Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír (offline) píše: …Já tedy – jak je jasně patrné – nikdy vztah, rodinu a ani lásku mít nemohu a jednou zemřu sám, pochybuji totiž, že je někde na světě žena tak moc zoufalá, že by jí stačil i krypl jako já…
No, hele, asi máš pravdu. Na světě nebude žena tak zoufalá, aby jsi jí stačil ty. Takového duševního mrzáka bych ani přes práh dveří nepustila. Kdyby jsi ale držel hubu a stáhnul gatě, tak bych si patrně tvého hendikepu nevšimla. Ale musel by jsi být fakt zticha. Fyzicky jsi v pořádku, měl by jsi navštívit psychiatra (myslím to upřímně, jinak si fakt nevrzneš)
@Kakika píše:
No, hele, asi máš pravdu. Na světě nebude žena tak zoufalá, aby jsi jí stačil ty. Takového duševního mrzáka bych ani přes práh dveří nepustila. Kdyby jsi ale držel hubu a stáhnul gatě, tak bych si patrně tvého hendikepu nevšimla. Ale musel by jsi být fakt zticha. Fyzicky jsi v pořádku, měl by jsi navštívit psychiatra (myslím to upřímně, jinak si fakt nevrzneš)
@Kakika píše:
s tím tak nějak souhlasím. Tohle není problém v trenclích, ale o pár pater výš ![]()
Já jsem už taky doporučoval Kráťovi psychiatra. Ale obávám se, že by asi moc nepomohl, přecijen v jeho věku… už se těžko něco dohání. Lidi už jsou v těhle letech pomalu vybouření. Co psychiatr udělá, nacpe ho práškama? To pomůže na chvíli, ale podstatu problému to neřeší. ![]()
Ale hlavně tedy nevěřím tomu co píše, tomu že nemá problém se seznamovat se slečnama a že o něj jeví zájem. Řekl bych, že ho naopak úplně přehlížejí. Protože někdo tak naprosto bez sebevědomí, co je vnitřně přesvědčenej že je mrzák to podvědomě vysílá do okolí a ženský na tohle mají čuch. A To je jeho problém.
@Pindík píše:
Já jsem už taky doporučoval Kráťovi psychiatra. Ale obávám se, že by asi moc nepomohl, přecijen v jeho věku… už se těžko něco dohání. Lidi už jsou v těhle letech pomalu vybouření. Co psychiatr udělá, nacpe ho práškama? To pomůže na chvíli, ale podstatu problému to neřeší.
Ale hlavně tedy nevěřím tomu co píše, tomu že nemá problém se seznamovat se slečnama a že o něj jeví zájem. Řekl bych, že ho naopak úplně přehlížejí. Protože někdo tak naprosto bez sebevědomí, co je vnitřně přesvědčenej že je mrzák to podvědomě vysílá do okolí a ženský na tohle mají čuch. A To je jeho problém.
Myslím, že i v jeho věku to smysl má. Dostal by léky, které by dokázali utlumit tu jeho úzkost. Měl by větší „koule“ na to se před nějakou opravdu svléknout a sám by viděl, že to jde bez problémů. Takže podle mě to má smysl, i kdyby mu bylo 40. Ale koukám, že mu to tady píšete pořád a on je jak pokažená gramofonová deska, co si jede pořád svoji. No nic, mám takový pocit, že si z nás dělá jen srandu a ve skutečnosti klátí co potká ![]()
Já už jsem taky nabyla dojmu, že je to někdo, kdo si tu z nás jen utahuje…Pamatuju si, jak sem jednou vložil fotku toho svýho tragéda a potom někdo podle googlu zjistil, že to bylo stažené odněkud z netu z nějakých ruských stránek…
Podle mne by stacilo aby kratas nabidnul svuj anus kamaradum a overil si skutecje rozmnery kdyz nam ten smoula neveri
@martin 35 tak to je zajímavá myšlenka
Takto by zcela jistě získal reálnou představu o běžné velikosti ![]()
@martin 35 Já vím že to myslíte z legrace, ale já už jsem si kolikrát říkal, že by bylo lepší, kdybych snad opravdu byl gay… Myslím si, že všechny starosti s velikostí penisu by byly rázem ta tam a mohl bych mít spokojenž partnerský vztah, i když už jen při tom pomyšlení a při té představě se mi dělá lehce nevolno a to jsem přitom velice tolerantní… Sice bych ani tak nemohl mít rodinu a vlastní děti, ale alespoň bych někoho měl a navíc, malý penis by pak byl spíše výhodou a nebo by na tom absolutně nezáleželo… Jenže není tomu tak, vždycky ta smůla sedne na nepravého a já holt asi jsem smolař jak se zdá… ![]()
@H1 píše:
Kraťomíre. Ovšem že všechno smeteš. Jestly to chceš konkrétně. Tak jsi smetl početně zastoupený názor dívek jež 13cm penis považují za naprosto dostatečný.
