Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 Tak oni se tu asi baví všichni. Však je to k popukání.
@eva valoi píše:
Kraťomíre, ty nejsi ani nijak zvlášť inteligentní, protože evidentně máš problém s pochopením psaného textu. Žádná sláva to nebude ani s tím rozumem, je mi líto.
Tak o tom se opravdu nehodlám přít, je to věc, která je pro mne absolutně nedůležitá a navíc plně respektuji váš názor.
Nicméně pochopení psaného textu a nesouhlas a neuvěření obsahu psaného textu, to jsou podle mého dle naprosto rozdílné věci a právě o tom je podstata diskutování, nehledě na to, že každý snad máme právo na vlastní názor a máme svůj úsudek, který určuje, čemu věříme a co už je trochu za hranou… ![]()
@Katchus píše:
Chlape vypni mozek a začni myslet spodkem a hlavně HO už použij!
Kdyby to šlo, tak to učiním třebas hned, ale bohužel - můj „spodek“ je použitelný maximálně na močení - ničeho víc nejsem tělesně schopen a to je prostě fakt… ![]()
@Petkaelik píše:
16 mi stačíjako než 20 tak raději 13!
No vidíte, krásný průměr 16 cm!
A že je lepších 13 cm než 20, to bychom si ještě pověděli až by na to přišlo…
Myslím si, že byste tento svůj názor docela rychle přehodnotila, protože kdo nezkusit, neuvěří… ![]()
@Petkaelik píše:
No uz bys mohl mít rozum ve svém vekuznala jsem jednoho 38 letého panice takže stary mládenec ještě nejsi. Jen nevis o co prichazis
Hehe
, to budu ale já za 11 let také - jestli tu ještě vůbec budu… ![]()
A myslím že vím oč přicházím - o celý svůj život, o jakém jsem snil. ![]()
@Hanka1 píše:
Přesně tak, jestli mu je 26 a je panic jen proto, ze ho ma 13 cm tak je vázne pripad pro psychiatra nebo si z nás děla jen pr*el a neskutečně se tu baví…
A proč bych jinak byl panic? Je to prostě tak, příroda ke mně byla krutá… ![]()
@eva valoi píše:
Tak ještě aby byl rozum důležitej, že jo, Kratislave.
Tak to je otázka, je rozum pro život opravdu tak důležitý? Je to v životě to hlavní? Opravdu je to tak důležité, když rozum člověka akorát nutí o všem neustále přemýšlet, zvažovat pro a proti, vzpomínat. Pořád o sobě pochybovat a dělat si vlastní hranice možností, protože víte, že na něco prostě nemáte? Není snad pak lepší být spokojený sebevědomý hlupák, pro kterého není nic problém? Po každém pádu se oklepat a zkoušet to znova, když rozum by spíš velel ustoupit? Nevím, mám na to jiný názor…
Kraťas dostal jsi nabídku na prozkoumání mužských přirození na pitevně tak tu neblbni domluv se s doktůrkem a běž se kouknout co mají mužský mezi nohama a tyhle řeči si nech pro ty mrtvoly až to na ně vybalíš story o mrzákovi co má 13,5cm tak se jim ze zoufalství postaví.
Bůh nadělil každému podle svého uvážení, Kraťomíre. Každej nemůže trhat vnitřnosti, no. Tak holt ti to nebylo dáno, smiř se s tím a jdi si něco přečíst.
Kraťas ty mě neštvi ![]()
Až doteď jsem si myslela, že mám doma normálního chlapa. Jenže jak to tady čtu, tak jsem ho minule pozorovala ve sprše, má tam v klidu pidižvíka
A asi mu ho změřím, ale baj voko v pozoru asi 13 (+-)
![]()
Jak mi teda vysvětlíš, že s ním mám takový orgasmus, až se bojíme reakce sousedů a zavíráme okna
a to jsem po dvou porodech ![]()
@saracenka1 píše:nebyla jsem tu pěknou dobu a vidim, že kratimír pořád řeší
Hádám zda jsi ty saračenka „moje žena“, nebo jsi jiná saračenka
![]()
pannacotta píše:
Hádám zda jsi ty saračenka „moje žena“, nebo jsi jiná saračenka![]()
![]()
![]()
![]()
Mám strach, že jak si furt měníte ty nicky, tak se holky nepoznáte.
![]()
Ale máš pravdu, je to moje sestřička.
![]()
@Heineken píše:
Mám strach, že jak si furt měníte ty nicky, tak se holky nepoznáte.![]()
![]()
Ale máš pravdu, je to moje sestřička.![]()
![]()
![]()
Já už jsem ji psala SZ aby nebyl zmatená
ale jsem ráda že se moje drahá žena vrátila ![]()
@Heineken píše:
Mám strach, že jak si furt měníte ty nicky, tak se holky nepoznáte.![]()
![]()
Ale máš pravdu, je to moje sestřička.![]()
![]()
![]()
a je super že tobě se vrátila pivní sestra a moje ženuška ![]()
pannacotta píše:
a je super že tobě se vrátila pivní sestra a moje ženuška
Jo tak to máš pravdu, vždyť jsme na ni čekali půl roku.
![]()
@tterka píše:![]()
![]()
Marná snaha lidi. Kráťa nemá krátký penis, ale u rozumu matka příroda hodně šetřila![]()
![]()
Ale pro sebelítost si šel třikrát přidat ![]()