Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
9.9.13 18:34
@Heineken píše:
Jo, já se trochu odvážu, smáznou mi profil a přijdu o spousty kámošek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ještě řekni, že bys brečel? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.13 18:37
@anoli30 píše:
Jéé, ale tak to se pak máme na co těšit. Takový pak dokážou pořádný tóčo. :oops: :mrgreen:

no a proto ho neukazuje..prokoukl nás a má strach, že mu ho urvem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
9.9.13 18:39
@denisa 76 píše:
no a proto ho neukazuje..prokoukl nás a má strach, že mu ho urvem :mrgreen:

Ty si na to kápla. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.13 18:42
@anoli30 píše:
Ty si na to kápla. :pankac: :mrgreen:

léta praxe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
9.9.13 18:47
@denisa 76 píše:
léta praxe :jazyk:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
9.9.13 19:21
anoli30 píše:
Ještě řekni, že bys brečel? 8o :mrgreen:

Asi jo, brečel bych. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
9.9.13 19:44
@Heineken píše:
Asi jo, brečel bych. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Prvních 5 vteřin a pak by se ti ulevilo, že už sem nemusíš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.9.13 19:52

Třeba by brečel dojetím, že za to, že chtěl potěšit dámské oko (a třeba i oko mé), byl po zásluze odměněn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
10.9.13 18:30

Tak to vidíte, dámy zde mají na velikost penisu jasný názor a myslím si, že ten je pro mne mnohem relevantnějším, než jakýsi pochybný evropský průměr, který je taktéž dělán jen na určitém vzorku populace a navíc ještě když se u velikosti penisu nedá zaručeně vybrat takový vzorek populace, který by skutečně zastupoval všechny muže bílé rasy… Ano, možná se podařilo vybrat takový vzorek, který měl v průměru opravdu pouze 13 cm, ale dokud se nezměří všichni muži v čr a neudělá se celkový průměr, je tato hodnota pouze průměrem měřeného vzorku vybraných mužů… Tedy v jedné ulici může být průměrná hodnota penisu opravu jen těch 13 cm, ale v druhé klidně i 16 cm, v jednom městě 12 a v druhém 17 atd… ;)

To je ovšem pouze průměr, druhá věc je to, co ženy chtějí a co ke spokojenému milování potřebují a o tom je zde napsáno dost a dost, ale jedna věc je z toho všechno jasná - mrzák jako já by rozhodně nikdy žádnou ženu opravdu plně neuspokojil a nemá smysl se o tom dále přít - však to tu jedna slečna psala, že měla i „mužatku“ s 12 cm a toho v sobě ani necítila a o takového muže by si dnes už neopřela ani kolo a to i kdyby byl jinak sebelepší - a tak to prostě je, průměr neprůměr… :idea:

Není přece důležité to, co je psáno někde v nějaké studii, ale hlavně to, co ženy opravdu potřebují - a to já nejsem ani zdaleka… :| Můžu se uklidňovat snad jenom tím, že někteří jsou na tom ještě hůř, ale to mi moc náladu nezlepší, protože vždy a snad ve všem je na tom někdo ještě hůř… :! Já tedy - jak je jasně patrné - nikdy vztah, rodinu a ani lásku mít nemohu a jednou zemřu sám, pochybuji totiž, že je někde na světě žena tak moc zoufalá, že by jí stačil i krypl jako já, to asi těžko… :roll:

Však s kým jsem si to psal, s anoli30? A i ona mi dala za pravdu, že mrzák jako já by jí nikdy nestačil… Ale co už, svou největší životní lásku už jsem kvůli velikosti penisu ztratil (a to je menší a drobná, což se říká, že takové si my tímto postižení máme hledat) a navíc je i velice inteligentní a jak jsme si spolu rozuměli - a stejně to dopadlo jak to dopadlo, takže co už se o něco snažit - nic v mém případě už nemá smysl… Ale alespoň jednu výhodu to má - vím jistě, kolik sexuálních partnerek jsem za život měl a mít budu - není to plus mínus autobus cca. 20, je to krásně kulatá nula - stejně jako já, nula s mikropenisem, nula kvůli mikropenisu… :think:

• Citovat
  • Upravit
lihow
10.9.13 18:37

vztah

I kdyby byla pravda co píšeš ohledně velikosti (že část nikdy neuspokojíš..). Rozhodně není pravda, že bys byl do smrti sám, nebo tě žádná nechtěla. To už je prostě blud.