To za prvé. A za druhé jsi smetl moji informaci o tom, že já se stejnýma rozměrama. Mám ženu, vedu spokojený erotický život. Měl jsem partnerek víc, a naštěstí každá byla uspokojena.. Tonhle prvdivý rgument jsi smetl ze stolu. Kecama že tomu nevěříš. Nejsem nějakej poblblej samaritán, kterej má potřebu zvyšovat chudáčkům s malým pinďourem sebevědomí. Proč bych to jako měl dělat? Prostě to s našima rozměrama jde. Toliko k faktu. Ale mám dojem, že i kdyby s tím moje žena souhlasila(jakože nebude), a já ti natočil instruktážní vydeo, že to jde. Tak bys to zase smetl. Protože se ti to nehodí do krámu. Ty jsi se sám od sebe rozhodl být mrzákem..Budiž ti to tedy přáno. Ale prosím neurážej mě. a příjmi aspoň prostý fakt. Že já při stejné velikosti dokážu ženy uspokojit… Díky
To nesmetám, jenom tomu prostě moc nevěřím…
Vy tvrdíte že to jde a že to jde dokonce skvěle a já si myslím, že nám tu buď mažete med kolem úst a nebo máte velice hodnou a obětavou ženu, která se pro vás i přetvařuje, jen aby vám udělala radost a pozvedla sebevědomí…
Většina žen se tu ale shodla na tom, že pod 16 cm už to jaksi není ono a že by nic necítily…
A jak už se tu psalo, holky asi prostě nemají tak dobrý odhad na velikost a tak těch „jejich“ 13 cm může být ve skutečnosti klidně i 15 anebo 17 cm, a nebo mají na mysli klidovou velikost - kdo ví…
A ve vašem případě se také může jednat o dokonalou symetrii díky menšímu vzrůstu a váze, kdy pak i 13 cm vypadá normálně… ![]()
@Kakika píše:
Nevím, ale představte si chlapa jako je třeba Russell Crowe - protože mám přibližně stejnou výšku (o pár cm víc, ale to je jedno) a podobnou stavbu těla - což je od pohledu docela chlapák - kdyby na vás „vytasil“ jen 7 cm x 3 cm malé nic (v klidu) a nebo 13 - 14 cm x 3.5 - 4 cm ztopořené „hovádko“ - vždyť to by bylo spíš k smíchu než k pomilování a ani bych nemusel nic víc říkat…
Tak to prostě je, stačí když se postavím před zrcadlo a vše je jasné - prostě kde nic není, tak ani zoufalá osamělá žena nezabere… ![]()
Kráťo, ty jsi fakt k smíchu. Ale né rozměrem svého naprosto normálního penisu. Ty jsi k smíchu (nebo spíše k pláči?
) tou šílenou tupostí, a blbostí. Pokud zůstaneš sám, tak né kvůli velikosti penisu, ale kvůli tomu, že jsi psychicky mimo
Kraťomíre. Ovšem že všechno smeteš. Jestly to chceš konkrétně. Tak jsi smetl početně zastoupený názor dívek jež 13cm penis považují za naprosto dostatečný.
Budiž ti to tedy přáno. Ale prosím neurážej mě. a příjmi aspoň prostý fakt. Že já při stejné velikosti dokážu ženy uspokojit… Díky
To za prvé. A za druhé jsi smetl moji informaci o tom, že já se stejnýma rozměrama. Mám ženu, vedu spokojený erotický život. Měl jsem partnerek víc, a naštěstí každá byla uspokojena.. Tonhle prvdivý rgument jsi smetl ze stolu. Kecama že tomu nevěříš. Nejsem nějakej poblblej samaritán, kterej má potřebu zvyšovat chudáčkům s malým pinďourem sebevědomí. Proč bych to jako měl dělat? Prostě to s našima rozměrama jde. Toliko k faktu. Ale mám dojem, že i kdyby s tím moje žena souhlasila(jakože nebude), a já ti natočil instruktážní vydeo, že to jde. Tak bys to zase smetl. Protože se ti to nehodí do krámu. Ty jsi se sám od sebe rozhodl být mrzákem..