Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hezká odpověď. Jen mě to zajímalo, každý chlap to bude mít jinak, některému bude určitě stačit i ta domovnice
. Shrnula bych to tedy tak, že komu to jen trochu pálí, tak ví, že o tělesných proporcích to není, že záleží na úplně jiných věcech
.
Tvoje žena může být spolojená, má doma poklad.
M.
Hele i ta domovnice může být pěkná a mít kouzlo.. Naštěstí to nemám tak, že bych vlezl na každou, která mě dá, nebo na všechny které mě chtěly.. Ještě bych něco chytil. A navíc ty komplikace, když je člověk ženatej. Ale někdy je fakt těžký odolat. Ženký některý jsou tak krásný bože. A já tak vášnivej, někdy. Hold není to lehký. ![]()
@H1 píše:
Hele i ta domovnice může být pěkná a mít kouzlo.. Naštěstí to nemám tak, že bych vlezl na každou, která mě dá, nebo na všechny které mě chtěly.. Ještě bych něco chytil. A navíc ty komplikace, když je člověk ženatej. Ale někdy je fakt těžký odolat. Ženký některý jsou tak krásný bože. A já tak vášnivej, někdy. Hold není to lehký.
Tak ona i ženská se ráda otočí za fešným chlapem…ale neznamená to, že by mu hned dala. To pokušení je asi normální, udržuje tě to ve střehu
.
M.
@Anonymní píše:
Tak ona i ženská se ráda otočí za fešným chlapem…ale neznamená to, že by mu hned dala. To pokušení je asi normální, udržuje tě to ve střehu.
M.
No ale když je člověk vášnivá povaha, tak je to nebezpečný.. ![]()
Tak když je člověk vášnivá povaha, je nebezpečný vůbec vylézt na ulici, že jo. ![]()
@neanonymní píše:
Tak když je člověk vášnivá povaha, je nebezpečný vůbec vylézt na ulici, že jo.
Ještě že člověk má ten rozum..
@neanonymní píše:
Tak když je člověk vášnivá povaha, je nebezpečný vůbec vylézt na ulici, že jo.
@H1 píše:
Ještě že člověk má ten rozum..
A co tenhle:
Bůh : „Jak sis Adame jistě všiml, daroval jsem ti MOZEK a PENIS.“
Adam: „Ano?“
Bůh : „Je v tom ale háček. Dal jsem ti pouze tolik KRVE, abys nemohl používat oba najednou.“
Padla tu zajímavá otázka, o prožívání sexu s různými partnerkami. Za sebe můžu napsat jediné. Z pohledu mužů jsou různé ženy pak v prožitku pro něj daleko stejnější, nežli asi chlapi pro ženy. Orgasmus se všemi tak nějak stejný. Pocity tak nějak taky stejné. Samozřejmě ne úplně, ale myslím že v tom provnání s tím, jaké jsou rozdíly mezi chlapy (velikost, výdrž) v kombinaci s obecně horším dosahováním orgasmu u žen je to jasné.
@Doctus píše: @H1
Nemáš podprůměrnou, nýbrž naprosto průměrnou velikost. Jak jsem psal, distribuce hodnot v populaci týkající se délky penisu je mírně sešikmena, medián je menší než průměr, a proto je více mužů, kteří jsou délkově kratší, než by tomu bylo naopak. A jestli tady chce Kraťas něco povídat o lidském těle, rád ho uvítám na pitevně a tam se může předvést, co všechno (ne)zná.
