Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak jsem manželovi řekla stručně o Kráťovi, jak to blbne a jestli se někdy neměřil, jak na tom je, že já netuším, nikdy mne nenapadlo to řešit. Tak se přeměřil a hlásil, že 14-15 cm. Takže normálka, přitom kolikrát bych uvídala i kratší kousek, protože při určite poloze je neprijemne daleko… Orgasmus zaručen, takže no problemo![]()
![]()
Kráťo, nebuď labuť, až se s tebou bude nějaká baba chtít seznámit, nic neřeš, jdi do toho a konečně se uvolni!!!
Já k orgasmu žádný penis nepotřebuju
a myslim že je nás víc ![]()
Na to že vaginálně je vzrušivých jen 13% žen a že typická pochva má na délku 10 cm má tato diskuse nepřirozeně dlouhou délku ![]()
A to jsou podle sexuologa Petra Weisse čísla, která ženám ke štěstí bohatě stačí. „Zaprvé má průměrná pochva délku deset centimetrů, takže průměrný penis ji bez problému zaplní. A také je nejvíce citlivá ve své první třetině, takže tedy asi v prvních třech centimetrech,“ vysvětluje Petr Weiss. A zapravdu mu dává i 84 procent žen, které tvrdí, že délka penisu v jejich vzrušivosti a sexuálním prožitku nehraje významnou roli (velké „náčiní" je spíše na překážku, sex více bolí). „Většina žen je totiž vzrušivá především klitoridálně, tedy orgasmu dosahuje drážděním klitorisu. Jen asi 13 procent českých žen je vaginálně vzrušivých,“ dodává Petr Weiss.
@AdelkaMala a taky záleží hoooodně na tom, co k tomu dotyčnému ženská cítí. Manžel byl nadprůměr, ale nikdy mezi námi nebylo takové erotično, jako s nynějším přítelem, který je průměr, nebo možná lehce pod. Je v tom touha, chtíč, vášeň…i po stavu akutní zamilovanosti. Za mě -hodně je to o citech, když vidíte, že to, co ten druhý dělá s láskou a něhou…je to k nezaplacení
.
A ano, s manželem byly některé polohy bolestivé a nepříjemné. Bušil do toho a měl pocit, jaký není King…
M.
@Kraťomír (offline) píše:
To nesmetám, jenom tomu prostě moc nevěřím…Vy tvrdíte že to jde a že to jde dokonce skvěle a já si myslím, že nám tu buď mažete med kolem úst a nebo máte velice hodnou a obětavou ženu, která se pro vás i přetvařuje, jen aby vám udělala radost a pozvedla sebevědomí…
Většina žen se tu ale shodla na tom, že pod 16 cm už to jaksi není ono a že by nic necítily…
A jak už se tu psalo, holky asi prostě nemají tak dobrý odhad na velikost a tak těch „jejich“ 13 cm může být ve skutečnosti klidně i 15 anebo 17 cm, a nebo mají na mysli klidovou velikost - kdo ví…
A ve vašem případě se také může jednat o dokonalou symetrii díky menšímu vzrůstu a váze, kdy pak i 13 cm vypadá normálně…
Toto je příklad smetení jedna báseň. Ty tomu nechceš věřit. Ale žena si to užívá. Já si to užívám. Všechny moje ženský si to užívaly. Proč ti mám jako mazat med kolem huby? Nebo mám snad vzít pravítko a říct své ženě, že si to nesmí užívat? Ty seš… Natvrdlej
@Martin667 píše:
Já teda nechápu, proč tomu Kratimírovi tak spíláte?
Vždyť pár stránek zpátky tady ženské samy psaly, že 13cm je podprůměr, že za průměrnou velikost považují 17cm, že se s 13 cm nikdy nesetkaly a jaké že to měly štěstí, že se s 13cm zatím nikdy nesetkaly.
Podívej se o pár stránek zpět. Kdy tu ženy psaly že 13,5 cm je luxus.
