Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
29.9.13 19:22
@Kraťomír (offline) píše:
@4LJ Rozměry penisu u členů své rodiny jsem tu určitě nevypisoval, protože je neznám a neměřil jsem je - pouze jsem psal, že ho z nich mám rozhodně nejmenší, což je bohužel pravda… :! A uváděl jsem to pouze v souvislosti s tím, že snad všichni členové naší rodiny jsou dokonalí - kluci už od přírody svalnatí a s velkým penisem a dívky nadprůměrně obdařeny bujarým poprsím… ;) Jenom já jsem jen takový mrzáček - tedy dobrý svalový základ, široká ramena a rozumnou výšku mám také, akorát ten penis mi želbohu jaksi nějak nedorostl… :? Nevím kde se stala chyba, a přitom ještě během dětství jsem na tom byl normálně, zastavilo se to až někdy kolem 13 let… :roll:

Hele jseš na tom fakt blbě o tom se nedá diskutovat ten přůměr se totiž dělá z celé můžské populate takže to malí chlapečci kteří mají 3cm pindíka sráží, jak jsem psal proste ber to jako dar lidstvu že nebudeš dále šířit gen mini penisu. Dcery mích dcer ti za to jednoho dne poděkují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4LJ
67
29.9.13 19:25

Napsal jsi, že vždy hledáš řešení problému, ale když žádné není nedá se nic dělat. Co tu tedy děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
29.9.13 19:32
Ne ne, rozhodně nejsem pesimista, já jsem prostě jenom realista. A mimo to, vždycky se snažím hledat způsoby řešení daného problému, ovšem když vím, že to prostě nejde a že žádný způsob jak to překonat neexistuje, tak už mi prostě nic jiného nezbývá… A vím moc dobře co tvrdím, protože já s tímto postižením žiju! :idea:

Ale jo, já se dokážu vžít, že tě to štve, že bys chtěl mít větší. Ale tvůj problém je nejspíš strach z neúspěchu. Ty še připravuješ o nejlepší léta. Tak to aspoň vyzkoušej a pak můžeš brečet. Nemůžeš přeci odepsat něco předem. Nebo zkusils to někdy nebo ne?- soulož. Já to tu nečetla, tak abych nebyla v omylu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
29.9.13 19:37

@janet9
Nezkusil, protože s 13-ti centimetrovým penisem to přece nejde. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
29.9.13 19:47
@martin 35 píše: …ber to jako dar lidstvu že nebudeš dále šířit gen mini penisu. Dcery mích dcer ti za to jednoho dne poděkují.

Tak tak, napsal jste to moc krásně :palec:, sám bych to lépe neřekl… :)

Dcery vašich dcer budou mít díky tomu mnohem lepší výběr. 8)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
29.9.13 19:48
@Heineken píše:
@janet9
Nezkusil, protože s 13-ti centimetrovým penisem to přece nejde. :zed: :zed: :zed:

Přesně tak :potlesk:, konečně mi někdo dal za pravdu a ví o čem je řeč… ;)

• Citovat
  • Upravit
38179
29.9.13 19:59
Kraťomír (offline) píše:
Přesně tak :potlesk:, konečně mi někdo dal za pravdu a ví o čem je řeč… ;)

Myslíš? :think: :nevim:
Ale já mám dvě děti a obě vlastní, takže to znám akorát z doslechu, ty tvoje problémy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
29.9.13 20:11
:roll: :roll: :roll:
Kolik cm si myslíš, že je potřeba na soulož?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
29.9.13 20:21
@janet9 píše: :roll: :roll: :roll:
Kolik cm si myslíš, že je potřeba na soulož?

Ta spodní hranice je podle mého někde kolem 15 cm, ale tam ještě to uspokojení asi taky nebude nic moc, opravdu plnohodnotná soulož a uspokojení partnerky bude až někde kolem 17 cm a víc, ale také je důležitá šířka a tam si myslím, že to začíná být opravdu dostatečné až kolem 4.5 cm a více… :idea:

@Heineken A to jste si je i sám rodil a nebo jak víte tak jistě, že jsou bez sebemenších pochyb skutečně vaše vlastní? :roll: A vy snad máte také tak malý penis jako já, nebo s čím to srovnáváte? :?:

• Citovat
  • Upravit
1943
29.9.13 20:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
29.9.13 20:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
29.9.13 20:45
Kraťomír (offline) píše:
@Heineken A to jste si je i sám rodil a nebo jak víte tak jistě, že jsou bez sebemenších pochyb skutečně vaše vlastní? :roll: A vy snad máte také tak malý penis jako já, nebo s čím to srovnáváte? :?:

Cože? 8o 8o 8o Já nic nesrovnávám. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.9.13 21:23
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.9.13 21:24
@Heineken píše:
Myslíš? :think: :nevim:
Ale já mám dvě děti a obě vlastní, takže to znám akorát z doslechu, ty tvoje problémy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Seš si jist že jsou tvoje když to jinak nejde s takovýma mírama?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
29.9.13 21:25
@Heineken píše:
Cože? 8o 8o 8o Já nic nesrovnávám. 8o 8o 8o

Tak to se omlouvám - nechtěl jsem vás urazit nařčením z toho, že snad máte také mikropenis - jen na mne váš příspěvek v tomto smyslu tak trochu působil… :oops: Ale ještě jednou se vám omlouvám, máte jistě normálně velký penis a proto také máte dvě krásné vlastní děti, což vám ze srdce přeji a také i tak trochu závidím, protože tato radost mi bohužel byla přírodou navždy upřena… :|

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky