Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus
to byla ironie, aby nestála řeč. Myslím, že jsi na tolik inteligentní a neměřil jsi si ho s ouchylem. Jestli chceš mrknu se sama a pak všem poreferuji. Tím se ti můžu zároven o odvděčit ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
@janet9 Kterého z těch dvou příkladů si vybere většina žen? Samozřejmě, že muže A, bez debat! A když ho pak pozná, tak by sice asi byla raději, aby byl povahou, humorem a chováním spíše trochu víc jako muž B, nicméně za ten plat a penis, se kterým zákonitě denně zažívá neskutečné slasti, to stojí i přes všechny ty zápory s ním být, protože i takový hulvát je pořád stokrát větší a lepší chlap, než nějaký směšný mikropenisák…Můžete sice tvrdit že to tak není, ale skutečnost je prostě jiná a přesto takto to chodí…
![]()
A že bych potřeboval poznat ženskou, která by mě vyvedla z omylu? A existuje vůbec taková? Já si myslím, že docela určitě ne, a nebo je to jedna z tisíců a ty už jsou zadané, protože už dávno potkaly jiného podobného mrzáka a ubožáka jako jsem já…
A jinak je mi 27 let, pokud na tom snad záleží…A ano, zkušenost takovou mám, měl jsem překrásnou inteligentní a milou dívku, se kterou jsme si perfektně rozuměli, měli jsme spolu hodně podobné záliby a bylo nám spolu strašně moc fajn. Bylo to víc než přátelství a trvalo to tak několik let, skoro bych se to nebál nazvat ani téměř plnohodnotným vztahem, jenom bez milování - dál než k mazlení jsme se nedostali. Jenže pak to musela pokazit, protože po jednom krásně stráveném večeru s přáteli se prostě už chtěla pomilovat a tak mi nezbylo nic jiného, než to s ní ukončit…
Mně to tak vyhovovalo a rád bych s ní byl pořád, ale neměl jsem jinou možnost a teď už je to všechno dávno pryč - má už nový život a já pochopil, že nemám ani nejmenší kapku naděje na lásku, rodinu a ani spokojený partnerský vztah, o jakém jsem vždy tak moc snil… Ona teď už patří mezi těch pár úžasných dívek v mém životě, na které budu jednou v důchodu na lavičce vzpomínat se slzami v očích…
@Doctus píše:
@denisa 76
Tak se mi odvděčíš? Už jsem několikrát psal, že 130 mm nemám. Takže nevím, na co psychopat s normopenisem (Kraťas) naráží. Když se chce porovnat, klidně a osobně.
Tak teď jsem z toho ale už trošku zmaten… A to máte více a nebo méně? Pokud máte penis větší, tak jak pak tedy můžete psát, že to na vztah i spokojené milování bez problémů stačí? A proč tedy píšete s lehkým náznakem opovržení nad malým penisem a navíc s podtextem, že sám máte větší a tím pádem byste naše srovnání bez problémů vyhrál a dokázal tak, že jste větší chlap? Toto vše je totiž z tohoto vašeho příspěvku jasně cítit… ![]()
@janet9 píše:![]()
![]()
ale vždyť ty si to kazíš sám! Copak můžeš vědět, jak by tvá bývalá láska reagovala na tvoje mužství, když jsi to ani nezkusil???
To vím náhodou dost dobře, protože je to přirozená ženská reakce a vlastně na tom asi ani není nic špatného - je to evoluční tlak, který se snaží nás mrzáky odstranit z genofondu a zajistit tak přežití pouze kvalitních jedinců…
Kraťomír (offline) píše:
Tak teď jsem z toho ale už trošku zmaten… A to máte více a nebo méně? Pokud máte penis větší, tak jak pak tedy můžete psát, že to na vztah i spokojené milování bez problémů stačí? A proč tedy píšete s lehkým náznakem opovržení nad malým penisem a navíc s podtextem, že sám máte větší a tím pádem byste naše srovnání bez problémů vyhrál a dokázal tak, že jste větší chlap? Toto vše je totiž z tohoto vašeho příspěvku jasně cítit…
Jenže on nenaráží na tvůj penis, ale na tvůj mozek.
![]()
Tam je totiž problém, svůj penis sis vybral jen jako zástupný problém, kdybys měl kratší ruku, tak tady bude 300 stránek o tom, že nemáš holku kvůli krátké ruce, u tebe je to prostě jedno, nedovedeš si přiznat že se bojíš vyspat s holkou, tak si vymýšlíš důvody proč to nejde.
@Heineken píše:
Ty potřebuješ psychiatra jako sůl, o velikosti penisu život vůbec není.
Vím že statistikám nevěříš, ale průměrně trvá soulož asi 3 minuty a průměrně páry souloží 2× týdně, takže ty si zakazíš celý řivot, kvůli něčemu, co budeš používat 6 minut týdně a přesto to považuješ ve vztahu za tak důležité, že bez toho nemůžeš mít vztah.