A psala tu spousta ženskejch že 13cm je v pohodě… Tak nemlž
@Anonymní píše:
@AdelkaMala a taky záleží hoooodně na tom, co k tomu dotyčnému ženská cítí. Manžel byl nadprůměr, ale nikdy mezi námi nebylo takové erotično, jako s nynějším přítelem, který je průměr, nebo možná lehce pod. Je v tom touha, chtíč, vášeň…i po stavu akutní zamilovanosti. Za mě -hodně je to o citech, když vidíte, že to, co ten druhý dělá s láskou a něhou…je to k nezaplacení.
A ano, s manželem byly některé polohy bolestivé a nepříjemné. Bušil do toho a měl pocit, jaký není King…
M.
Z tohohle mám úplně depku
jako kdybych totiž četl o sobě a bývalé. Velikost neřešila, vlastně neřešila nic, dokázala si to užít a tím pádem i já. Byla to prostě neodolatelná vášeň. Jenže je to pryč a já čím dál víc pochybuju, že ještě nějakou takovou potkám.
@Martin667 píše:
Já teda nechápu, proč tomu Kratimírovi tak spíláte?
Vždyť pár stránek zpátky tady ženské samy psaly, že 13cm je podprůměr, že za průměrnou velikost považují 17cm, že se s 13 cm nikdy nesetkaly a jaké že to měly štěstí, že se s 13cm zatím nikdy nesetkaly.
A proč mu spíláme? Jseš tu asi novej viď? Tak já ti řeknu proč. Protože Kraťomír tvrdí, že s 13cm je mrzák. Což je z medicínského, statistického hlediska nesmysl a naprostý blud. Navíc mu sem píší jak chlapy tak ženský, a popisují mu tu své skvělé zážitky s penisem této velikosti. Nejvíc všechny rozčiluje, že tvrdí, že u toho s touhle velikostí nemůže ženská nic cítit. A když mu ta ženská tady napíše, že ona tedy cítí a to hodně a skvěle. Tak jí líbeznýma slovama napíše, že tvrdí nesmysl a on jedinej ví co ženská může cítit nebo nemůže a že on jedinej ví jaká velikost je pro ni správná. A jedině ženě přísluší právo rozhodovat jaká velikost jí nejvíc vyhovuje. Je tu spousta žen kterým naprosto vyhovuje velikost 13cm. Jsou tu i ženy které potřebují velikost minimálně 17cm ideálně ještě větší. Jsou tu ženy kterým se zdá luxusní velikost 13cm a se 17cm již mají potíže při milování. A tak jsme se tu neůspěšně snažili našemu kráťovi vysvětlit, že jediné komu přísluší rozhodovat jakou velikost potřebuje, je ta žena. A jelikož nemůžeme zavrhnout myšlení a potřeby žen jimž připadá 13cm luxusní a jsou naprosto uspokojeny, musíme tedy zákonitě zavrhnout pomatené myšlení Kraťomírovo, který si navíc přisvojuje právo rozhodovat o tom, že on jediný ví, že 13cm nemůže stačit nikdy žádné ženě. A jelikož nereaguje na statistyky lékařů a jejich důkazy, a další nezpochybnitelné fakty, jež mu zde byly v celé diskusi předloženy… Skončí to tak, že si lidé poklepou na hlavu, mávnou nad ním rukou nebo mu spílají.. Stačí takhle? ![]()
H1 a další, Kraťomír je předevšim debilní. Dokud to nepochopíte, tak diskuze může pokračovat.
@eva valoi ale tak to si myslím už pochopilom 99 procent přispěvatelů. Ale je zajímavé sledovat ten kolovrátek, který jediný na světě ví, co ženy vlastně chtějí-jako to jediné a nejdůležitější v jejich životě, jak myslí a cítí…na to je odborník na slovo vzatý ![]()
@Pindík píše:
Z tohohle mám úplně depkujako kdybych totiž četl o sobě a bývalé. Velikost neřešila, vlastně neřešila nic, dokázala si to užít a tím pádem i já. Byla to prostě neodolatelná vášeň. Jenže je to pryč a já čím dál víc pochybuju, že ještě nějakou takovou potkám.
