje

:zed:
  • Citovat
  • Upravit
káťa
9.10.13 16:53
Pouze po fyzické stránce ;), duševně jsem naprosto v pořádku… 8) :)Ale vážně, vnímavý k potřebám žen já jsem, a jsem i pozorný a citlivý - pro svou milovanou bych udělal snad všechno, ovšem k čemu mi to všechno je? Když se před nějakou dívkou svléknu, akorát se mi vysměje a pošle mě k šípku. Takhle to prostě v životě chodí, ať si říká kdo chce co chce… :!

Pokud si tu ze všech neděláš legraci, tak duševně rozhodně v pořádku nejsi a pokud se svojí psychikou něco neuděláš, nikdy si o tebe žádná ani neopře kolo.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
9.10.13 19:07
@Hanka1 píše:
mmch nejsou to ani tri strany zpet, cos tu mel nabidku kvalitniho sexu a neregoval si ani na to, kdybys nebyl skoro ve 30 panic tak bys mozna i tusil, ze pokud ma dojit na vec, tak se nejakym zaobiranim casti tel nikdo nezdrzuje:zed:

Takových nabídek už bylo - ale k čemu to mně, mrzákovi, je? Nemá smysl na to ani reagovat, stejně by to dopadlo tragicky - akorát výsměchem, kolosálním selháním a trápením… :roll: A ano, pokud se jde „na věc“, tak asi velikost většiny částí těla nejspíše většinou opravdu nikdo moc neřeší - ovšem pouze pokud jsou ty „části těla“ v nějakém normálním rozmezí průměrných velikostí. :oops: Pokud má však někdo tak malý penis, že by to partnerka ani nemohla cítit a nelze s tím tedy ani souložit, pak věřím, že by to každá normální žena sakra řešila, páč by na tu „věc“ ani nemohla jít… :! Ale na tomto se zřejmě opět neshodneme… :idea:

@káťa píše:
Pokud si tu ze všech neděláš legraci, tak duševně rozhodně v pořádku nejsi a pokud se svojí psychikou něco neuděláš, nikdy si o tebe žádná ani neopře kolo.

Proč bych si měl dělat legraci? Mně to celé tedy stále ještě zrovna moc legrační nepřijde… A duševně v pořádku jsem, o tom žádná. Nemůžete někoho označovat za hlupáka či duševně nemocného jedince pouze proto, že má jiný názor či jiné životní zkušenosti - nehledě na to, že vy stejné postižení nemáte, takže to ani nemůžete chápat… Jó to takhle kdyby to psal muž, který má stejně malý mikropenis jako já, pak by se to snad nějak v potaz brát dalo - ale nesměl by si pouze vymýšlet a psát nám tu pohádky, což se zde bohužel dost často stává… :?

Ale v jednom s vámi plně souhlasím - o mě si opravdu nikdy v životě žádná ani to kolo neopře, protože s tak malým penisem jsem jako muž naprosto nepoužitelným odpadovým jedincem a sebevědomí si přitom můžu hnát klidně až do nebes, ovšem ženy chtějí kvalitní zboží, a tedy kvalitní včetně velkého penisu! A neříkejte, že tomu tak není, však občas takové narážky proběhnou i mezi relativně starší generací čtyřicátníků i padesátníků… :! Opět jsem byl jednou ve společnosti starších přátel, kteří už mají své rodiny a své krásné zdravé děti a přišla na to řeč - takže na tom asi sakra záleží!

• Citovat
  • Upravit
38179
9.10.13 20:35
Kraťomír (offline) píše:
Takových nabídek už bylo – ale k čemu to mně, mrzákovi, je? Nemá smysl na to ani reagovat, stejně by to dopadlo tragicky – akorát výsměchem, kolosálním selháním a trápením… :roll: A ano, pokud se jde „na věc“, tak asi velikost většiny částí těla nejspíše většinou opravdu nikdo moc neřeší – ovšem pouze pokud jsou ty „části těla“ v nějakém normálním rozmezí průměrných velikostí. :oops: Pokud má však někdo tak malý penis, že by to partnerka ani nemohla cítit a nelze s tím tedy ani souložit, pak věřím, že by to každá normální žena sakra řešila, páč by na tu „věc“ ani nemohla jít… :! Ale na tomto se zřejmě opět neshodneme… :idea:

Pokud se bojíš kolosálního selhání, tak si nech napsat Viagru. :think: :nevim:
A pokud si opravdu myslíš, že 4 centimetry v průměru nemůže partnerka cítit, tak by ses měl nechat vyšetřit na hlavu. :zed: :zed: :zed:
Pravděpodobně do ní budeš muset ze začátku pronikat opatrně. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria