Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Teď trochu otočím…je tu zastoupená i mužská část populace…jak to máte s ženskýma?
Na čem nejvíc záleží? Každá přece není stejná…je to s některou lepší, s některou horší? A čím to je?
Jen že se tu pořád řeší Kraťasova délka, mě by zas jako ženskou zajímalo tohle:-).
M.
Jo a hlavně je to o té chemii. Nevím jak to říct. Prostě jsem zjistil, že mě musí ženská tak nějak vonět, aby to bylo ono.. Pak už to jede.. Může být „objektivně hezká“ ale když tam není to něco, ta vůně, tak to nefunguje.
@H1 píše:
Jo a hlavně je to o té chemii. Nevím jak to říct. Prostě jsem zjistil, že mě musí ženská tak nějak vonět, aby to bylo ono.. Pak už to jede.. Může být „objektivně hezká“ ale když tam není to něco, ta vůně, tak to nefunguje.
Tak to je asi u ženských i chlapů stejně
. Jak jsem psala výš, musí v tom být ta touha a vášeň, velikost je pak fuk ![]()
M.
@H1 píše:
Hm.. Dobrá otázka. Pro mě je to asi stejný jak když píšu Kráťovi. Prostě ženská se mě musí líbit. Jako celek. Sympatická atd. A při milování asi je nejdůležitější. Aby se uvolnila užila si to, nic neřešila. Prostě aby ukázala, že má chuť dovádět. A pak už příjdem spolu, na to co se nám líbí. Takže za mě ta uvolněnost a hravost v postely. Prostě pořádná kočka. A nějaký míry nejsou stejně jako u chlapa až tak důležitý. A každý má rád jinej typ. Já nejradě trošičku větší prsa. Trošku zadek, aby bylo za co chytnout. Nemám rád typ dlouhonohá vyhublina ala modelka. Takové ty věšáky na oblečení. To se jeden v postely popíchá o žebra....
Tak my tu neřešíme celkovou postavu, tak kápni božskou
Je to znatelný rozdíl při souloži s rozdílnými partnerkami?
Protože já třeba vím, že mám pochvu kratší než je průměr. (když si vezmu, že můj manžel spadá do průměru a jsou polohy, které jsou mi nepříjemné až bolestivé). Jak to mají muži?
@Anonymní:
Ideální je menší postava, prsa větší ale s ne moc velkýma bradavkama. Nějaké špíčky navíc nevadí, ale musejí slušet ![]()
Co člověk to jinej vkus, ale určitě se shodneme všichni na tom, co psal H1 - že to hlavní je, aby si to uměla užít a nic neřešila.
Jinak kdybych měl jmenovat co všechno se mi na ženských líbí, tak jsem tady do večera
ale to je o tom, že mi kolikrát stačí potěšit oko, necítím hnedka potřebu nějakou klátit. Jsem v tomhle divnej ![]()
@Kakika píše:
Tak my tu neřešíme celkovou postavu, tak kápni božskouJe to znatelný rozdíl při souloži s rozdílnými partnerkami?
Protože já třeba vím, že mám pochvu kratší než je průměr. (když si vezmu, že můj manžel spadá do průměru a jsou polohy, které jsou mi nepříjemné až bolestivé). Jak to mají muži?
Na tohle neodpovídejte, nechme si jako chlapi nějaká tajemství, ne? ![]()
@Pindík píše:
Na tohle neodpovídejte, nechme si jako chlapi nějaká tajemství, ne?
No jak myslíš, ale mohli jste to taky použít jako zbraň… No, já mám vybavení nadprůměrné, ale když ty ji máš jak vjezd do tunelu, tak to si pak nestěžuj
![]()
Pindík nejsi divnej
. Mě jako ženské, se líbí když vidím, že chlapovi nejde jen o to, jak rychle mi stáhnout kahoty. A to i ve vztahu…že je mužský schopný jen obejmout, zlíbat a pomazlit, aniž by došlo na akt. Třeba manžel, ten byl přítulný jen když si chtěl vrznout, což mi lezlo na nervy. Většina žen má ráda tu omáčku kolem
.
M.
@Anonymní píše:
Většina žen má ráda tu omáčku kolem.
M.
Ha! Už vím, co dneska uvařím! ![]()
Jinak on to každej nemá tak, že by nejradši ojel i domovnici, jen o tom chlapi často kecají. ![]()
@Kakika píše:
Tak my tu neřešíme celkovou postavu, tak kápni božskouJe to znatelný rozdíl při souloži s rozdílnými partnerkami?
@H1
Nemáš podprůměrnou, nýbrž naprosto průměrnou velikost. Jak jsem psal, distribuce hodnot v populaci týkající se délky penisu je mírně sešikmena, medián je menší než průměr, a proto je více mužů, kteří jsou délkově kratší, než by tomu bylo naopak. A jestli tady chce Kraťas něco povídat o lidském těle, rád ho uvítám na pitevně a tam se může předvést, co všechno (ne)zná. ![]()
@H1 píše:![]()
tak nevím co napsat.. Nebo jak to napsat. Tak já mám tu, jak se o tom teď hojně diskutovalo, lehce podprůměrnou velikost (jako ten Kráťa) takže jsem zatím nenarazil na dívku do které bych nemohl naplno. Takže takovéhle omezení, že to partnerku bolí, a já musel dávat pozor, neměl. A nevím jestli jsem pochopil uplně správně otázku. Nikdy jsem nezkoumal jak ji má ženská hlubokou nebo tak něco.
takže jsem já měl tyhle radovánky pořád ty samé. Na hloubce velikosti, tvaru a ničem takovým rozdíl při milování necítím.. Jedinej vnímanej technickej rozdíl jsou ty kůzlátka, ty já radši větší. Abych si snima mohl pohrát.. (jedině mě teď napadlo, že žena po pěti porodech už bude taková roztažená, že to nebude ono. ale nikdy jsem takovou neměl tak to neřeším) A přesto bylo milování s každou partnerkou jiné, ale to hlavně záleží na té vášni, chemii jiskře. To co se mnu dělá když vím, že žena po mě touží, cítit ten chtíč, to napětí.. A jak se ženská dovede uvolnit v posteli a prostě si to užít. Nejhorší to bývá se ženskýma, který u toho moc přemýšlí asi takhle. Jako, co mám udělat, aby se mu to líbylo. Mám si to prádlo sundat? Co řekne na moje faldíky? Mám mu dělat i tohle? Co si o mně řekne? To se pozná že ta žena není uvolněná. To je pak takový zvláštní. Když už jdu s ženskou do postele, tak mě přitahuje a vím, že je úžasná, a tyhle věci neřeším prostě si jí užívám hotovo… Tak nevím jestli jsem odpověděl vůbec na jádro otázky. Jo a to bejvávalo. Teď už jsem šťastně ženat. Takže to jsou postřehy z minula.
Hezká odpověď
. Jen mě to zajímalo, každý chlap to bude mít jinak, některému bude určitě stačit i ta domovnice
. Shrnula bych to tedy tak, že komu to jen trochu pálí, tak ví, že o tělesných proporcích to není, že záleží na úplně jiných věcech
.
Tvoje žena může být spolojená, má doma poklad
.
M.
@Doctus píše: @H1
Nemáš podprůměrnou, nýbrž naprosto průměrnou velikost. Jak jsem psal, distribuce hodnot v populaci týkající se délky penisu je mírně sešikmena, medián je menší než průměr, a proto je více mužů, kteří jsou délkově kratší, než by tomu bylo naopak. A jestli tady chce Kraťas něco povídat o lidském těle, rád ho uvítám na pitevně a tam se může předvést, co všechno (ne)zná.
Hele. Mě je to jedno. Jen jsem dal do souvislosti jakou že to mám velikost. A jestli je nad průměrná, nebo pod mě nezajímá. Nikdy jsem si ho neměřil. To až na základě kňourání Kraťomíra. Jsem chtěl vědět jak to je abych mu sdělil své zkušenosti s tím co máme velikostně na stejno. Mě to s ženama funguje. Tak kašlu na centimetry a nějaký kategorie, či průměry a statistiky
![]()
@H1 píše:
Hele. Mě je to jedno. Jen jsem dal do souvislosti jakou že to mám velikost. A jestli je nad průměrná, nebo pod mě nezajímá. Nikdy jsem si ho neměřil. To až na základě kňourání Kraťomíra. Jsem chtěl vědět jak to je abych mu sdělil své zkušenosti s tím co máme velikostně na stejno. Mě to s ženama funguje. Tak kašlu na centimetry a nějaký kategorie, či průměry a statistiky![]()
Jo a většího bych ho nechtěl, taky naco takovej jakej je ženám vyhovuje. Ještě bych riskoval, že se s moc velkým budu muset krotit. Takovej danajskej dar v podobě příliš velkýho. Děkuji pěkně nechci.
Hm.. Dobrá otázka. Pro mě je to asi stejný jak když píšu Kráťovi. Prostě ženská se mě musí líbit. Jako celek. Sympatická atd. A při milování asi je nejdůležitější. Aby se uvolnila užila si to, nic neřešila. Prostě aby ukázala, že má chuť dovádět. A pak už příjdem spolu, na to co se nám líbí. Takže za mě ta uvolněnost a hravost v postely. Prostě pořádná kočka. A nějaký míry nejsou stejně jako u chlapa až tak důležitý. A každý má rád jinej typ. Já nejradě trošičku větší prsa. Trošku zadek, aby bylo za co chytnout. Nemám rád typ dlouhonohá vyhublina ala modelka. Takové ty věšáky na oblečení. To se jeden v postely popíchá o žebra..
..