Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pindík
23.9.13 09:09
@denisa 76 píše:
myslím, že spíš kouká jak má krásně vytvarovanou jůlinu a nebo jí říká, že si dnešní večer náležitě užije :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

Ale jůlina se moc vytvarovat nedá, na tu musí mít buď štěstí, nebo šikovného chirurga.
Nicméně okolí vytvarovala moc hezky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
vlastninazor
23.9.13 09:14

Toto

@denisa 76 píše:
@Doctus chci dosáhnout jenom hezkých tvarů těla a nejsem blázen na steroidech ;) Moje představa je taková to, ale břicho si odmysli to ted posilovat nemůžu :mrgreen:
Budu ráda za každou radu, aby tělo tolik nebolelo :hug:

No to je hnus, velebnosti… Ale každý svého štěstí…

• Citovat
  • Upravit
24603
23.9.13 09:17
@denisa 76 píše:
@Doctus chci dosáhnout jenom hezkých tvarů těla a nejsem blázen na steroidech ;) Moje představa je taková to, ale břicho si odmysli to ted posilovat nemůžu :mrgreen:
Budu ráda za každou radu, aby tělo tolik nebolelo :hug:
:lol: :lol: :lol: taková rada není :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.9.13 09:21

De gustibus non est disputandum…Ale ta ženská na té fotce je fakt hnusná. Koukněte se na ty pařáty. Ale zase třeba by mohla znásilnit Kráťu. Co Kráťo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
23.9.13 09:39

@denisa 76
Důrazně doporučuji kontrolu denního příjmu bílkovin, který by neměl přesáhnout 1 g / 1 kg váhy; u sportovců, kulturistů a těžce fyzicky pracujících pak 1,5 g / 1 kg váhy. Zvýšeným příjmem bílkovin silně zatěžujete ledviny (játra z toho taky nebudou příliš nadšená), v krajních případech může dojít i k renálnímu selhání. Kreatin je zbytečností, neboť tělo si jej samo bezproblémově vytváří (z aminokyslin glycinu, argininu a methioninu, resp. jeho aktivní formy S-adenosylmethioninu), kreatinin (s adovanou vodou ve formě hydrátů) v těle, resp. svalu zadržuje – jak už název napovídá – vodu, díky čemuž sval získá objem. To je trend moderních mladých posilujících, kteří se chlubí, jaké nemají svaly. Mnozí z nich z nadužívání kreatinu mají jen „oteklé“ svaly, objem svalů není dán svalovou hmotou (vlákny), nýbrž pouze izotonickou vodou. Kolenní klouby velice trpí u vysokých osob, pokud tyto pak začnou s dřepy (případně se závažím), koledují si o poškození. Na podporu obnovy chrupavky se osvědčily (neberte to prosím jako reklamu) doplňky stravy typu Proenzi či GS. Pokud nechcete polykat velké prášky (možný žaludeční dyskomfort), dal bych přednost rozpustitelným tabletám (Proenzi Comfort R). Pro výstavbu kolagenu (součást chrupavky) je nezbytný vitamín C (který je v doplňcích obsažen), při hypo- či avitaminózách popisujeme kurděje, křivici apod. A s posilováním břicha je to také ošemetné, v břišní stěně existuje mnoho predilekčních míst pro vznik kýl, zvyšováním napětí břišního lisu může kýla (u disponovaných jedinců) vzniknout. A ta dáma na fotografii určitě nějaká anabolika brala, možná i steroidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.9.13 09:53

Je tu ještě někdo kromě Denisky, komu se ta ženská na fotce líbí a působí na něj žensky???

• Citovat
  • Upravit
Pindík
23.9.13 09:57

@eva valoi
Pařáty mi zrovna nepřipadají nijak hrozný… ale ramena jsou fakt extrémní. Každopádně tohle opravdu není můj typ. Odpuzujou mě ženský, který by mě dokázaly přeprat :mrgreen: ať už díky svalům, anebo proto že to je 180 cm a 100 kg machna.
Ale Kráťu by zaujmout mohla, on je taky bodybuilder pokud vím :)

• Citovat
  • Upravit
23.9.13 09:58
@káťa píše:
Je tu ještě někdo kromě Denisky, komu se ta ženská na fotce líbí a působí na něj žensky???

no, ma takovy zadumcivy pohled… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.9.13 10:02
@káťa píše:

mně
a co 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
23.9.13 10:21
@denisa 76 píše:
Kraťomíre..ani třeba takový tělo tě nedonutí se nad sebou zamyslet a říct si, že to za to stojí zasunout, i když je to o pár cm menší??

To je mi zase otázka… 8o :D Je to pěkná holka (jako tisíce dalších a i bez posilování) :srdce:, nicméně vzhledem k extrémně malé velikosti mého přirození je tato otázka trochu mimo téma - reps. spíše by to byla otázka pro tu slečnu, která by mě s tak malým penisem nejspíš poslala někam a nebo rovnou nakopala… ;) Ale stojí to za to určitě - když má člověk normální výbavu… :|

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
23.9.13 10:23
@eva valoi píše:
De gustibus non est disputandum…Ale ta ženská na té fotce je fakt hnusná. Koukněte se na ty pařáty. Ale zase třeba by mohla znásilnit Kráťu. Co Kráťo?

Ubránil bych se… ;) 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
23.9.13 10:28
@Pindík píše:
@denisa 76
Ta dáma kontroluje, jestli jí už po steroidech roste penis? :think:

K tomu se váže jedna poměrně známá anekdota: Přijde k lékaři žena, která se už delší dobu věnuje kulturistice a povídá, že jí po užívání anabolik rostou chlupy i tam, kde dříve žádné nerostly, tak co s tím. Lékař se na ni tak podívá a pak se zeptá, kde tedy například? No tak třeba na koulích, odpoví žena… 8o

• Citovat
  • Upravit
24603
23.9.13 10:35
@Kraťomír (offline) píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.9.13 10:36
K tomu se váže jedna poměrně známá anekdota: Přijde k lékaři žena, která se už delší dobu věnuje kulturistice a povídá, že jí po užívání anabolik rostou chlupy i tam, kde dříve žádné nerostly, tak co s tím. Lékař se na ni tak podívá a pak se zeptá, kde tedy například? No tak třeba na koulích, odpoví žena… 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.9.13 10:36

A nechal si tak ujít životní šanci. Vždyť říkám, že jsi blbej. Jestli má ta „krasavica“ i svaly pánevního dna tak vymakané, tak by jí malej určitě nevadil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí