Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Martin667 píše:
Já teda nechápu, proč tomu Kratimírovi tak spíláte?
Vždyť pár stránek zpátky tady ženské samy psaly, že 13cm je podprůměr, že za průměrnou velikost považují 17cm, že se s 13 cm nikdy nesetkaly a jaké že to měly štěstí, že se s 13cm zatím nikdy nesetkaly.
No dobře, ale kolik takových holek to sem psalo a kolik takových opravdu je.
Ale i kdyby takových holek byla polovina, tak má k dispozici minimálně milion holek v ČR, kterým by jeho rozměr plně vyhovoval.
A o to právě jde, že Kraťas tvrdí, že by to nestačilo žádné holce.
Já znám třeba spíš opačný názor, že to holky s velkým bolí.
Ono také záleží na tom, jak mají ty holky míru v oku. Zrovna dneska jsem byla svědkem parkování a paní povídá „Pavlo, podívej se, kolik mám ještě místa k tomu autu?“ A odpověď byla „Asi půl metru“. Ve skutečnosti tam bylo určitě něco k metru a půl
![]()
A hlavně tedy pochybuji o tom, že takové ty „rychlé lásky“ trvající max. pár týdnů si sebou berou do postele metr
. Já muže ze srandy měřila až v době, kdy jsme spolu několik let žili ![]()
Jen je škoda, že jsem vdaná a věrná, a že Kráťa chce sex jen z lásky. Ráda bych si vyzkoušela, jaké to je s méně vyvinutým mužem tak, abych se mohla bez hlídání odvázat
(tohle kdyby četl manžel, tak mě zabije
, takže psssstttt - né, že mě prásknete
) I když, s tím, co má Kráťa v hlavě by mi nestál ani za to, abych si s ním povídala, což by mě ze sexuálních choutek zcela jistě rychle vyléčilo ![]()
@tterka
Tohle kdyby četl manžel, tak si ho nechá zkrátit ne?
Když to chceš zažít s malým.
![]()
@Heineken
![]()
To asi ne. Je na svou chloubu pyšný. Ale je fakt, že občas z toho také není úplně nadšený, když vidí, že trpím ![]()
@tterka
Tak to ho chápu, nedovedu si představit se při milování krotit, abych něco nepřehnal a holku to nebolelo.
![]()
Ale velkej vypadá líp, o tom žádná.
@Heineken píše:
Ale velkej vypadá líp, o tom žádná.
Asi tomu moc nerozumím, ale mně na tom vzhledově moc pěkného nepřipadá
![]()
Strašně mi vadí ty fotky, třeba Martina Maxy nebo Dalibora Jandy, kdy jim penis leze pomalu nohavicí. Asi jsem divná, ale mně se to nelíbí. Zlatý střed je prostě zlatý střed a myslím si, že těch 13 - 15 cm je naprosto super (mmch. bych chtěla vidět ženu, která by v sobě cítila ten dvoucentimetrový rozdíl
)
Příspěvek upraven 19.09.24 v 23:19
Manžel taky trpí pocitem, že ho má malýho a taky se za to stydí…Taky těch holek neměl zástupy, měl vždycky strach, jestli bude stačit. i to naše poprvé bylo z mé iniciativy…a je šťasnej, že už to nemusí řešit, že mě přijde úplně akorát, občas by mohl i 1cm ubrat
-to přímo lahodilo jeho uším, když jsem mu řekla, že je ho ažaž ![]()
@krokodylek
Kraťas se na tebe za chvíli vrhne s tím, že tvůj manžel je magor, který má mindrák i s dvaceti centimetry.
A pokud ne, tak ti bude nutit, jak jsi jen poslušná ženuška, která chce svého muže potěšit a proto mu lže do očí a přitom sní o nějakém vyvinutějším
![]()
@tterka já vím, jeho smýšlení o ženách, který k životu potřebují jen sex s min 20 cm kládou mě uráží. Nějak se mu vytratila láska-přece když ho miluju, není co řešit.
Tak asi s ním budu kvůli jeho mizernému platu
,kvůli dětem to nebude, žádné spolu nemáme ![]()
Tak to by mě zajímalo, proč jsem s tím svým já
![]()
S kládou si nic moc neužiju, pro lásku se dneska nežije, na to, že s ním mám děti kašlu… Jeho mizerný plat také za mojí lásku nestojí
![]()
Tak to jsem s ním asi ze soucitu
![]()
(chudák, kdyby to četl
- ale on má v hlavě mozek, tak by to na rozdíl od Kráti pochopil
- doufám
)
@tterka tak můj má smysl pro humor-a to je k nezaplacení, to ani 25 cm nevyváží
A krásný oči a smyslný rty a mužný ruce-to mě na chlapovi rozhodně přijde důležitější ne příslušné cm…ruce, jak je má hladký jako doktor, otřepu se a konec ![]()
@krokodylek píše:
@tterka tak můj má smysl pro humor-a to je k nezaplacení, to ani 25 cm nevyváží
Nevyváží a co hůř, může ho to převážit ![]()
Jako můj si taky občas představuje, že by chtěl mít většího, ale to nevím, kam by strkal, protože nějaké polohy bolí už s tím, co má. Prostě mě vyhovuje a to že nemá ooobr bramboru vepředu beru spíš jako pozitivum. Aby mu to pak všude lezlo…blééé
A vůbec, všechny kecáte, teda pokud je ti vaši nemají ke 30-ti centimetrům, jinak nevěřím že by to mohlo bolet, pod 20 to přece není ani cítit.
![]()
@Heineken píše:
A vůbec, všechny kecáte, teda pokud je ti vaši nemají ke 30-ti centimetrům, jinak nevěřím že by to mohlo bolet, pod 20 to přece není ani cítit.![]()
![]()
@Heineken
Hernajs, to by asi 99 % populace mělo utrum, kde udělali soudruzi z NDR chybu? ![]()