Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pindík píše:
Tak ale pravdu má tady Kráťa v tom, že stejně jako H1 to mají všichni chlapi. Myslím to, čemu anoli30 tleská. Vzhled je nám víceméně u zadku, když už se jde na věc tak to hlavní je vidět, že si to ženská dokáže užívat.
Leda snad nějakej extrémní submisivní masochysta to může mít jinak
No já myslím, že spousta chlapů to nemá takhle jako vy tady. Setkala jsem se s názorem hodně chlapů, který by do normální holky nikdy nešli a ještě se s tím vytahují a svým partnerkám dokonce kontrolují co jí, aby náhodou nepřibrala.
@anoli30 píše:
No já myslím, že spousta chlapů to nemá takhle jako vy tady. Setkala jsem se s názorem hodně chlapů, který by do normální holky nikdy nešli a ještě se s tím vytahují a svým partnerkám dokonce kontrolují co jí, aby náhodou nepřibrala.
Zajímavé. Je fakt, že každej má jinej „vkus“ ale v mém okolí jsou snad všichni podobného názoru jako já.. ![]()
No taky mi to přijde zvláštní, ale je fakt že existuje sorta lidí, která se na vzhled upíná až moc. Třeba jsou „šampóni“ co tráví většinu času ve fitku a za tu „investici“ něco chtějí závdavkem - aby stejně tak vzhledově dokonalá byla jejich partnerka. Že je to jinak kráva to tak nějak přetrpí
A taky asi jde o prestiž - aby se jim podobně smýšlející kamarádi nesmáli.
No, jsem rád že mezi takový nepatřím.
@H1 píše:
Zajímavé. Je fakt, že každej má jinej „vkus“ ale v mém okolí jsou snad všichni podobného názoru jako já..
Tak to jsou asi v tvém okolí i spokojené ženské. A tak by to mělo být. ![]()
Já moc ráda vidím, že pořád přetrvávají chlapi s normálním rozumem. ![]()
Bych řek, že Kraťomír je loudil. Chodí fňukat na různá fóra a občas se nad ním některá slituje a dá mu.
I když to by se asi dotyčná pochlubila, že přefikla Kráťu, ne?
@Virginian píše:
Bych řek, že Kraťomír je loudil. Chodí fňukat na různá fóra a občas se nad ním některá slituje a dá mu.I když to by se asi dotyčná pochlubila, že přefikla Kráťu, ne?
Pššt. To jméno se nesmí vyslovit.. Číhá něke poblíž..
@Virginian píše:
Bych řek, že Kraťomír je loudil. Chodí fňukat na různá fóra a občas se nad ním některá slituje a dá mu.I když to by se asi dotyčná pochlubila, že přefikla Kráťu, ne?
Zajímavý názor. Ale těžko říct, jestli by se některá pochlubila… co, dámy?
@Virginian píše:
@Pindík píše:
Zajímavý názor. Ale těžko říct, jestli by se některá pochlubila… co, dámy?
Jako kdybych zklátila panice, který byl panicem ze svého přesvědčení? To bych dala i do novin ![]()
@Kakika píše:
Jako kdybych zklátila panice, který byl panicem ze svého přesvědčení? To bych dala i do novin
Ale tady padlo slovo loudil. To není panic z přesvědčení, to je řekl bych opak
![]()
@H1 píše:
Zajímavé. Je fakt, že každej má jinej „vkus“ ale v mém okolí jsou snad všichni podobného názoru jako já..
Také tak, u nás je to stejné… Tohle snad u nás nikdo z normálních zadaných kluků neřeší - naopak, znám páry, které jsou spolu už přes 10 let (a to je ve věku kolem +/- 27 let myslím si docela slušné, když někteří jsou spolu už i od základky) a za ta léta se lidé dost mění, povahou, ale i tělesně… A stejně, a to kolikrát spolu ještě ani nejsou v manželském svazku! Nejlepší příklad je jeden můj kamarád, který je od pohledu hezoun a jeho milá za ta léta s ním přibrala snad 20 kilo a co?
Mají se rádi pořád a tyhle věci vůbec neřeší, stejně jako asi žádný rozumný člověk. I když je pravda, že jí to pořád moc sluší - pár kilo sem nebo tam…
Obecně neznám nikoho, komu by na tom záleželo, snad jen takové ty staré mládence, kteří chtějí to NEJ a nikdy nikoho neměli, až dokud je samota nepřemůže a nedostanou rozum… ![]()
@Kakika píše:
Jako kdybych zklátila panice, který byl panicem ze svého přesvědčení? To bych dala i do novin
Hehe
, ale já želbohu nejsem panicem z přesvědčení, nýbrž kvůli svému tělesnému nedostatku a to je podle mého docela znatelný rozdíl…
Panic z přesvědčení nechce souložit, protože prostě nechce, zatímco já bych chtěl a navíc hrozně moc - se svou největší životní láskou, s tím vším co k ní cítím a co pro mě znamená bych s ní klidně měsíc nevylezl z postele a snažil bych se využít všeho co mám - tedy nejen penisu, ale rukou i úst!
Myslím si, že i to „ústní a ruční“ uspokojování bych si náležitě užíval, jen kdybych viděl, že je opravdu v sedmém nebi a že nic nepředstírá!
Nicméně i když bych tak moc chtěl, tak prostě nemůžu - nebyl jsem k tomu dovybaven, asi jsem měl být spíše něco jako stráž harému či co… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Panic z přesvědčení nechce souložit, protože prostě nechce
ale ty taky nechceš ![]()