Musím říct, že já něco podobného taky ještě nezažila a to jsem nebyla za mladších let žádný svatoušek:-).
Kdo to nezažil nepochopí, ale v tomhle si s přítelem prostě sedneme a lepší sex si nedovedu představit…je v něm hrozně moc lásky a je to cítit z každého dotyku, i když mě jen vezme za ruku. Ne, že na velikosti nezáleží…pokud je to patologické, tak je to určitě problém, ale rozhodně bych neřešila průměr, nebo lehký podprůměr. Když mělo prvně přijít na věc, tak jsem se docela lekla, v porovnání s manželem, to byl hodně velký rozdíl, jak do délky, tak do průměru…na tom ale vůbec nezáleží, je dokonalej
.
Pindík -třeba takovou, kde to bude vzájemné a intenzivní potkáš
.
@krokodylek píše:
@eva valoi ale tak to si myslím už pochopilom 99 procent přispěvatelů. Ale je zajímavé sledovat ten kolovrátek, který jediný na světě ví, co ženy vlastně chtějí-jako to jediné a nejdůležitější v jejich životě, jak myslí a cítí…na to je odborník na slovo vzatý
Přesně tak. A koho nebaví sledovat tento zajímavý přírodní úkaz, ten se může klidně věnovat jiné diskusi, nebo něčemu pro svět přínosnějšímu, než sledovat myšlenkové pochody pana Kraťomíra
Teď trochu otočím…je tu zastoupená i mužská část populace…jak to máte s ženskýma?
Na čem nejvíc záleží? Každá přece není stejná…je to s některou lepší, s některou horší? A čím to je?
Jen že se tu pořád řeší Kraťasova délka, mě by zas jako ženskou zajímalo tohle:-).
M.
@Kraťomír (offline) píše:
Nevím, ale představte si chlapa jako je třeba Russell Crowe - protože mám přibližně stejnou výšku (o pár cm víc, ale to je jedno) a podobnou stavbu těla - což je od pohledu docela chlapák - kdyby na vás „vytasil“ jen 7 cm x 3 cm malé nic (v klidu) a nebo 13 - 14 cm x 3.5 - 4 cm ztopořené „hovádko“ - vždyť to by bylo spíš k smíchu než k pomilování a ani bych nemusel nic víc říkat…Tak to prostě je, stačí když se postavím před zrcadlo a vše je jasné - prostě kde nic není, tak ani zoufalá osamělá žena nezabere…
ty si fakt dement, protoze mne treba chlapi typu Rusell Crowe se libi moc a kdyby se mi libil a melo dojit na vec, tak ztoporenych 14 cm neni vubec spatny a hlavne, kdyby to jiskrilo, tak by mne to bylo uplne jedno…
ja nevim, proc ti tu fakt donekonecna musime vysvetlovat, ze vetsina zen dosahuje orgasmu jen klitorialni, takze i kdybys ji jen sudlal tremi cm, tak bude spokojena. Navic existuji ruce, usta a dilda ![]()
mne uz to fakt nebavi to mlit furt dokolecka dokola…
Tak jsem manželovi řekla stručně o Kráťovi, jak to blbne a jestli se někdy neměřil, jak na tom je, že já netuším, nikdy mne nenapadlo to řešit. Tak se přeměřil a hlásil, že 14-15 cm. Takže normálka, přitom kolikrát bych uvídala i kratší kousek, protože při určite poloze je neprijemne daleko… Orgasmus zaručen, takže no problemo

Kráťo, nebuď labuť, až se s tebou bude nějaká baba chtít seznámit, nic neřeš, jdi do toho a konečně se uvolni!!!