To by mně zajímalo jak vyrobíš té mrtvole erekci
nebo nechás kratase na tu mrtvolu mluvit tak dlouho dokud se mu nepostaví
![]()
Mno, doufejme že po přečtení posledních příspěvků se konečně Kraťomír podrbe na hlavě, vypne počítač a obvolá pár ženských s pozváním na rande ![]()
Já jako panic tedy nevím, co je pro muže v sexu důležité a jak to vnímají, ale podle mě vždycky nejvíc záleží na tom člověku, který pro vás moc znamená… Se svou největší životní láskou se stačilo jen na ni podívat a byl jsem jako v ráji - každé její slovo, ten hlav, úsměv, každý dotek, vůně, a ty krásné oči, vlasy a vůbec všechno jako celek - neskutečná dokonalost, až jsem si přál, aby ty chvíle trvaly napořád a čas se zastavil… Ale je pravda, že ona je i tělesně dokonalá, ale dřív - ještě než jsem ji poznal - jsem měl jinou velkou lásku a ta nebyla objektivně krásná, spíš naopak - a přesto pro mne byla dokonalou a kdybych toho byl tělesně schopen, nejraději bych je obě hned bez řečí pomiloval - ovšem i s tou „omáčkou“, protože i já mám nejraději mazlení, které jsem už zažil vícekrát a bylo to vždy nádherné…
Naopak znám ale i několik objektivně krásných žen a dívek, které ve mně však i přesto už od pohledu vzbuzují odpor a když si s některou z nich představím soulož, byla by to spíše nepříjemná záležitost. Proto bych asi také jen velice nerad využíval služeb některých „veřejných pracovnic“ - a proč se také vůbec zostuzovat před nějakou cizí ženou, ke které vůbec nic necítím, když jsem se mohl už dávno zostudit před svou milovanou, že?
A jinak jak tu někdo psal, že za pěknou ženou či mužem se člověk rád otočí, tak já už jsem tohle překonal a jsem teď již v jakémsi „bezpohlavním“ režimu, takže nemám už potřebu se po dívat po pěkných holkách - prostě to jsou pro mne už jen samice druhu homo sapiens, nic víc… ![]()
I když po lásce a vztahu bohužel toužím pořád - ale to snad také jednou přejde…
@Kraťomír (offline) píše:
Já jako panic tedy nevím, co je pro muže v sexu důležité a jak to vnímají, ale podle mě vždycky nejvíc záleží na tom člověku, který pro vás moc znamená… Se svou největší životní láskou se stačilo jen na ni podívat a byl jsem jako v ráji - každé její slovo, ten hlav, úsměv, každý dotek, vůně, a ty krásné oči, vlasy a vůbec všechno jako celek - neskutečná dokonalost, až jsem si přál, aby ty chvíle trvaly napořád a čas se zastavil… Ale je pravda, že ona je i tělesně dokonalá, ale dřív - ještě než jsem ji poznal - jsem měl jinou velkou lásku a ta nebyla objektivně krásná, spíš naopak - a přesto pro mne byla dokonalou a kdybych toho byl tělesně schopen, nejraději bych je obě hned bez řečí pomiloval - ovšem i s tou „omáčkou“, protože i já mám nejraději mazlení, které jsem už zažil vícekrát a bylo to vždy nádherné…Naopak znám ale i několik objektivně krásných žen a dívek, které ve mně však i přesto už od pohledu vzbuzují odpor a když si s některou z nich představím soulož, byla by to spíše nepříjemná záležitost. Proto bych asi také jen velice nerad využíval služeb některých „veřejných pracovnic“ - a proč se také vůbec zostuzovat před nějakou cizí ženou, ke které vůbec nic necítím, když jsem se mohl už dávno zostudit před svou milovanou, že?
A jinak jak tu někdo psal, že za pěknou ženou či mužem se člověk rád otočí, tak já už jsem tohle překonal a jsem teď již v jakémsi „bezpohlavním“ režimu, takže nemám už potřebu se po dívat po pěkných holkách - prostě to jsou pro mne už jen samice druhu homo sapiens, nic víc…
I když po lásce a vztahu bohužel toužím pořád - ale to snad také jednou přejde…
Muzu vědet kolik ti je let?
Kraťomír mi připomíná jednu slečnu z pořadu Áčko který byl dříve v tv. Slečně bylo asi 25 let, byla panna, nikdy s nikým nechodila. Měla totiž velký hendikep!!! Měřila pouze 154 cm. Nevěděla jsem jestli se mám smát nebo brečet a zamyslet se nad sebou. Měřím jen o dva cm víc než ona. Nikdy jsem s tím problém neměla ( snad jen na koncertě kde se stojí). Stejně tedy jako u Kraťomíra spočíval její problém úplně v něčem jiném. Nemělo cenu jí přesvědčovat že žádný hendikep nemá.
Asi ani jeden neví co slovo být postižený znamená.
@Doctus nějaký ten centimetr nech plavat, je jedno jestli plus nebo mínus. Kráťa to stejně nepochopí, protože jemu jde jen o to, jak by mohl ženu klátit kdyby mohl…ty důležité věci kolem mu unikají a na to není žádná zvědavá.
M.