Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus Ale tahle vývojová vada je lepší než ta jeho, říkal Kráťa. Kráťa hlavně si dělá srandičky, blbeček. ![]()
@Kakika píše:
Kradu z vedlejší diskuze jeden obrázek pro Kráťu
Tak tohle by bylo parádní, ale můj případ je spíše opačný… ![]()
http://2.bp.blogspot.com/…0/urban1.jpg
http://media.loupak.cz/…_je_sila.jpg
http://www.kreslenyvtip.cz/…patracka.jpg
http://www.kreslenyvtip.cz/…ac00001b.jpg?…
Ale tak aspoň že se máte čemu zasmát
, to aspoň k něčemu jsem… ![]()
@eva valoi
Tak ať si pozve toho černocha na probatorní kolonoskopii. Jedním otvorem mu provede i gastroskopii. A bude rád, že si za 3 týdny poprvé sedne. ![]()
@eva valoi píše:
@Heineken Na velikost penisu to nemá vliv? Ono je to možná dobře, protože takovej Kraťomír, kdyby něco mohlo ovlivnit velikost penisu, by si z něj byl schopen udělat sloní chobot a tahat ho za sebou po zemi.
Tak to rozhodně!
Samozřejmě že ano - a tuším, že bych nebyl sám…
![]()
@martin 35 píše:
Hele na prodlouzeni penisu je nejlepší prece závaži(cca 150g) které si privazete k žaludu to za mněsic prodlouží penis zhruba o 1cm
Já na různé natahovače moc nevěřím, ale jednou to možná i tak zkusím… ![]()
Kraťomíre, vždyť říkám, že jsi déčko. A co bys dělal se sloním chobotem? Věřím, že ty bys to dotáhl minimálně na dvojitej. Koňská hlava, no.
@Gabcca píše:
Já byla vždycky názoru, že na velikosti nezáleží, ale není to tak dlouho, co jsem potkala jednoho fajn kluka, dost to mezi námi jiskřilo, strašně mě přitahoval, až jednou večer jsme se při noční procházce mazlili (na sex nedošlo), já mu zajela rukou do kalhot a sice jsem nedala nic znát, ale měl ho menšího a v tu chvíli, jako by se vytratila veškerá přitažlivost k němu…
No vidíte to, konečně někdo normální, kdo nemá potřebu nikomu nic nalhávat!
Takhle to prostě v životě chodí a o přesně o tomhle tady celou tu dobu píšu - takže vážně netuším, proč to někdo nechce pochopit!
Takto se zachová každá normální žena a je to pochopitelné - evoluce vadné geny odstraňuje a kdyby některá žena chtěla muže s malým penisem, bylo by to vlastně proti přírodě… ![]()
@eva valoi píše:
Kraťomíre, vždyť říkám, že jsi déčko. A co bys dělal se sloním chobotem? Věřím, že ty bys to dotáhl minimálně na dvojitej. Koňská hlava, no.
Na dvojitý co? Myslíte orgasmus?
Nějak jsem to nepochopil… ![]()
A co bych s ním dělal? Našel bych si holku přece… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
No vidíte to, konečně někdo normální, kdo nemá potřebu nikomu nic nalhávat!Takhle to prostě v životě chodí a o přesně o tomhle tady celou tu dobu píšu - takže vážně netuším, proč to někdo nechce pochopit!
Takto se zachová každá normální žena a je to pochopitelné - evoluce vadné geny odstraňuje a kdyby některá žena chtěla muže s malým penisem, bylo by to vlastně proti přírodě…
Tak jestli mi budeš tvrdit, že nejsem normální, tak si tě najdu a tím tvým penisem tě umlátím ![]()
@Kakika píše:
Tak jestli mi budeš tvrdit, že nejsem normální, tak si tě najdu a tím tvým penisem tě umlátím
To je snad i technicky nemožné
, je to jako jít proti tanku s gumovou paličkou… ![]()
Kraťomíre, raději mi nic nevykládejte o genentice. Jinak se vás zeptám na pojmy typu gen, lokus, alela, Mendelovy zákony, operon, operátor, korepresor, principy dědičnosti, nemendelovská dědičnost, efekt zakladatele a hrdla (ne hlubokého, pro sprosťáky
). Hlavně že víte, které geny jsou vadné.
To je snad i technicky nemožné, je to jako jít proti tanku s gumovou paličkou…
jako já nemám ani 60 kilo, ale to ti říkám, že mě když někdo naštve, tak ho umlátím klidně i párátkem ![]()
@Kakika píše:
jako já nemám ani 60 kilo, ale to ti říkám, že mě když někdo naštve, tak ho umlátím klidně i párátkem
A sakra
, tak to jsem netušil…
![]()
A sakra, tak to jsem netušil…
![]()
![]()
Navíc, přeci by ses nepral s ženskou ![]()
Kraťomíre, na dvojitý sloní chobot a pak by ses s ním mohl jít třeba vyfotografovat.
@Kakika píše:
Kradu z vedlejší diskuze jeden obrázek pro Kráťu
Lžíci na boty
![]()