Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
23.9.13 22:05

@Doctus Ale tahle vývojová vada je lepší než ta jeho, říkal Kráťa. Kráťa hlavně si dělá srandičky, blbeček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
23.9.13 22:08
@Kakika píše:
Kradu z vedlejší diskuze jeden obrázek pro Kráťu :mrgreen:

Tak tohle by bylo parádní, ale můj případ je spíše opačný… :?

http://2.bp.blogspot.com/…0/urban1.jpg

http://media.loupak.cz/…_je_sila.jpg

http://www.kreslenyvtip.cz/…patracka.jpg

http://www.kreslenyvtip.cz/…ac00001b.jpg?…

Ale tak aspoň že se máte čemu zasmát :palec:, to aspoň k něčemu jsem… :)

• Citovat
  • Upravit
9733
23.9.13 22:08

@eva valoi
Tak ať si pozve toho černocha na probatorní kolonoskopii. Jedním otvorem mu provede i gastroskopii. A bude rád, že si za 3 týdny poprvé sedne. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
23.9.13 22:15
@eva valoi píše:
@Heineken Na velikost penisu to nemá vliv? Ono je to možná dobře, protože takovej Kraťomír, kdyby něco mohlo ovlivnit velikost penisu, by si z něj byl schopen udělat sloní chobot a tahat ho za sebou po zemi.

Tak to rozhodně! :mrgreen: Samozřejmě že ano - a tuším, že bych nebyl sám… ;) :D

@martin 35 píše:
Hele na prodlouzeni penisu je nejlepší prece závaži(cca 150g) které si privazete k žaludu to za mněsic prodlouží penis zhruba o 1cm

Já na různé natahovače moc nevěřím, ale jednou to možná i tak zkusím… :?:

• Citovat
  • Upravit
14809
23.9.13 22:17

Kraťomíre, vždyť říkám, že jsi déčko. A co bys dělal se sloním chobotem? Věřím, že ty bys to dotáhl minimálně na dvojitej. Koňská hlava, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
23.9.13 22:18
@Gabcca píše:
Já byla vždycky názoru, že na velikosti nezáleží, ale není to tak dlouho, co jsem potkala jednoho fajn kluka, dost to mezi námi jiskřilo, strašně mě přitahoval, až jednou večer jsme se při noční procházce mazlili (na sex nedošlo), já mu zajela rukou do kalhot a sice jsem nedala nic znát, ale měl ho menšího a v tu chvíli, jako by se vytratila veškerá přitažlivost k němu…

No vidíte to, konečně někdo normální, kdo nemá potřebu nikomu nic nalhávat! :potlesk: Takhle to prostě v životě chodí a o přesně o tomhle tady celou tu dobu píšu - takže vážně netuším, proč to někdo nechce pochopit! :?: Takto se zachová každá normální žena a je to pochopitelné - evoluce vadné geny odstraňuje a kdyby některá žena chtěla muže s malým penisem, bylo by to vlastně proti přírodě… ;)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
23.9.13 22:20
@eva valoi píše:
Kraťomíre, vždyť říkám, že jsi déčko. A co bys dělal se sloním chobotem? Věřím, že ty bys to dotáhl minimálně na dvojitej. Koňská hlava, no.

Na dvojitý co? Myslíte orgasmus? :-O Nějak jsem to nepochopil… :think:

A co bych s ním dělal? Našel bych si holku přece…  ;)

• Citovat
  • Upravit
16694
23.9.13 22:22
@Kraťomír (offline) píše:
No vidíte to, konečně někdo normální, kdo nemá potřebu nikomu nic nalhávat! :potlesk: Takhle to prostě v životě chodí a o přesně o tomhle tady celou tu dobu píšu - takže vážně netuším, proč to někdo nechce pochopit! :?: Takto se zachová každá normální žena a je to pochopitelné - evoluce vadné geny odstraňuje a kdyby některá žena chtěla muže s malým penisem, bylo by to vlastně proti přírodě… ;)

Tak jestli mi budeš tvrdit, že nejsem normální, tak si tě najdu a tím tvým penisem tě umlátím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
23.9.13 22:23
@Kakika píše:
Tak jestli mi budeš tvrdit, že nejsem normální, tak si tě najdu a tím tvým penisem tě umlátím :cert:

To je snad i technicky nemožné 8o, je to jako jít proti tanku s gumovou paličkou… :D

• Citovat
  • Upravit
9733
23.9.13 22:24

Kraťomíre, raději mi nic nevykládejte o genentice. Jinak se vás zeptám na pojmy typu gen, lokus, alela, Mendelovy zákony, operon, operátor, korepresor, principy dědičnosti, nemendelovská dědičnost, efekt zakladatele a hrdla (ne hlubokého, pro sprosťáky :mrgreen:). Hlavně že víte, které geny jsou vadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.9.13 22:25
To je snad i technicky nemožné 8o, je to jako jít proti tanku s gumovou paličkou… :D

jako já nemám ani 60 kilo, ale to ti říkám, že mě když někdo naštve, tak ho umlátím klidně i párátkem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
23.9.13 22:27
@Kakika píše:
jako já nemám ani 60 kilo, ale to ti říkám, že mě když někdo naštve, tak ho umlátím klidně i párátkem :pankac:

A sakra :-O, tak to jsem netušil… :D :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
16694
23.9.13 22:30
A sakra :-O, tak to jsem netušil… :D :mrgreen: :lol:

Navíc, přeci by ses nepral s ženskou :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.9.13 22:31

Kraťomíre, na dvojitý sloní chobot a pak by ses s ním mohl jít třeba vyfotografovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.9.13 22:34
@Kakika píše:
Kradu z vedlejší diskuze jeden obrázek pro Kráťu :mrgreen:

Lžíci na boty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí