Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eva valoi píše:
A nechal si tak ujít životní šanci. Vždyť říkám, že jsi blbej. Jestli má ta „krasavica“ i svaly pánevního dna tak vymakané, tak by jí malej určitě nevadil.
Vadil nevadil, ale jestli by se mnou vůbec něco cítila - já si totiž myslím, že ne… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Vadil nevadil, ale jestli by se mnou vůbec něco cítila - já si totiž myslím, že ne…
Tak si dej před aktem syrečky s cibulí nebo česnekovou pomazánku a bude tě cítit zaručeně.
![]()
@Kraťomír
Tak to si myslíš (jako obvykle) naprosto špatně. Otevři si tu hlavu a odněkud si ji vytáhni a konečně začni přemýšlet.
Vadil nevadil, ale jestli by se mnou vůbec něco cítila - já si totiž myslím, že ne…
Myslet, znamená ho_vno vědět. A v tvém případě toto moudro platí stonásobně. Aneb na myšlení jsme tady my, Kraťomíre. ![]()
Mně se ta žena na fotce tedy opravdu docela líbí, i když do obličeje jí nevidím…Nicméně krása má mnoho podob, takže dle mého je třeba "tato žena překrásná ":http://i.dailymail.co.uk/…_228x493.jpg , ale i tahle holčina krev a mlíko je krásná , i když ideál dokonalé dívčí krásy je pro mne velice blízko této slečně…
Je rozhodně je to hodně individuální…
@eva valoi píše:
Tak si dej před aktem syrečky s cibulí nebo česnekovou pomazánku a bude tě cítit zaručeně.![]()
Tady je názorná ukázka tvého poškozeného myšlení.. Ty myslíš, ale blbě… O tom ti může, jestli s touhle velikostí něco cítí nebo ne, říct jedině ta ženská. To co si ty myslíš je irelevantní a na tom co ty si myslíš vůbec nezáleží.
Zvlášť když jsi to ani nevyzkoušel. Bereš ženám právo rozhodnout, zda vyhovuješ, nebo ne. Ale nevyhovuješ. Protože máš něco domotanýho v hlavě.
@eva valoi píše:
Tak si dej před aktem syrečky s cibulí nebo česnekovou pomazánku a bude tě cítit zaručeně.![]()
Je to tak, Kráťo. Dost možná by se dotyčná při pohledu na tvoje osvalené tělo vzrušila víc, než při pohledu na smrdutýho břicháče s obřím bimbasem. ![]()
@pannacotta píše:![]()
![]()
šak já ani nevím proč mnoho lidi říká silným ženám že jsou ošklivé, jen proto že jsou tlusté,,,
Tak tohle já si rozhodně nemyslím - naopak, některým ženám to pak dokonce sluší ještě mnohem víc… Krása se nedá posuzovat jen podle váhy, výšky nebo třeba velikosti vnad či pozadí, vždy a u každého člověka je subjektivní…
Jak už jsem psal, např. žena na této ilustraci je také nádherná - takovou mít doma, co já bych za to dal… ![]()
Akorát je škoda, že u mužů to tak neplatí - sice u nás tedy také asi nezáleží jen na vzhledu, ale i na ostatních kvalitách, povaze, schopnosti se postarat a tak dále, nicméně když přijde na lámání chleba a muž nemá dostatečně velký penis, stejně je pak kvůli tomu nakonec úplně k ničemu a to i kdyby byl sebelepší… ![]()
Vím to moc dobře, také jsem jeden z těchto genetických odpadů a to jen kvůli pár chybějícím centimetrům tkáně. A tohle, jak mi dámy zde jistě dají za pravdu, už žádné jiné vlastnosti nenahradí - buď je to chlap a nebo impotentní eunuch, vše záleží jen na velikosti penisu… ![]()
@Pindík píše:
Je to tak, Kráťo. Dost možná by se dotyčná při pohledu na tvoje osvalené tělo vzrušila víc, než při pohledu na smrdutýho břicháče s obřím bimbasem.
Dost možná, že ano, ale spíš jen než by uviděla i to mé malé nic - to by pak veškeré vzrušení bylo rázem ta tam a všechny naděje na naše překrásné společné chvilky a milostné radovánky by se velice rychle změnily ve výbuch smíchu, ostudu a posměšky. Úplně to vidím, jak by se mi každá nádherně vysmála třeba se slovy „a s tímhle se chceš milovat se ženou, ty mrzáku“ či podobné…
Říkejte si co chcete, ale je to prostě tak… ![]()
„a s tímhle se chceš milovat se ženou, ty mrzáku“ či podobné…
To je boží hláška… úplně jsem si u toho představil nějakou dominu z viktoriánské doby. Nebo zlou královnu z pohádky.
@Pindík píše:![]()
![]()
![]()
![]()
To je boží hláška… úplně jsem si u toho představil nějakou dominu z viktoriánské doby. Nebo zlou královnu z pohádky.
No jo, ale takhle to prostě v životě a ve vztazích chodí, co nadělám… ![]()
Mně se ta žena na fotce tedy opravdu docela líbí, i když do obličeje jí nevidím…
Nicméně krása má mnoho podob, takže dle mého je třeba "tato žena překrásná ":http://i.dailymail.co.uk/…_228x493.jpg , ale i tahle holčina krev a mlíko je krásná , i když ideál dokonalé dívčí krásy je pro mne velice blízko této slečně… 
Je rozhodně je to hodně individuální…