Na to že je ti 27, jseš hrozně ujetej, zasekl ses někde v pubertě mi přijde.
Tak to možná v pozdějším věku, ale já bych si milování představoval jako několikahodinové souznění dvou navzájem se milujících lidí, kteří si dělají co možná nejvíce dobře a snaží se svá vyvrcholení opakovat či oddalovat, aby byl prožitek co nejlepší a nejintenzívnější, a to především i nepohlavně… Za ty vaše 3 minuty ho ani nevytáhnu, tak co by to pak asi bylo za pomilování? To na sebe asi dva hupsnou, akorát se párkrát zatřepou a jdou se umýt…
Takhle si to já tedy ale nepředstavuju - svou milovanou bych chtěl laskat hodiny a snažit se o co nejlepší prožitky a to klidně celé dny! ![]()
@martin 35 Tak tohle jsem nějak nepobral… ![]()
Tak teď jsem z toho ale už trošku zmaten… A to máte více a nebo méně? Pokud máte penis větší, tak jak pak tedy můžete psát, že to na vztah i spokojené milování bez problémů stačí? A proč tedy píšete s lehkým náznakem opovržení nad malým penisem a navíc s podtextem, že sám máte větší a tím pádem byste naše srovnání bez problémů vyhrál a dokázal tak, že jste větší chlap? Toto vše je totiž z tohoto vašeho příspěvku jasně cítit…
neděj si z toho hlavu. Musíš číst a pak pochopíš, že i náš doktor i když ho má 26cm ví, že k sexu není ani tak dlouhá míra, ale co má dotyčný v hlavě ![]()
Kraťomír (offline) píše:
Tak to možná v pozdějším věku, ale já bych si milování představoval jako několikahodinové souznění dvou navzájem se milujících lidí, kteří si dělají co možná nejvíce dobře a snaží se svá vyvrcholení opakovat či oddalovat, aby byl prožitek co nejlepší a nejintenzívnější, a to především i nepohlavně… Za ty vaše 3 minuty ho ani nevytáhnu, tak co by to pak asi bylo za pomilování? To na sebe asi dva hupsnou, akorát se párkrát zatřepou a jdou se umýt…Takhle si to já tedy ale nepředstavuju - svou milovanou bych chtěl laskat hodiny a snažit se o co nejlepší prožitky a to klidně celé dny!
@martin 35 Tak tohle jsem nějak nepobral…
Právě že si to představuješ blbě, ale nemá smysl ti to vysvětlovat, to bys pochopil jen kdybys to zkusil.
Pokud bys dokázal souložit několik hodin, byl bys rarita.
![]()
To totiž dokáže opravdu málo kdo, vůbec nechápu kam na ty bludy chodíš, souložit několik hodin a mít ptáka aspoň po kolena, abys byl chlap.
![]()
Navíc několikahodinová erekce může nenávratně poškodit penis.
Možná proto tady plácáš takové bláboly.
Fakt mi neříkej, že je ti 27.
![]()
@Heineken Já ale nikde nepíšu, že bych chtěl hodiny zasouvat a neudělat se při tom - píšu, že si milování představuji jako několikahodinový akt lásky - tedy i s tím vším kolem, samozřejmě!
Prostě a jasně - chvilku ručně a ústy, chvilku zasouvat, pak zase ústně a takhle to střídat a oddalovat vyvrcholení i přes občasnou ztrátu erekce - která mimochodem u velkého penisu není důležitá, protože je velký a vypadá tak pořád dobře - no a při tom se snažit své milované partnerce dopřávat třeba i opakovaný orgasmus a kdyby už se jí víc nechtělo, tak to ukončit a třeba i bez svého vlastního uspokojení…
Takhle to prostě vidím já a moje největší a dnes již želbohu i bývalá životní láska na tom byla myslím si dosti podobně… ![]()
To vím náhodou dost dobře, protože je to přirozená ženská reakce a vlastně na tom asi ani není nic špatného - je to evoluční tlak, který se snaží nás mrzáky odstranit z genofondu a zajistit tak přežití pouze kvalitních jedinců…
Ale vždyť to není pravda. Můj manžel má nejmenší penis že všech mužských, které jsem měla. Ženská pochva se přizpůsobí a stačí jí 10cm. A spouště žen je to jedno, i kdyby měl chlap třeba 20, protože orgasmu nedosahují vaginálně, ale přes klitoris.
Ty tu jen mluvíš o své vsugerované teorii, nikoli o praxi. Až tu napíšeš: „Všechny ženy mě milují jen do chvíle, než jim ukážu svůj malý penis a pak mě opouští“ tak to je něco jiného. Jenže ty to nemáš vyzkoušené, máš to jen v hlavě.
A čím dýl si to budeš připouštět, tím hůř se toho strachu zbavíš.
@Heineken Já ale nikde nepíšu, že bych chtěl hodiny zasouvat a neudělat se při tom - píšu, že si milování představuji jako několikahodinový akt lásky - tedy i s tím vším kolem, samozřejmě!Prostě a jasně - chvilku ručně a ústy, chvilku zasouvat, pak zase ústně a takhle to střídat a oddalovat vyvrcholení i přes občasnou ztrátu erekce - která mimochodem u velkého penisu není důležitá, protože je velký a vypadá tak pořád dobře - no a při tom se snažit své milované partnerce dopřávat třeba i opakovaný orgasmus a kdyby už se jí víc nechtělo, tak to ukončit a třeba i bez svého vlastního uspokojení…
Takhle to prostě vidím já a moje největší a dnes již želbohu i bývalá životní láska na tom byla myslím si dosti podobně…
Jediná věc, která ti brání to zažít, je tvůj blok v hlavě.
Ps: delší milování je příjemný jednou za čas. Ta půl hodina se vším všudy je tak akorát. Vyzkoušej a uvidíš.
Těžko ti něco vysvětlovat, když tedy asi ještě nevíš o čem je řeč. Když jsem s prominutím nadržená, taky bych se milovala hodiny, pokud je sex častěji, není, aspoň pro mě, žádoucí mít ho pořád tříhodinový.
Tak musím sem napsat
jé četla jsem pár stránek na zpátek a bavím se.. jsi jak kávomlínek meleš a meleš… proboha fakt běž za nějakým doktorem.. tak si kazit život a jen mezi nama..
můj bývalý přítel ho měl 12cm když ho měl stopořenýho a musím říct že milování s ním bylo užasné dokonce jsem dosáhla i mokréh orgasmu.. vůbec mi to směšné nepřipadalo.. a ani jako něco co jako postižení.. nebýt jiných problémů což byla žárlivost tak jsme spolu do teď..
a jen k délce soulože.. kde jsi na tom byl? i s mazlením jako celou noc?? tak to potěš koště to bych asi nedala.. ne že by mě mazlení nebavilo ale fakt je že po určité době je to až unavný.. OMLOUVÁM SE ŽE ANONIMNĚ VKLÁDÁM.. ALE MŮJ PŘÍTEL KTERÝ SEM TAM NAKOUKNE BY MĚL KOMPLEXI.. má ho většího ale neumí se mnou takový kouzla a o takovým orgasmu s ním si můžu nechat zdát… a co bych dala někdy za přítele s malým a mokrým orgasmu
Kratomire vyhledej psychologa, ten jedinej ti muze pomoci, protoze 13cm penis je uplne normalni a ja mela i mensi a spokojenost byla ![]()
Kraťomír (offline) píše:
@Heineken Já ale nikde nepíšu, že bych chtěl hodiny zasouvat a neudělat se při tom - píšu, že si milování představuji jako několikahodinový akt lásky - tedy i s tím vším kolem, samozřejmě!Prostě a jasně - chvilku ručně a ústy, chvilku zasouvat, pak zase ústně a takhle to střídat a oddalovat vyvrcholení i přes občasnou ztrátu erekce - která mimochodem u velkého penisu není důležitá, protože je velký a vypadá tak pořád dobře - no a při tom se snažit své milované partnerce dopřávat třeba i opakovaný orgasmus a kdyby už se jí víc nechtělo, tak to ukončit a třeba i bez svého vlastního uspokojení…
Takhle to prostě vidím já a moje největší a dnes již želbohu i bývalá životní láska na tom byla myslím si dosti podobně…
Právě že si to představuješ blbě, ale opravdu nemá cenu ti to vysvětlovat, to si musíš vyzkoušet.
Takhle to prostě neprobíhá.
To čem ty píšeš zažiješ možná třikrát v životě a myslím že ani to ne.
A i kdybys to zažil nebo chtěl zažívat pravidelně, tak ti na to o čem píšeš 13 centimetrů bohatě stačí.
Ale život opravdu není o tom co ty píšeš a už vůbec ne o velikosti penisu.
@Anonymní
No jo, ale když on se snad na všech diskuzích jednou za čas vždycky objeví někdo, kdo má bývalého manžela či bývalého přítele s takto extrémně malým mikropenisem a tvrdí, že sex s ním byl skvělý a dokonce ještě mnohem lepší, než s tím novým a lépe vybaveným partnerem… Dvě věci máte ale všichni společné - vždy se jedná o bývalé partnery a váš příspěvek je vždycky anonymní, takže kdo ví, jestli se nakonec nejedná o jednoho stejného přispěvatele (že by třeba Doctus?), který se nás mrzáky snaží tímto akorát uklidnit a obelhat, i když je zřejmé, že skutečnost bývá o dost jiná a mnoho normálních rozumných žen se tu na tom už shodlo - lechtátko pod 17 cm nebrat a tak podobně… ![]()