Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kraťomír (offline)
24.9.13 14:42
@káťa píše:
Pro oba zúčastněné je to krok do neznáma, spát s někým novým. Oba do toho jdou s rizikem, že to může být hrůza. Chlap ho může mít malého, ošklivého, zahnutého, měkkého, anebo i kládu se kterou nebude nic umět…ženská může mít místo prsou povislé kokršpanělí uši (v podprsence vypadají vždycky pevně), může být trdlo, ležet jako prkno atd…pro každého je to risk a každý se potom rozhoduje dle toho, jak mu protějšek vyhovoval…
  • Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
24.9.13 14:43

Jako kdyby na něčem z toho záleželo… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2827
24.9.13 14:45
@neanonymní píše:
Se ty inzeráty podávaly holubem, nebo jak? 8o

ani nevím :think:,já se vždycky seznámila naživo :mrgreen:,ale tuším, že se dal poslat koresponďák poštou…přece jen každý nemohl chovat holuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
24.9.13 14:55

@krokodylek Abych tedy zareagoval na váš příspěvek, za který mimochodem moc děkuji. Ono asi jak píšete - byla to jiná doba, lidé k sobě měli blíže a byly pro ně důležité i jiné věci než jen souložení a velikost penisu. Byla to asi lepší doba, ale dnes už to prostě chodí jinak. Já již bohužel patřím do generace, u které je velikost penisu rozhodující a všechny ostatní lidské kvality jsou až daleko za tím. S malým penisem člověk nemůže být nic, souvisí to se vším, s chozením na zábavu, se seznamováním, prostě se vším co lidé v životě mohou a nebo v mém případě nemohou dělat… O tohle všechno jsem já bohužel ochuzen… Možná kdyby se teď psal rok 1913, všechno by bylo jinak a já už bych tu rodinu měl, ale teď je prostě taková doba, ve které se lidé nemilují, ale mrd*jí a na to já želbohu nemám a ani nikdy mít nebudu… :!

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.9.13 14:56
@Kraťomír (offline) píše:

Budeš se divit, ale někomu záleží. Když ženská bude ležet jako prkno a sex si nebude užívat, spousta chlapů s ní prostě nebude…
Zrovna tak jako některým ženským záleží na velikosti pinďoura a jiným ne, tak to prostě je.

• Citovat
  • Upravit
2827
24.9.13 14:56
@Kakika píše:
tak toho jsem si vzala za muže :lol: :lol:

no vida, takže nejdůležitější je použít mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
24.9.13 14:58
@krokodylek Abych tedy zareagoval na váš příspěvek, za který mimochodem moc děkuji. Ono asi jak píšete - byla to jiná doba, lidé k sobě měli blíže a byly pro ně důležité i jiné věci než jen souložení a velikost penisu. Byla to asi lepší doba, ale dnes už to prostě chodí jinak. Já již bohužel patřím do generace, u které je velikost penisu rozhodující a všechny ostatní lidské kvality jsou až daleko za tím. S malým penisem člověk nemůže být nic, souvisí to se vším, s chozením na zábavu, se seznamováním, prostě se vším co lidé v životě mohou a nebo v mém případě nemohou dělat… O tohle všechno jsem já bohužel ochuzen… Možná kdyby se teď psal rok 1913, všechno by bylo jinak a já už bych tu rodinu měl, ale teď je prostě taková doba, ve které se lidé nemilují, ale mrd*jí a na to já želbohu nemám a ani nikdy mít nebudu… :!

no ale zase TAK stará nejsem! :cert: Jsem jen o pár let starší než ty-ne o moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
24.9.13 15:00
@káťa píše:
Budeš se divit, ale někomu záleží. Když ženská bude ležet jako prkno a sex si nebude užívat, spousta chlapů s ní prostě nebude…
Zrovna tak jako některým ženským záleží na velikosti pinďoura a jiným ne, tak to prostě je.

Ležení ženských jak prkno je u mužů jistě nepopulární a dochází k němu z řady různých důvodů. Narozdíl od velikosti penisu ale často nebývá „na věčnost“. Jinak řečeno, tato věc jde oproti velikosti penisu spíše změnit.

• Citovat
  • Upravit
24.9.13 15:01
@krokodylek píše:
ani nevím :think:,já se vždycky seznámila naživo :mrgreen:,ale tuším, že se dal poslat koresponďák poštou…přece jen každý nemohl chovat holuby :mrgreen:

damy, zapomínate na vesnicky rozhlas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
24.9.13 15:06

sakra že záleží…většina mužů nechce žít se žanou, jejíž vzhed je po svlečení nerajcuje a když ona u toho bude kontrolovat pavučiny na zdi, tak otráví i jeho a on už s ní taky nebude chtít spát :nevim: A vztah ač by jinak mohl být perspektivní půjde do kytek

Ale kdybych se já měla takhle patlat ve nedokonalostech svého těla jako ty, tak si to jdu rovnou hodit, protože ty víš houby, co to je mít nějaké skutečné zdravotní problémy…já jsem ráda, že jsem nakonec vůbec SMĚLA mít děti, ač to vždy vedlo ke zhoršení mého stavu a moje postižení je na mě nejen vidět, ale sakra ho v životě i pociťuju! Ty seš zdravej chlap, jenom v hlavě se ti poněkud plete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 15:09
@Kraťomír (offline) píše: … byla to jiná doba, lidé k sobě měli blíže … Byla to asi lepší doba… O tohle všechno jsem já bohužel ochuzen…

Ochuzen? Naopak, nic jineho ti nezbyva, cim mensi peero, tim bliz k sobe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
24.9.13 15:11

@Starej Pardal hlášení místního rozhlasu:Božka hledá chlapa, zájemci, nechť se dostaví v sobotu večer a zaklepou pinďourem :mrgreen: :mrgreen:

nejlepší je seznamování v hospodě a na zábavě-přes známý a ve škole :mrgreen:
No a na starý kolena holt vydržet s tím, s čím jsem seznámila zamlada :mrgreen: (včetně jeho výbavy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
24.9.13 15:14

@krokodylek
Až jim při tom klepání praskne tunica albuginea penis, to bude legrace. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
24.9.13 15:17

@Doctus hm,tak to bude mít Božka blbý :nevim: (ač se mi teda bnechce gůglit, co přesně že by mu to prasklo)
Aby nepraskly ty dveře… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 15:17
@Doctus píše:
@krokodylek
Až jim při tom klepání praskne tunica albuginea penis, to bude legrace. :twisted:

mno, me pohled na odhalenou kost legracni neprijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria