Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
H1
26.9.13 13:14
@Kraťomír (offline) píše:
Jenže on to v mém případě nesmysl není - a shodlo se tu na tom již mnoho žen, takže to máte hned i krásně podložené… :! A ty co tvrdí, že jim to stačí? :roll: Jsou to hodné soucitné holky, které nám kryplům chtějí pomoci, ale falešné naděje a milosrdné lži tady opravdu nikomu nepomohou - to je fakt… :|

Oficiální čísla jsou jasná. Je jen na tobě, jak se s tím popasuješ. Objektivně mrzák nejsi. Ty se tak cítíš. Vnímáš ten rozdíl?

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
26.9.13 13:17
@4LJ píše:
Co ty víš třeba tě nějaká vojede bez keců, bez meření…pak budeš po náměstí dovádět, skotačit a vykřikovat „ona mě znásilnila!!! jupíííí“…no a bude to…

Nebojte, to já bych se nenechal! :D Stejně by to nešlo a pak ta ostuda… :?

@Pindík píše:
Cože? Člověk má snad právo se domnívat o sobě cokoliv. Každej dokáže odhadnout jak na tom je a ve svých 27 letech už snad Kraťomír nějaký cizí penisy viděl a taky vidí jak mu (ne)narostl od puberty, ne?
To co posuzují ženský je, jestli jim taková velikost vyhovuje. To je jiná otázka.

Přesně tak, jsme snad rozumní lidé a máme nějakou soudnost, takže každý z nás musí lépe než kdo jiný sám odhadnout a rozeznat, na co stačí a na co už třeba ne… :idea: Mimo to od puberty mi nenarostl snad vůbec, už někdy ve 13 letech jsem měl velikost snad téměř stejnou, jako mám až dodnes, takže můj vývoj se zřejmě někdy během puberty zasekl a jenom mi dorostlo ochlupení… :|

@H1 píše:
Ale on to zasejc smete ze stolu, protože jen on má pravdu.(Kráťa)

Samozřejmě, protože já mám pravdu! ;)

• Citovat
  • Upravit
H1
26.9.13 13:22
Samozřejmě, protože já mám pravdu! ;)

Samozřejmě. Že máš. Proto se všichni odborníci. Od statistiků, přes doktory atd.. Tak tihle všichni odborníci se pletou. Pletou se i ženský který mají rády tuto velikost. Já se pletu že dokážu ženy uspokojit. Takže ty jsi dokonce šoupnul normálního průměrně vybaveného chlapa, do škatulky mrzák. Tak tos dobře vymyslel.. Hlavně že jsi na to přišel. Běž na ministerstvo zdravotnictví, ať přehodnotí všechny dosavadní poznatky.. :-O

• Citovat
  • Upravit
Pindík
26.9.13 13:23

@H1:
Ještě k těm odkazům: statistika a měření to je celkem exaktní věc, ale sexuologie je obsáhlejší obor a odkazovat zrovna na Uzla, kterej je v řadě věcí mimo…
Jako je to mediálně profláklej člověk, ale to neznamená že se neplete. Pořád mimo jiné opakuje ty nesmysly o mužích „rozsévačích“ já mám pocit že zamrznul někde v době svých studií a není ochotnej svoje znalosti revidovat.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
A to já si naopak myslím, že kdybychom se např. my dva znali osobně, tak by byl váš názor na mou osobu téměř jistě zcela opačným a nepoznala byste na mě vůbec nic… ;) Myslím si, že asi nikdo z okruhu mých známých by mé tělesné postižení z mého běžného chování neodhalil a budu si za tímto názorem stát! :! Mé skutečné postižení by mohlo být lehce znatelné až ve chvíli, kdy by o mě měla nějaká dívka zájem a nějak ho projevila - třeba pokusem o pozvání, výlet, posezení a nebo tak a v plné míře by se to dalo odhalit až ve chvíli, kdy by na mě nějaká slečna opravdu naplno skočila a chtěla se pomilovat, čehož já želbohu nejsem schopen… :oops:

tak se priznej rovnou, ze ti nestoji, protoze pak skutecne nejsi schopen zadnou zenu pomilovat. Pokud ale erekci normalne mas, tak s 13 cm jsi schopen kazdou zenu pomilovat.
I kdyz nedivila bych se, ze diky psychicke poruse trpis erektilni dysfunkci…

• Citovat
  • Upravit
H1

To jsem zvědavej na tvoje tažení po světě, kterému jsi přinesl revoluční myšlenku, že průměrnej chlap je mrzák. 8o

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
@H1 píše:
Oficiální čísla jsou jasná. Je jen na tobě, jak se s tím popasuješ. Objektivně mrzák nejsi. Ty se tak cítíš. Vnímáš ten rozdíl?

Nevěřím, protože dokud se nezměří všechny penisy a všechny vaginy na světě (resp. např. v bílé rase) a neudělá se celkový průměr celé populace, neznamená to nic! :! Znamená to pouze to, že pánové v tomhle městě či v tamté ulici mají malé pindíky… :D Mohl bych se k tom měření přidat a ještě bych vám pánové domršil průměr… :mrgreen: Prostě hodnota veškerá nulová.

• Citovat
  • Upravit
H1
26.9.13 13:26
@Pindík píše: @H1:
Ještě k těm odkazům: statistika a měření to je celkem exaktní věc, ale sexuologie je obsáhlejší obor a odkazovat zrovna na Uzla, kterej je v řadě věcí mimo…
Jako je to mediálně profláklej člověk, ale to neznamená že se neplete. Pořád mimo jiné opakuje ty nesmysly o mužích „rozsévačích“ já mám pocit že zamrznul někde v době svých studií a není ochotnej svoje znalosti revidovat.

Jasně. Máš pravdu. Ale nic to nemění na podstatě, toho co je tam napsáno. Bylo to první co na mě vykouklo z googlu, když jsem zadal. „Doktor velikost penisu“

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
26.9.13 13:35
@Hanka1 píše:
tak se priznej rovnou, ze ti nestoji, protoze pak skutecne nejsi schopen zadnou zenu pomilovat. Pokud ale erekci normalne mas, tak s 13 cm jsi schopen kazdou zenu pomilovat.
I kdyz nedivila bych se, ze diky psychicke poruse trpis erektilni dysfunkci…

Však to už jsem tady také psal mnohokrát, že mi ani pořádně nestojí, protože se už dlouhou dobu snažím smířit s tou tak moc krutou pravou, že vlastně ani nejsem skutečnej chlap, ale jen mrzák a eunuch s mikropenisem a snažím se tak vyrovnat s tím, že budu až do konce svých dnů sám a nikdy už znovu nepoznám lásku, milování a ani nezaložím rodinu… :|

Výsledek je zatím jen takový, že se kvůli tomu pořád moc trápím, pořád mi to strašlivě chybí a pořád kvůli tomu často bývám na dně, ale alespoň už mi ani pořádně nestojí, takže časem snad přejde i to všechno ostatní… :?:

@H1 píše:
Samozřejmě. Že máš. Proto se všichni odborníci. Od statistiků, přes doktory atd.. Tak tihle všichni odborníci se pletou. Pletou se i ženský který mají rády tuto velikost. Já se pletu že dokážu ženy uspokojit. Takže ty jsi dokonce šoupnul normálního průměrně vybaveného chlapa, do škatulky mrzák. Tak tos dobře vymyslel.. Hlavně že jsi na to přišel. Běž na ministerstvo zdravotnictví, ať přehodnotí všechny dosavadní poznatky.. :-O

Ano, je to přesně tak, ale hlavně oni ti „normálně průměrně vybavení muži“ si to o sobě třeba jenom myslí… Třeba si to jenom nalhávají, aby se necítili jako úplný odpad, jako třeba já… Ale to ještě neznamená, že opravdu „normálně průměrně vybaveni“ jsou… ;)

• Citovat
  • Upravit
9733
26.9.13 15:09

Kraťomíre, jak jsem vám již psal několikrát, nederte se do těch oblastí lidského vědění, kterým nerozumíte (rozumíte vůbec něčemu)? Statistika disponuje nástroji, které dokáží i z poměrně malého vzorku vyvodit závěry na celou populaci. Tak vám asi nic neřekne skutečnost, že u délky penisu (stejně jako u průměrného platu) je průměrná hodnota větší než medián. Co z toho plyne, jsem již psal dříve. Se svými 135 mm byste průměr (cca 13 cm) mírně zvedal, takže je dobře, že jste se do takového průzkumu nezapojil. Kdybyste totiž řekl urologovi / sexuologovi, že jste mrzák s ukázkovým mikropenisem, tak by odborník velice rychle vypisoval žádanku do psychiatrické kliniky, kde byste byl se sobě rovnými (rozmějte blázny a šílenci). Hawk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
26.9.13 15:55

@Doctus Ano ano, statistika sice disponuje nástroji, které dovedou i z poměrně malého vzorku vyvodit závěry pro celou populaci, nicméně takové závěry mohou být i přesto až neskutečně nepřesné a zavádějící. :! Zde se navíc může jednat i o snahu o uklidnění nás, takto postižených „skoromužů“, abychom se necítili tak zle a zkoušeli to i přes jasné znemožnění a opakovanou ostudu až do chvíle, kdy bychom třeba opravdu našli ženu tak zoufalou, že by byla ráda za cokoliv, i když sex by pro ni stejně nikdy nebyl opravdu uspokojivý… :? Zde by se asi dala použít mírně modifikovaná hláška ze staršího sci-fi filmu Hvězdná pěchota, a to: „budeš mým partnerem až dokud tě nezabijou nebo si nenajdu lepšího…“ :! A průměrné velikosti penisu okolo 13 cm opravdu neuvěřím ani za nic - to se na mne nezlobte - vždyť jen v ČR je udávána průměrná velikost penisu cca. 16 cm a to jsme jen „malý rybníček“, ale já tomu věřím a už je to hned o něčem jiném… ;) A mimo to, věřím, že urolog či sexuolog by mi dal jistě za pravdu! Eagle… :D (Howgh. :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
9733
26.9.13 16:02

Jestli berete jako zdroj bulvární Světovou mapu penisů, tak je mi vás upřímně líto. Kde nic není (vaše hlava), tam ani čert nebere. Když na podobné výsledky (12,55; 12,9; 13,5 cm) přijdou nezávisle 3 studie, tak se asi všichni „honorabiles“ pletou. Tak jsme to pěkně ornitologicky zakončili (čekal jsem, až si toho někdo všimne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
26.9.13 16:07
@Doctus píše:
Tak jsme to pěkně ornitologicky zakončili (čekal jsem, až si toho někdo všimne).

Tak to vidíte, nakonec je s váma i docela sranda… :potlesk: :mrgreen: :)

• Citovat
  • Upravit
H1
26.9.13 17:21
Tak to vidíte, nakonec je s váma i docela sranda… :potlesk: :mrgreen: :)

Jo ale s tebou je to spíš k pláči…
Statistika nuda je, má však cené údaje… Ty tomu prej neuvěříš ani za nic…
No a to je ten tvůj problém. A proč teda nejdeš za tím sexuologem či urologem? Proč si neověříš jestli v tom celibátu opravdu žít musíš, nebo se jen pleteš a dobrovolně se ochuzuješ o milostný život? Kdo jiný ti může říct, jak je to doopravdy? Anonimní lidé na netu těžko. Ale kvalitní doktor ti pravdu řekne. A podle toho se pak zařídíš. Buď si potvrdíš že jsi mrzák, nebo se dozvíš, že jsi se spletl. Copak pár hodin u doktora příjde tak moc? K vyřešení problému je potřeba něco udělat né jen fňukat..

• Citovat
  • Upravit
38179
26.9.13 20:07
Doctus píše: … Kdybyste totiž řekl urologovi / sexuologovi, že jste mrzák s ukázkovým mikropenisem, tak by odborník velice rychle vypisoval žádanku do psychiatrické kliniky, kde byste byl se sobě rovnými (rozmějte blázny a šílenci). Hawk…

Naprosto zbytečně doktore, psychiatra jsem Kraťasovi doporučoval už snad před třiceti stránkami, bohužel podle jeho slov tem nu na nic nebude, protože ten mu ho neprodlouží. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí