Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken píše: … Ale ten vitamin C mě překvapuje, navíc toho do sebe cpu poměrně dost …Ale na velikost penisu to nemám vliv.![]()
![]()
Na velikost penisu jedine vitamin P, bylo to nedavno v televizi ![]()
PS pro doktora: nepitvej to, je to jen vtip
@Doctus píše:
@denisa 76
Nejrychlejším zdrojem energie jsou sacharidy, předpokládám, že ten nápoj je sladký. Hypoglykémie je mrška a při posilování se klidně může dostavit.
ježíši ted mě to došlo. To je ten stav, kdy klesne hladina cukru a není to prdel??? takže energie co dává člověk do cvičení to odchází cukr??? A já pořád proč měla po cvíču takovou chut na sladký
Jenom tedy nechápu ten sacharidový úbytek, když celý 2 hodky co cvičím chlastám iontáky, kde je obsažen cukr a je to na energii.Je to tedy tím, že se vypotí víc než je zdrávo a o to víc se to tělo musí dodat?? omlouvám se za debilní otázky, ale dneska jsem pochopila, že to není fakt sranda a chci si být jistá, že dám tělu co opravdu potřebuje ![]()
Hele na prodlouzeni penisu je nejlepší prece závaži(cca 150g) které si privazete k žaludu to za mněsic prodlouží penis zhruba o 1cm
@Heineken
Copak ti ten tvůj macek nestačí? Že ty bys chtěl být v knize rekordů…
@denisa 76
Nejdříve se samozřejmě spalují sacharidy, svaly překotně utilizují glukózu a ta se nestačí dodávat ze svalového glykogenu (ten je brzy vyčerpán) či z glykogenu v játrech. Její hladina může tedy klesnout i na hodnoty okolo 3 mmol/l plasmy i níže, což na sobě pozoruje i samotný cvičící. V potu se glukóza nevyskytuje, když navíc popíjíte iontový nápoj (jaký je obsah sacharidů? i když napíší cukry, tak místo glukózy tam může být fruktóza, manóza či galaktóza, jež mají poněkud odlišné metabolické cesty), tak by hypoglykémie neměla být nijak výrazná. Jinak 2 hodiny cvičení jsou poměrně hodně, pro objemový trénink se udává hranice 1 hodiny (45 až 50 minut).
@martin 35
Rád vaší erekci napíši úmrtní list. Věšení závaží na penis je snad to nejhorší, co může muže napadnout.
eva valoi píše:
Mně Kraťomír připomíná 30 kilovou anorektičku, která si nemůže dát více než čtvrtku z půlky salátové okurky, protože potřebuje ještě deset kilo zhubnout (minimálně deset).
Taky mám ten pocit.
![]()
Doctus píše:
@Heineken
Copak ti ten tvůj macek nestačí? Že ty bys chtěl být v knize rekordů…
Naštěstí stačí doktore.
![]()
Být v knize rekordů by možná nebylo špatný, ale krotit se při sexu bych teda rozhodně nechtěl.
![]()
martin 35 píše:
@Doctus Stačí pohled na manželku a je mrtvej.
To si myslím, že je poměrně častá dianóza.
![]()
@Kakika Hahá, tak jsem to uhodla. Chtěla jsem to sem dát totiž taky, ale předběhla jsi mě.
@eva valoi
Fuj, to je vývojová vada, podobně jako mikropenis. Ne ovšem jako ten Kráťův „pseudomikropenis“, to jsem vymyslel termín přímo pro něj, neboť to, že je malý, si myslí jen a pouze (omluvte prosím redundanci) on. Klasicky mikropenis nedosahuje ani 7 cm v erigovaném stavu (tedy průměrná hodnota – 2,5 SD).