Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
13.9.13 12:45

Taky jsem měla pár chlapů s obřízkou a s citlivostí a orgasmem rozhodně nebyl problém ;)

• Citovat
  • Upravit
9733
13.9.13 12:48

@káťa
Jenže těm chlapům asi nebylo 50 a více. Ztráta citlivosti opravdu nezáleží na chirurgovi, který cirkumcizi provedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
13.9.13 12:50
@Hanka1 píše:
v USA je to standard, ono pro hosiky a jejich budouci partnerky je to fajn, pry jak je cely venku, tak je pry min citlivejsi a dele vydrzi :oops:no kamaradky klucik mel zanet predkozky a kdyz cural do hermanku a brecel, tak mezi vzlyky rikal, ze to chce mit jako Lucas (spoluzak obrezanej american ze skolky) :,(

Jak Američany znám tak to nedělaj kvůli segsu ale kvůli Bibli.

• Citovat
  • Upravit
2827
13.9.13 12:50

@Doctus ne,letos slaví 40,jakej bude po 50 už asi zkoumat nebudu :mrgreen:,by mě dal mannžel na pr-el, jen za to, že by mě to napadlo :mrgreen:,takže pšt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
13.9.13 12:52

Ještě mě napadl postřeh pro pány-měřte se ráno, mám vypozorováno, že při ranním sexu dosahuje maximální velikosti :mrgreen: :oops: ;)
Teda aspoň u nás doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
13.9.13 12:52

@krokodylek
Ztráta citlivosti se totiž projevuje s věkem. U mladých mužů by to nemělo ničemu vadit, ale co ve stáří, nikdo nemládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
13.9.13 12:55

@Doctus se ho pak třeba zeptám, no… :mrgreen: (jsem si představila, co by si asi o mě myslel :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
13.9.13 13:10

obřízka, citlivost, stáří

@Doctus píše:
@krokodylek
Ztráta citlivosti se totiž projevuje s věkem. U mladých mužů by to nemělo ničemu vadit, ale co ve stáří, nikdo nemládneme.

Přesně tak. Je faktem, že ve stáří se snižuje citlivost především žaludu, což muži podle lékařů nesou „velmi nelibě“. Dalším faktem je, že obřízka sníží citlivost žaludu a může pak prodloužit nástup orgasmu. Když tyto dva fakty dáte dohromady, vyjde logický závěr na „stáří“. Jen přesně nevím, odkdy se citlivost penisu sníží tak, že to chlapy začně štvát. Tipoval bych nejdříve kolem 50 let, možná později?

• Citovat
  • Upravit
9733
13.9.13 13:17

Věková hranice, kdy se ztráta citlivosti stává obtěžující, je vysoce individuální, muži se jen mohou modlit, aby to bylo co nejpozději (50. rok života je ale „tutovka“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
13.9.13 13:23
@Doctus píše:
Věková hranice, kdy se ztráta citlivosti stává obtěžující, je vysoce individuální, muži se jen mohou modlit, aby to bylo co nejpozději (50. rok života je ale „tutovka“).

Ježiši, 50 je tutovka? Tak to mám jen 7 let… No pěkně děkuju-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.13 13:46

Raději anonymně, komu to vadí, tak se omlouvám :mrgreen: Už párkrát jsem vás zde četla, ale pořád nějak nevím, kolik, že to ta „kráťova“ chlouba měří? Už tu někde padla i fotografie? :mrgreen:

Stále si říkám, proč vy muži tolik řešíte délku svého přirození? Např. mě, jako ženu zajímá více právě zmiňovaná šíře, tvar a především ČISTOTA! Chlap může mít penis dokonalých rozměrů, ale jakmile neudržuje dostatečnou hygienu a prostě a jednoduše mu zapáchá, tak „beru nohy na ramena a utíkám“! Co se týče délky, tak za mě, do těch cca 15cm jsem nejspokojenější, protože se nemusím limitovat v různých polohách např. „na koníčka“, kdy při větší délce přirození to neuvěřitelně bolí a já z toho tak nic jiného než bolest nemám. Tvar - rovný je nejkrásnější, „trojúhelníky“ jak klasické, tak obrácené mě nevzrušují.

Za mě tedy - standardní délka, šířka a perfektní čistota!

• Citovat
  • Upravit
káťa
13.9.13 13:57
@Doctus píše:

Příteli je 49 a je ohledně tohoto absolutně bez problémů.

Tím neříkám, že se to nikomu nemůže stát, samozřejmě, ale já s tím tu zkušenost nemám.

• Citovat
  • Upravit
9733
13.9.13 13:58

@káťa
A má obřízku od narození nebo až od určitého věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
13.9.13 14:00
@káťa píše:
Příteli je 49 a je ohledně tohoto absolutně bez problémů.Tím neříkám, že se to nikomu nemůže stát, samozřejmě, ale já s tím tu zkušenost nemám.

No já se také utěšuju, že snad v 50ti ještě ciltivost moc nepoklesne (mě neobřezaného)

• Citovat
  • Upravit
Virginian
13.9.13 14:02
@káťa píše:
Příteli je 49 a je ohledně tohoto absolutně bez problémů.Tím neříkám, že se to nikomu nemůže stát, samozřejmě, ale já s tím tu zkušenost nemám.

49 je na to jeste brzo. Alkohol ma treba daleko vetsi vliv nez vek - aspon v mem pripade.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky