Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kraťomír (offline) píše:
A jinak s mou největší životní láskou to skončilo jen kvůli mému uboze malému přirození, protože bych ji nikdy nebyl schopen uspokojit a taková dívka si zaslouží jenom to nejlepší - žádný odpad jako jsem já…
Hele a kam bys jí chtěl těch 20 centimetrů strkat, psal jsi že byla drobnější postavy, tak mohla mít pochvu hlubokou +- 10 centimetrů, co bys dělal s tím zbytkem, to by ses chtěl při milování krotit nebo vidět ji jak ji ukápne občas slza když narazíš na dno?
![]()
To jsi buď sadista nebo masochista.
![]()
@káťa píše:
Jinak co se týče té velikosti a toho, jaký je pro ženu požitek to cítění vevnitř, musím ještě napsat, že třeba pro mě osobně je než délka (pokud se nejedná o nějaký fakt kraťoučký), je důležitější šířka.Za mne tedy rozhodně je mnohem lepší a vzrušivější 13 cm „cvalík“, než dvaceticentimetrová „tyčinka“.
Tak tohle není žádná novinka… ale pro zjednodušení se mluví jenom o délce, protože tloušťka s ní víceméně koreluje. Krátký buřtík je řekl bych o dost větší vzácnost, než celkově velký penis.
@Pindík
Penis dosahuje obrovské variability v délce, v šířce, resp. v obvodu už to tak silná káva není. Průměrný obvod penisu se udává mezi 10 a 12 cm, což odpovídá šířce zhruba 35 mm. Nebyla potvrzena signifikantní korelace mezi délkou penisu a jeho obvodem. Jak může být kratší a tlustší (např. 10×5), tak může být delší a hubenější (např. 18×2,5). Všechno v životě je relativní (i čas, přátelé).
@Doctus
Tak teď se v tom trochu ztrácím… že korelace nebyla potvrzena? 18×2,5 mi přijde hodně ujetý, nevěřím že něco takovýho existuje.
Ale to je jedno. Nedávno jsem si ze zvědavosti změřil obvod a mám těch 12. Ale v nejširším místě. Já ho mám zvláštně nejužší u kořene, což je asi naprd…
ale proč se tady vlastně takhle svěřuju? ![]()
Já jsem tedy dlouhýho a hubenýho viděla a nic moc. A to se ještě ten chlap naparoval, jakýho má dlouhýho a byl na něj patřičně pyšnej…
Ta šířka je víc než délka, a taky celkový vzhled. Mně se třeba hrozně nelíbí, když má chlap dlouhou předkožku. Naopak se mi líbí buď obřezaný, nebo ti s tou kratší, kdy je hned všechno venku…atd.atd. dále tvar, pevnost atd…
Posuzovat penis podle délky v cm je hrozně zavádějící, každej je originál ![]()
Každopádně nejvíc sexuálně odpuzující je pro ženskou to, když ten chlap nemá sebevědomí anebo je vlažnej…
@Pindík
Divil byste se, co všechno existuje. Obvod 12 cm máte krásný.
@káťa píše:
Já jsem tedy dlouhýho a hubenýho viděla a nic moc. A to se ještě ten chlap naparoval, jakýho má dlouhýho a byl na něj patřičně pyšnej…Ta šířka je víc než délka, a taky celkový vzhled. Mně se třeba hrozně nelíbí, když má chlap dlouhou předkožku. Naopak se mi líbí buď obřezaný, nebo ti s tou kratší, kdy je hned všechno venku…atd.atd. dále tvar, pevnost atd…
Posuzovat penis podle délky v cm je hrozně zavádějící, každej je originál
Každopádně nejvíc sexuálně odpuzující je pro ženskou to, když ten chlap nemá sebevědomí anebo je vlažnej…
napodobne, delsiho a hubenejsiho jsem mela a nic moc, na sirku ho clovek necitil a kdyz se rozjel a prirazel, tak to chvilkama bylo i neprijemne a nastesti mne uspokojil predtim oralne ![]()
naopak jeden mel kratsiho buclika a pri poloze zezadu jsem mela neuveritelny orgasmus, normalne ho v tehle poloze dosahuju zcela vyjimecne.
rajda s +- 20 sexpartnerama ![]()
No jo, jenže já ho právě mám nejen že extrémně krátkého, ale i extrémně hubeného, takže se mnou by žádná nic necítila tak ani tak… Kdybych měl nějakých 5 cm na šířku, tak by se tím možná mnohé vykompenzovalo, ale takhle jsem pro soulož opravdu nepoužitelný… Vždyť já bych byl schopen pouze ústních a ručních technik, což je možná občas fajn, ale dlouhodobě by to stačilo jen málokteré… ![]()
@Heineken píše:
Hele a kam bys jí chtěl těch 20 centimetrů strkat, psal jsi že byla drobnější postavy, tak mohla mít pochvu hlubokou +- 10 centimetrů, co bys dělal s tím zbytkem, to by ses chtěl při milování krotit nebo vidět ji jak ji ukápne občas slza když narazíš na dno?![]()
To jsi buď sadista nebo masochista.![]()
No ona sice je menšího vzrůstu, ale to neznamená, že by jí stačil kdejaký krypl s mikropenisem. Sice prý bolestivé milování ráda nemá, ale co je asi lepší, když to občas trochu zabolí a nebo když vůbec, ale vůbec nic necítí?
