Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kraťomír (offline)
23.9.13 10:39
@káťa píše:
Je tu ještě někdo kromě Denisky, komu se ta ženská na fotce líbí a působí na něj žensky???

Mně se ta žena na fotce tedy opravdu docela líbí, i když do obličeje jí nevidím… :D Nicméně krása má mnoho podob, takže dle mého je třeba "tato žena překrásná ":http://i.dailymail.co.uk/…_228x493.jpg , ale i tahle holčina krev a mlíko je krásná , i když ideál dokonalé dívčí krásy je pro mne velice blízko této slečně… :)

Je rozhodně je to hodně individuální… 8)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
23.9.13 10:42
@eva valoi píše:
A nechal si tak ujít životní šanci. Vždyť říkám, že jsi blbej. Jestli má ta „krasavica“ i svaly pánevního dna tak vymakané, tak by jí malej určitě nevadil. :mrgreen:

Vadil nevadil, ale jestli by se mnou vůbec něco cítila - já si totiž myslím, že ne… :!

• Citovat
  • Upravit
14809
23.9.13 10:45
@Kraťomír (offline) píše:
Vadil nevadil, ale jestli by se mnou vůbec něco cítila - já si totiž myslím, že ne… :!

Tak si dej před aktem syrečky s cibulí nebo česnekovou pomazánku a bude tě cítit zaručeně. :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
23.9.13 10:45

@Kraťomír
Tak to si myslíš (jako obvykle) naprosto špatně. Otevři si tu hlavu a odněkud si ji vytáhni a konečně začni přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.9.13 10:46
Vadil nevadil, ale jestli by se mnou vůbec něco cítila - já si totiž myslím, že ne… :!

Myslet, znamená ho_vno vědět. A v tvém případě toto moudro platí stonásobně. Aneb na myšlení jsme tady my, Kraťomíre. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.9.13 10:59
Mně se ta žena na fotce tedy opravdu docela líbí, i když do obličeje jí nevidím… :D Nicméně krása má mnoho podob, takže dle mého je třeba "tato žena překrásná ":http://i.dailymail.co.uk/…_228x493.jpg , ale i tahle holčina krev a mlíko je krásná , i když ideál dokonalé dívčí krásy je pro mne velice blízko této slečně… :)Je rozhodně je to hodně individuální… 8)
:potlesk: :potlesk: :potlesk: šak já ani nevím proč mnoho lidi říká silným ženám že jsou ošklivé, jen proto že jsou tlusté,,, :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.9.13 10:59
@eva valoi píše:
Tak si dej před aktem syrečky s cibulí nebo česnekovou pomazánku a bude tě cítit zaručeně. :mrgreen: :poblion:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
23.9.13 11:26

Tady je názorná ukázka tvého poškozeného myšlení.. Ty myslíš, ale blbě… O tom ti může, jestli s touhle velikostí něco cítí nebo ne, říct jedině ta ženská. To co si ty myslíš je irelevantní a na tom co ty si myslíš vůbec nezáleží.

• Citovat
  • Upravit
H1
23.9.13 11:28

Zvlášť když jsi to ani nevyzkoušel. Bereš ženám právo rozhodnout, zda vyhovuješ, nebo ne. Ale nevyhovuješ. Protože máš něco domotanýho v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
Virginian
23.9.13 12:12
@eva valoi píše:
Tak si dej před aktem syrečky s cibulí nebo česnekovou pomazánku a bude tě cítit zaručeně. :mrgreen: :poblion:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Pindík
23.9.13 12:24

Je to tak, Kráťo. Dost možná by se dotyčná při pohledu na tvoje osvalené tělo vzrušila víc, než při pohledu na smrdutýho břicháče s obřím bimbasem. ;)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
23.9.13 12:30
@pannacotta píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: šak já ani nevím proč mnoho lidi říká silným ženám že jsou ošklivé, jen proto že jsou tlusté,,, :roll:

Tak tohle já si rozhodně nemyslím - naopak, některým ženám to pak dokonce sluší ještě mnohem víc… Krása se nedá posuzovat jen podle váhy, výšky nebo třeba velikosti vnad či pozadí, vždy a u každého člověka je subjektivní… :* Jak už jsem psal, např. žena na této ilustraci je také nádherná - takovou mít doma, co já bych za to dal… :oops:

Akorát je škoda, že u mužů to tak neplatí - sice u nás tedy také asi nezáleží jen na vzhledu, ale i na ostatních kvalitách, povaze, schopnosti se postarat a tak dále, nicméně když přijde na lámání chleba a muž nemá dostatečně velký penis, stejně je pak kvůli tomu nakonec úplně k ničemu a to i kdyby byl sebelepší… :!

Vím to moc dobře, také jsem jeden z těchto genetických odpadů a to jen kvůli pár chybějícím centimetrům tkáně. A tohle, jak mi dámy zde jistě dají za pravdu, už žádné jiné vlastnosti nenahradí - buď je to chlap a nebo impotentní eunuch, vše záleží jen na velikosti penisu… :|

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
23.9.13 12:37
@Pindík píše:
Je to tak, Kráťo. Dost možná by se dotyčná při pohledu na tvoje osvalené tělo vzrušila víc, než při pohledu na smrdutýho břicháče s obřím bimbasem. ;)

Dost možná, že ano, ale spíš jen než by uviděla i to mé malé nic - to by pak veškeré vzrušení bylo rázem ta tam a všechny naděje na naše překrásné společné chvilky a milostné radovánky by se velice rychle změnily ve výbuch smíchu, ostudu a posměšky. Úplně to vidím, jak by se mi každá nádherně vysmála třeba se slovy „a s tímhle se chceš milovat se ženou, ty mrzáku“ či podobné… :roll: Říkejte si co chcete, ale je to prostě tak… ;)

• Citovat
  • Upravit
Pindík
23.9.13 12:47
„a s tímhle se chceš milovat se ženou, ty mrzáku“ či podobné…

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: To je boží hláška… úplně jsem si u toho představil nějakou dominu z viktoriánské doby. Nebo zlou královnu z pohádky.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
23.9.13 12:55
@Pindík píše: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: To je boží hláška… úplně jsem si u toho představil nějakou dominu z viktoriánské doby. Nebo zlou královnu z pohádky.

No jo, ale takhle to prostě v životě a ve vztazích chodí, co nadělám… :!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky