Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
17.9.13 21:11
@eva valoi píše:
Anonymní, Kratislav ví svý, nechte ho při tom. Má ho prostě na hovno, tak ať si ho strčí do prd.ele.

No, teoreticky by mu těch 13 mělo na tu otočku dozadu stačit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
17.9.13 21:18

@Kakika Hlavně aby se mu pr.del nesmála kvůli velikosti. To by neunesl, to raději si něco přečte a bude snít o tom, jaké by to bylo, kdyby ho měl alespoň o dva a půl centimetru delšího. To by se jinak žilo. Ach raději na to ani nemyslet. Je strašné, když je člověk tááák inteligentní a musí se podobnými myšlenkami zaobírat. Nebylo by lepší, kdyby byl blbej? A co takhle mrtvej? To by bylo vůbec nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
17.9.13 21:41

@eva valoi Na celém tomto vašem nesoucitném příspěvku je nejsmutnější to, že i přes veškerou tu očividnou ironii je to celé v podstatě pravda, přesně tak to totiž je… :| Bylo by to tak rozhodně lepší…

• Citovat
  • Upravit
14809
17.9.13 21:52

Kratislave, běž se bodnout, ju? Nemám soucit se slabochy, to je tedy fakt. Chlap musí být především opora - s dlouhým nebo s krátkým. Jsi fakt k ničemu, ufňukanej kolovrat. Tak však nešu. kej, když nemůžeš nebo nechceš, vždyť je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
17.9.13 22:19

@eva valoi Podle mě ale jinak nejsem slaboch, možná to tady tak vypadá, ale o mě se může každá holka bez obav opřít a myslím si, že umím podpořit, potěšit i podržet, akorát pomilovat žádnou nemůžu, nebo alespoň ne tak, aby z toho něco měla… :! Soucit je ale o něčem jiném, i na pohled silný a pevný člověk totiž může mít nějaké osudové trápení, kvůli kterému má úplně zničený život a se kterým se nedá nic dělat… Možná kdybychom se potkali osobně, tak byste si na mne udělala úplně jiný názor, někdy se totiž ve skutečnosti věci mají jinak než jak se na první pohled zdají… ;)

A „šu. at“ bohužel opravdu nebudu - protože nemůžu - a vlastně je to vážně úplně jedno, spíš mě na tom mrzí jen to, že nikdy nebudu mít rodinu a vlastní děti - to je na tom asi to, co mě štve úplně nejvíc… :?

• Citovat
  • Upravit
14809
17.9.13 22:26

No tak nebudeš, no. Když to nejde, tak to nejde. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.9.13 22:41

No Lol a Omg k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
18.9.13 02:32
@pannacotta píše:
Sakra důležitá :pankac:
Když ho má chlap měkký jak tavený sýr tak si sotva užijeme :mrgreen:

Ovšem za problémy s erekcí můžou ženský. Většina savcu má totiž pyjovou kost - az na par vyjimek - jako zebry, vacnatci, hyeny a clovek.
Opice ji maji vcetne velkych primatu, ale u tech jiz je znacne zakrnela.

Nekteri odbornici vysvetluji chybejici pyjovou kost u lidi prirozenym vyberem. Je jasne, ze udrzet erekci pouze pomoci hydrauliky vyzaduje vetsiho samce, nez toho, kterej spoleha na kost a tak si samicky homo sapiens vybiraly a vybiraly, az chlapi s kosti vsichni vymreli.

Cherchez la femme!:)

• Citovat
  • Upravit
H1
18.9.13 07:13
@Kraťomír (offline) píše:
A jak to víte tak jistě? Jak můžete dát ruku do ohně za to, že to není jenom ze soucitu? Pár stránek nazpět se tu mnoho žen shodlo na tom, že pod 17 to nestačí ani na to polechtání a těm tedy věřím mnohem víc, protože si na nic nehrají a pěkně na rovinu řeknou jak to v životě je… Že vy si tady léčíte komplexy z malého penisu a snažíte si nalhat i sám sobě, že to bez problémů stačí, tak to ještě neznamená, že je to skutečně dostatečná velikost - protože není… :idea:

