Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
12.9.13 19:48

@Hanka1 Tak oni se tu asi baví všichni. Však je to k popukání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
12.9.13 19:59
@eva valoi píše:
Kraťomíre, ty nejsi ani nijak zvlášť inteligentní, protože evidentně máš problém s pochopením psaného textu. Žádná sláva to nebude ani s tím rozumem, je mi líto.

Tak o tom se opravdu nehodlám přít, je to věc, která je pro mne absolutně nedůležitá a navíc plně respektuji váš názor. :) Nicméně pochopení psaného textu a nesouhlas a neuvěření obsahu psaného textu, to jsou podle mého dle naprosto rozdílné věci a právě o tom je podstata diskutování, nehledě na to, že každý snad máme právo na vlastní názor a máme svůj úsudek, který určuje, čemu věříme a co už je trochu za hranou… ;)

@Katchus píše:
Chlape vypni mozek a začni myslet spodkem a hlavně HO už použij! :pocitac:

Kdyby to šlo, tak to učiním třebas hned, ale bohužel - můj „spodek“ je použitelný maximálně na močení - ničeho víc nejsem tělesně schopen a to je prostě fakt… ;)

• Citovat
  • Upravit
14809
12.9.13 20:01

Tak ještě aby byl rozum důležitej, že jo, Kratislave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka1
12.9.13 20:05

:mrgreen: nebyla jsem tu pěknou dobu a vidim, že kratimír pořád řeší :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
12.9.13 20:06
@Petkaelik píše:
16 mi stačí :-) jako než 20 tak raději 13!

No vidíte, krásný průměr 16 cm! 8) A že je lepších 13 cm než 20, to bychom si ještě pověděli až by na to přišlo… :idea: Myslím si, že byste tento svůj názor docela rychle přehodnotila, protože kdo nezkusit, neuvěří… ;)

@Petkaelik píše:
No uz bys mohl mít rozum ve svém veku :-) znala jsem jednoho 38 letého panice takže stary mládenec ještě nejsi. Jen nevis o co prichazis

Hehe :) , to budu ale já za 11 let také - jestli tu ještě vůbec budu… ;)
A myslím že vím oč přicházím - o celý svůj život, o jakém jsem snil. :|

@Hanka1 píše:
Přesně tak, jestli mu je 26 a je panic jen proto, ze ho ma 13 cm tak je vázne pripad pro psychiatra nebo si z nás děla jen pr*el a neskutečně se tu baví…

A proč bych jinak byl panic? Je to prostě tak, příroda ke mně byla krutá… :!

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
12.9.13 20:12
@eva valoi píše:
Tak ještě aby byl rozum důležitej, že jo, Kratislave.

Tak to je otázka, je rozum pro život opravdu tak důležitý? Je to v životě to hlavní? Opravdu je to tak důležité, když rozum člověka akorát nutí o všem neustále přemýšlet, zvažovat pro a proti, vzpomínat. Pořád o sobě pochybovat a dělat si vlastní hranice možností, protože víte, že na něco prostě nemáte? Není snad pak lepší být spokojený sebevědomý hlupák, pro kterého není nic problém? Po každém pádu se oklepat a zkoušet to znova, když rozum by spíš velel ustoupit? Nevím, mám na to jiný názor…

• Citovat
  • Upravit
1103
12.9.13 20:17

Kraťas dostal jsi nabídku na prozkoumání mužských přirození na pitevně tak tu neblbni domluv se s doktůrkem a běž se kouknout co mají mužský mezi nohama a tyhle řeči si nech pro ty mrtvoly až to na ně vybalíš story o mrzákovi co má 13,5cm tak se jim ze zoufalství postaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
12.9.13 20:22

Bůh nadělil každému podle svého uvážení, Kraťomíre. Každej nemůže trhat vnitřnosti, no. Tak holt ti to nebylo dáno, smiř se s tím a jdi si něco přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.13 20:27

Kraťas ty mě neštvi :cert:
Až doteď jsem si myslela, že mám doma normálního chlapa. Jenže jak to tady čtu, tak jsem ho minule pozorovala ve sprše, má tam v klidu pidižvíka :-O A asi mu ho změřím, ale baj voko v pozoru asi 13 (+-) 8o 8o

Jak mi teda vysvětlíš, že s ním mám takový orgasmus, až se bojíme reakce sousedů a zavíráme okna :oops: a to jsem po dvou porodech :andel:

• Citovat
  • Upravit
24603
12.9.13 21:16
@saracenka1 píše: :mrgreen: nebyla jsem tu pěknou dobu a vidim, že kratimír pořád řeší :mavam:

Hádám zda jsi ty saračenka „moje žena“, nebo jsi jiná saračenka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.9.13 21:22
pannacotta píše:
Hádám zda jsi ty saračenka „moje žena“, nebo jsi jiná saračenka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mám strach, že jak si furt měníte ty nicky, tak se holky nepoznáte. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale máš pravdu, je to moje sestřička. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.9.13 21:53
@Heineken píše:
Mám strach, že jak si furt měníte ty nicky, tak se holky nepoznáte. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale máš pravdu, je to moje sestřička. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já už jsem ji psala SZ aby nebyl zmatená :mrgreen: ale jsem ráda že se moje drahá žena vrátila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.9.13 21:54
@Heineken píše:
Ale máš pravdu, je to moje sestřička. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a je super že tobě se vrátila pivní sestra a moje ženuška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.9.13 21:56
pannacotta píše:
a je super že tobě se vrátila pivní sestra a moje ženuška :mrgreen:

Jo tak to máš pravdu, vždyť jsme na ni čekali půl roku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
12.9.13 22:14
@tterka píše: :zed: :zed: :zed:
Marná snaha lidi. Kráťa nemá krátký penis, ale u rozumu matka příroda hodně šetřila :zed: :zed: :zed:

Ale pro sebelítost si šel třikrát přidat :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí