Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
17.9.13 10:29
@Pindík píše:
Tak ale pravdu má tady Kráťa v tom, že stejně jako H1 to mají všichni chlapi. Myslím to, čemu anoli30 tleská. Vzhled je nám víceméně u zadku, když už se jde na věc tak to hlavní je vidět, že si to ženská dokáže užívat.
Leda snad nějakej extrémní submisivní masochysta to může mít jinak :think:

No já myslím, že spousta chlapů to nemá takhle jako vy tady. Setkala jsem se s názorem hodně chlapů, který by do normální holky nikdy nešli a ještě se s tím vytahují a svým partnerkám dokonce kontrolují co jí, aby náhodou nepřibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
17.9.13 10:54
@anoli30 píše:
No já myslím, že spousta chlapů to nemá takhle jako vy tady. Setkala jsem se s názorem hodně chlapů, který by do normální holky nikdy nešli a ještě se s tím vytahují a svým partnerkám dokonce kontrolují co jí, aby náhodou nepřibrala.

Zajímavé. Je fakt, že každej má jinej „vkus“ ale v mém okolí jsou snad všichni podobného názoru jako já.. :)

• Citovat
  • Upravit
Pindík
17.9.13 11:13

No taky mi to přijde zvláštní, ale je fakt že existuje sorta lidí, která se na vzhled upíná až moc. Třeba jsou „šampóni“ co tráví většinu času ve fitku a za tu „investici“ něco chtějí závdavkem - aby stejně tak vzhledově dokonalá byla jejich partnerka. Že je to jinak kráva to tak nějak přetrpí :lol: A taky asi jde o prestiž - aby se jim podobně smýšlející kamarádi nesmáli.
No, jsem rád že mezi takový nepatřím.

• Citovat
  • Upravit
23864
17.9.13 11:14
@H1 píše:
Zajímavé. Je fakt, že každej má jinej „vkus“ ale v mém okolí jsou snad všichni podobného názoru jako já.. :)

Tak to jsou asi v tvém okolí i spokojené ženské. A tak by to mělo být. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
17.9.13 11:16

Já moc ráda vidím, že pořád přetrvávají chlapi s normálním rozumem. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
17.9.13 11:44

Bych řek, že Kraťomír je loudil. Chodí fňukat na různá fóra a občas se nad ním některá slituje a dá mu.

I když to by se asi dotyčná pochlubila, že přefikla Kráťu, ne?

:D
  • Citovat
  • Upravit
H1
17.9.13 11:47
@Virginian píše:
Bych řek, že Kraťomír je loudil. Chodí fňukat na různá fóra a občas se nad ním některá slituje a dá mu.

Pššt. To jméno se nesmí vyslovit.. Číhá něke poblíž..

• Citovat
  • Upravit
Pindík
17.9.13 12:04
@Virginian píše:

Zajímavý názor. Ale těžko říct, jestli by se některá pochlubila… co, dámy?

• Citovat
  • Upravit
2170
17.9.13 12:19
@Virginian píše:

:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.9.13 12:28
@Pindík píše:
Zajímavý názor. Ale těžko říct, jestli by se některá pochlubila… co, dámy?

Jako kdybych zklátila panice, který byl panicem ze svého přesvědčení? To bych dala i do novin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
17.9.13 13:38
@Kakika píše:
Jako kdybych zklátila panice, který byl panicem ze svého přesvědčení? To bych dala i do novin :lol:

Ale tady padlo slovo loudil. To není panic z přesvědčení, to je řekl bych opak
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
17.9.13 13:57
@H1 píše:
Zajímavé. Je fakt, že každej má jinej „vkus“ ale v mém okolí jsou snad všichni podobného názoru jako já.. :)

Také tak, u nás je to stejné… Tohle snad u nás nikdo z normálních zadaných kluků neřeší - naopak, znám páry, které jsou spolu už přes 10 let (a to je ve věku kolem +/- 27 let myslím si docela slušné, když někteří jsou spolu už i od základky) a za ta léta se lidé dost mění, povahou, ale i tělesně… A stejně, a to kolikrát spolu ještě ani nejsou v manželském svazku! Nejlepší příklad je jeden můj kamarád, který je od pohledu hezoun a jeho milá za ta léta s ním přibrala snad 20 kilo a co?

Mají se rádi pořád a tyhle věci vůbec neřeší, stejně jako asi žádný rozumný člověk. I když je pravda, že jí to pořád moc sluší - pár kilo sem nebo tam… :) Obecně neznám nikoho, komu by na tom záleželo, snad jen takové ty staré mládence, kteří chtějí to NEJ a nikdy nikoho neměli, až dokud je samota nepřemůže a nedostanou rozum… ;)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
17.9.13 14:04
@Kakika píše:
Jako kdybych zklátila panice, který byl panicem ze svého přesvědčení? To bych dala i do novin :lol:

Hehe :D, ale já želbohu nejsem panicem z přesvědčení, nýbrž kvůli svému tělesnému nedostatku a to je podle mého docela znatelný rozdíl… :idea: Panic z přesvědčení nechce souložit, protože prostě nechce, zatímco já bych chtěl a navíc hrozně moc - se svou největší životní láskou, s tím vším co k ní cítím a co pro mě znamená bych s ní klidně měsíc nevylezl z postele a snažil bych se využít všeho co mám - tedy nejen penisu, ale rukou i úst! :twisted: Myslím si, že i to „ústní a ruční“ uspokojování bych si náležitě užíval, jen kdybych viděl, že je opravdu v sedmém nebi a že nic nepředstírá! :potlesk: Nicméně i když bych tak moc chtěl, tak prostě nemůžu - nebyl jsem k tomu dovybaven, asi jsem měl být spíše něco jako stráž harému či co… :|

• Citovat
  • Upravit
14809
17.9.13 14:06

To je deb.il.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.9.13 14:11
@Kraťomír (offline) píše:
Panic z přesvědčení nechce souložit, protože prostě nechce