Ano vím to jistě. Už se ti stalo, že tě žena prosila, aby jsi se s ní znovu pomiloval? Že tě sváděla? Že to prostě s tebou chtěla? Viděl jsi ten chtíč v jejích očích? To uvolnění po orgasmu? Neviděl. A se svím přístupem ani neuvidíš. Proč se snažíš vyzdvihovat ty ženský který potřebují minimálně 17cm? 8o Copak si musíš narazit takovou? Tobě nestačí ty spousty, žen co sem psali že 13,5 cm je pro ně luxus? Tobě by nestačila ženská, pro kterou je sedmnáct moc? A s 20cm už fizicky potíž, se vůbec milovat. Teda moc ženskejch se nechce nechat roztrhnout. Kráťo ty mě fakt bavíš. Proč bych jako měl mít komplex ze svého…? Když to ženy uspokojuje? Nepochopils. Já ti popisuju pravdivou životní skušenost. A píšu ti to proto, né že bych si sám zvedal své sebevědomí. To nemám zapotřebí. Ale psal jsem ti to proto, že jsem si myslel, že když tu uvidíš jak to je, že třeba se vzpamatuješ a poběžíš si pro lásku, něhu erotické zážitky.. Ale když nechceš… Ale tohle už není otázka diskuze a ani tvého názoru. Ten je v téhle věci naprosto bezpředmětný. Úplně irelevantní.
Ve skutečném světě není podstatný, to jestli podle tebe to stačí nebo ne. Na tohle hodnocení nemáš žádný právo. To může zhodnotit jenom ta konkrétní ženská. Jestli ji uspokojuje 17cm. Nebo je luxus pro ní 13,5 cm.. Při tvé inteligenci jsem doufal, že se nad tím spoň zamyslíš…

• Citovat
  • Upravit
7376
18.9.13 07:19

Taky jsem z těch zoufalých a sebelitostivych řeči měla pocit, že máš nějakou vážnou 3 centimetrovou vadu. Zatímco máš úplně normální rozměr. I 10 by stačilo. Však většina žen ma pochvy 12 cm dlouhou, zbytek se musí natáhnout a bod g je v polovině. Tak se prestan litovat, vém svou inteligenci a zacni nějaký plnohodnotný vztah. Navštiv třeba sexuologa. Opravdu se trapis zbytečně. Přijde mi to stejně marne, jako když 40 kilova holka hubne, protože barbie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.9.13 08:13

Lidi, to vážně nemá cenu, Kráťa je regulérní blázen a jemu těmahle řečma o ženských, pro který by byl 13 cm luxus nepomůžete a je to zbytečný. tomu pomůže jedině Chocholoušek ;)

• Citovat
  • Upravit
Pindík
18.9.13 09:03

Kraťomíre, že tě Tvůj malej pták (jak v Poršáku šaltrpáka) se*e, to chápu. Ale jseš už únavnej s těma řečma že kvůli tomu nemůžeš mít rodinu, po který jsi vždycky toužil.
Já osobně znám dva případy, kdy si ženská vzala chlapa, nechala si udělat děti a od tý doby vůbec nechce sex. Ale ty chlapy neopustily, žijou pořád v pohodě jako rodina, děti rostou a dělají jim radost. A dokážu si představit, že těm ženským by nevadilo kdyby manželé neměli penis vůbec, spíš naopak by byly rády, že nemají potřeby a nepůjdou je ukojit jinam ;)
A podobných párů jsou určitě spousty…
Já si myslím, že ve skutečnosti ani po dětech netoužíš. Nebo myslíš, že bys byl dobrej táta? Opravdu tě to láká, se všm co k tomu patří? Starosti, peníze…

• Citovat
  • Upravit
14809
20.9.13 12:27

Pro Kráťu. Tak takhle vypadá běžný penis, kdo ho nemá, ať se jde bodnout. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
20.9.13 12:34

Checht, zrovna jsem to sem chtel placnout :mrgreen:

Great minds think alike :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7376
20.9.13 13:30
  • načítám...