A jinak jak jsem už psal, nepotřebuju 20 cm, mně by bohatě stačilo 17 - 18 cm a 4.5 cm na šířku, ale především také klidová velikost jakou mám teď v erekci a pak by pro mě nebyl už nic problém… ![]()
@martin 35 píše:
Jojo kraťa na to kašle místo vymejšlení originálních blbostí jen přes clipboard kopíruje staré příspěvky.
Kde že něco kopíruju prosím vás?
Dejte si obklad… ![]()
@káťa No jo, ale když já s tímto problémem žiju, zničilo mi to celý život a budu kvůli tomu až do konce svých dnů sám, takže pro mne prostě není tak snadné nad tím jenom tak mávnout rukou a říct „ale co, jsou i horší věci, jdu dál“…
To prostě nejde, protože se mi tím zhroutil celý život tak, jak jsem o něm už od malička snil a jak jsem si ho vždycky plánoval… ![]()
Kdybych měl aspoň toho „cvalíka“, ale když já mám krátkou hubenou „tyčinku“, takže s tím opravdu nenadělám vůbec nic… A falešné naděje stranou - kdo nezkusil, ten o tom nemůže vyprávět. Kdyby si to tu se mnou každá z vás hodných a milých žen a dívek, které se mi snaží zvednout sebevědomí tvrzením, že i „malý 13 cm piďikašpárek“ stačí ke krásnému pomilování, zkusila, tak by vám pak hodně rychle došlo, o čem to píšu a jak moc je můj problém skutečný, bohužel… ![]()
No tak pak už jenom ten Chocholoušek ![]()
Tím, že to bude pořád dokola opakovat tady na diskusi, se ti nezvětší.
@káťa píše:
Já jsem tedy dlouhýho a hubenýho viděla a nic moc. A to se ještě ten chlap naparoval, jakýho má dlouhýho a byl na něj patřičně pyšnej…Ta šířka je víc než délka, a taky celkový vzhled. Mně se třeba hrozně nelíbí, když má chlap dlouhou předkožku. Naopak se mi líbí buď obřezaný, nebo ti s tou kratší, kdy je hned všechno venku…atd.atd. dále tvar, pevnost atd…
Posuzovat penis podle délky v cm je hrozně zavádějící, každej je originál
Hele pocem než jsme rodili kluka tak se nás rovnou v - USA - porodnici ptali jestli obřízku s tím že standard je obřízka. Tak jsem samozřejmě řekl ne, mně to přijde cáklý kuchnout něco jen protože se to dělá.
@Virginian píše:
Hele pocem než jsme rodili kluka tak se nás rovnou v - USA - porodnici ptali jestli obřízku s tím že standard je obřízka. Tak jsem samozřejmě řekl ne, mně to přijde cáklý kuchnout něco jen protože se to dělá.
v USA je to standard, ono pro hosiky a jejich budouci partnerky je to fajn, pry jak je cely venku, tak je pry min citlivejsi a dele vydrzi ![]()
no kamaradky klucik mel zanet predkozky a kdyz cural do hermanku a brecel, tak mezi vzlyky rikal, ze to chce mit jako Lucas (spoluzak obrezanej american ze skolky) ![]()
@Hanka1
S obřízkou se může s věkem objevit až taková ztráta citlivosti, že dosažení orgasmu je téměř nemožné.
@Doctus ex měl obřízku ze zdravotních důvodů a ztrátu citlivosti jsem teda nezaznamenala
Třeba záleží i na doktorovi? ![]()
Já vám to neberu, ale už jste se vše potřebné dozvěděl, názory ostatních, takže máte spoustu nových vědomostí, které nevyužijete. Rozhodl jste se být Kraťomír s malým penisem, který není schopný uspokojit jakoukoliv ženu a to znamená, že máte pravdu. V hlavě si vybíráme my a v ničem na ostatních nezáleží. Kdyby jste si vybral, jsem normální chlap s průměrným penisem, byla by to taky pravda a ušetřil by jste si čas a sebelítost.
Jinak uvažuju na tím, že si pořídím zbrojní průkaz a brokovnici a pak Kraťomíra zastřelím, aby se už netrápil ( a nás taky
)…no co už s ním, ani ho nebude mít kdo živit v důchodu
![]()
Kraťmírovi doporučuji stránky Amateri.cz…je tam veliká přehlídka mužských chloub všech velikostí a tvarů-někdy podle mě i hodně malých…a většinou při souloži! Důkaz to technické možnosti ![]()