Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní No, tak to jste asi světlá výjimka - jedna z tisíců, ne-li z miliónů… ![]()
@Kraťomír (offline) píše: @Anonymní No, tak to jste asi světlá výjimka - jedna z tisíců, ne-li z miliónů…
Tak o tom dost pochybuju a musím říct, že mě jako ženu dost uráží, když víš naprosto přesně, jak se některá zachová. Nemáš právo tohle psát, pokud žena nejsi.
Nějaké coby kdyby…takhle to prostě nefunguje. Myslím, že by jsi musel hodněkrát souložit, aby se ti tahle tvoje doměnka potvrdila. A až pak by jsi měl právo mi sem napsat, že to tak je. Ale do té doby by jsi dokázal uspokojit dost žen (i když by jsi tvrdil, že se tak tvářili ze soucitu). Prostě je vidět, že o ženách nic nevíš, tak si je „neber do huby“. Zkus je vzít do postele a netvař se tam jak ňouma. Nejhorší je, když chlapovi chybí sebevědomí.
Kráťomír
To je pr_del tady, to je komedie. Kráťo, ještě nám něco řekni.
Anonymní, ať raději s nikým do žádné postele neleze. Ještě zplodí potomka a dva takové Kraťomíry by tahle planeta nemusela unést. ![]()
Já byla vždycky názoru, že na velikosti nezáleží, ale není to tak dlouho, co jsem potkala jednoho fajn kluka, dost to mezi námi jiskřilo, strašně mě přitahoval, až jednou večer jsme se při noční procházce mazlili (na sex nedošlo), já mu zajela rukou do kalhot a sice jsem nedala nic znát, ale měl ho menšího a v tu chvíli, jako by se vytratila veškerá přitažlivost k němu…
@Gabcca tak teď si to pohnojila. Tu bude dalších 300 stran oslavnych keců blbastickych pravd…
@MarieOVMUC píše:
@Gabcca tak teď si to pohnojila. Tu bude dalších 300 stran oslavnych keců blbastickych pravd…
napsala jsem jen svůj názor. emimino myslím není o tom, aby se sem psalo jen to, co se hodí…
@Gabcca píše:
napsala jsem jen svůj názor. emimino myslím není o tom, aby se sem psalo jen to, co se hodí…
A co když mu jen pořádně v těch kalhotech nestál? Nějak se mi nezdá, že by to takto rychle šlo bezpečně rychle poznat, jak na tom přesně je a hlavně co bude následovat v posteli.
@lihow píše:
A co když mu jen pořádně v těch kalhotech nestál? Nějak se mi nezdá, že by to takto rychle šlo bezpečně rychle poznat, jak na tom přesně je a hlavně co bude následovat v posteli.
No když mu nestál, tak ho Gabcca evidentně moc nepřitahovala, tak prosté to je ![]()
Gabcca píše:
Já byla vždycky názoru, že na velikosti nezáleží, ale není to tak dlouho, co jsem potkala jednoho fajn kluka, dost to mezi námi jiskřilo, strašně mě přitahoval, až jednou večer jsme se při noční procházce mazlili (na sex nedošlo), já mu zajela rukou do kalhot a sice jsem nedala nic znát, ale měl ho menšího a v tu chvíli, jako by se vytratila veškerá přitažlivost k němu…
Kraťas.
![]()
@MarieOVMUC píše:
@Doctus ty jsi zlatíčko
No měla jsem dneska štěstí na našeho trnéra a prohodila s ním řeč a měl podobný proslov jako Ty. Vyhodil mě creatin s tím, že nejsem kulturista a stačí mě svaly co už mám a spíš už je to na udržování. Máš pravdu v tom, že teta na obrázku to z obyčejného cvíča nedokázala..ono to ani mezi námi nejde.Po cvičení mě nasadil myslím aminokyseliny snad to říkám dobře. Prý co během cvičení z těla vydám musím mu zase vrátit nebo budu bílá jako dneska už pořád. Dost na sobě makám a tím o dost ze sebe vydám to co tělo potřebuje a je to o ničem. Mám pít pořád magnézko a jak jsi psal na ty hnáty proenzi..kdysi mě zjistili ošoupanou chrupavku a to je zřejmě odezva.Jo a mám kolena a zápěstí radši fixovat. Jinak přidat vitamín C, horčík draslík. To je myslím vše. Je to správně, vid?? Bílkoviny mě dělali nedávno na imuno ve VFN a mám jich prý akorád tak snad dobrý. A děkuji..děkuji. Kdybych zase umírala tak písnu ![]()
@Kraťomír (offline)
) jen proto, že bych si nepočkala, co umí. V erekci dosahuje naprosto normální velikosti (cm psát nebudu, za prvé bys mi to beztak vyvrátil a za druhé, nepřijde mi to vůči němu fér). Prostě patří mezi chlapy, kteří mají v klidovém stavu velkou část schovanou. Ale kdybych jednala tak, jak ty obviňuješ nás ženy, že jednáme, tak bych si na tu erekci ani nepočkala a udělala bych z něj největšího mrzáka na světě. Nooo, to bych byla fakt pořádná kráva, protože bych přišla o životního partnera (tedy, nevím, jestli se jednou někdo z nás nezblázní, ale jsme spolu už řadu let).
ty jsi prostě korunovanej blb. Když jsem prvně viděla svého (teď už manžela) poprvé svlečeného, nebyl ani vzrušený. Dle tvého bych se mu měla vysmát, popřípadě to vyfotit a rozeslat kamarádkám, aby se taky zasmály. Přišla bych o báječného chlapa a o krásné děti (protože děti umí dělat opravdu krásné