• Citovat
  • Upravit
24603
10.9.13 18:40

Ježiši kriste, já doufala že takový rozumný člověk jako je neregistrovaný lihow, má dost rozumu na to, aby se na pošahaného kraťase vyprdl, ale opak je pravdou a on mu pořád tlačí do hlavy slůvka které kra´tas smete aniž řekneme flus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
10.9.13 18:44

Kraťomíre, svými výroky o průměrné délce a různorodosti jejích hodnot jen dáváte jasně najevo, jak statistice nerozumíte. Já po vás nechci, abyste mi tady rozepisoval detaily např. o Mann-Whitney U-testu, byl bych rád, kdybyste pochopil pouze základy. Pravděpodobnost, že by udělali tutéž chybu ve všech relevantních zahraničních studiích (z různých zemí, je mizivá. Když už jsou nějaké průzkumy, tak stejně ti „menší“ (např. pod 10 cm) tam raději ani nejdou, takže průměrnou hodnotu mohou zvyšovat více obdaření, kteří se asi chtějí pochlubit. Profesionální statistika disponuje nástroji, která dokáží poměrně přesně obsáhnout celou populaci. Většina věcí v přírodě odpovídá Gaussově křivce, i když v oblasti délky penisu je tato mírně sešikmena, a to proto, že zdola je omezena (nulou), shora pak je neomezena (penis může dorůst jakékoliv délky, není nikde hranice), průměrná hodnota je tedy o něco větší než medián, podobně jako u průměrného platu (průměrný plat je xy, ale málokdo na něj dosáhne). Už jsem si myslel, že jste na tuto diskusi zapomněl, bohužel jsem se spletl. A zase jsme svědky vaší ubohé filipiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
10.9.13 18:48

@pannacotta Já nepotřebuju nic nikam smetat. Jasně, občas je toho tu hodně a tak nestačím reagovat na všechno, co na mě bylo směřováno - ale většina z toho jsou stejně jen sladké řečičky, které nám mrzákům mají akorát dodávat falešnou sebedůvěru, která by ale stejně vydržela maximálně jen do prvního selhání… :!

@lihow píše:
I kdyby byla pravda co píšeš ohledně velikosti (že část nikdy neuspokojíš..). Rozhodně není pravda, že bys byl do smrti sám, nebo tě žádná nechtěla. To už je prostě blud.

Jak to že ne? Vždyť to z toho jasně vyplývá, nebo snad ne? Však je zde bylo napsáno už mnohokrát - pro ženu je sexuální oblast asi hodně důležitá a nejspíš mnohem důležitější než pro muže. Jak se zdá, tak ženy chtějí něco jako „kvalitní sex“ a toho já prostě nikdy nebudu tělesně schopen… :!

• Citovat
  • Upravit
10.9.13 18:49
@Kraťomír (offline) píše: …Já tedy - jak je jasně patrné - nikdy vztah, rodinu a ani lásku mít nemohu a jednou zemřu sám, pochybuji totiž, že je někde na světě žena tak moc zoufalá, že by jí stačil i krypl jako já…

Kdepak asi soudruzi z NDR udelali chybu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
10.9.13 18:57
@Starej Pardal píše:
Kdepak asi soudruzi z NDR udelali chybu… :nevim:

Tak to vážně netuším, přitom táta je na tom řekl bych více než dobře (dle mého odhadu až značný nadprůměr) a celkově s tím nikdo z mé rodiny problém nemá - vesměs všichni z mamčino i tátovo strany byli či jsou spokojeně zadaní a mají minimálně jednoho i více krásných a tělesně dokonalých potomků… Kdo ví, proč zrovna já jsem takovým genetickým odpadem? Vlastně skoro všichni v naší rodině, když vezmu v úvahu bratrance i sestřenice, jsou tělesně dokonalí - kluci svalnatí a silní a dívky půvabně překrásné a s velice nadprůměrně vyvinutým bujným poprsím. Jenom já jsem takový výškrab z posledního, no prostě odpad… :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky