Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.9.13 12:56

@Doctus nějaký ten centimetr nech plavat, je jedno jestli plus nebo mínus. Kráťa to stejně nepochopí, protože jemu jde jen o to, jak by mohl ženu klátit kdyby mohl…ty důležité věci kolem mu unikají a na to není žádná zvědavá.
 M.

• Citovat
  • Upravit
H1
12.9.13 12:57
@Anonymní píše:
Hezká odpověď :potlesk:. Jen mě to zajímalo, každý chlap to bude mít jinak, některému bude určitě stačit i ta domovnice :mrgreen:. Shrnula bych to tedy tak, že komu to jen trochu pálí, tak ví, že o tělesných proporcích to není, že záleží na úplně jiných věcech :P.
Tvoje žena může být spolojená, má doma poklad :mrgreen:.
M.

Hele i ta domovnice může být pěkná a mít kouzlo.. Naštěstí to nemám tak, že bych vlezl na každou, která mě dá, nebo na všechny které mě chtěly.. Ještě bych něco chytil. A navíc ty komplikace, když je člověk ženatej. Ale někdy je fakt těžký odolat. Ženký některý jsou tak krásný bože. A já tak vášnivej, někdy. Hold není to lehký. :evil:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.13 13:02
@H1 píše:
Hele i ta domovnice může být pěkná a mít kouzlo.. Naštěstí to nemám tak, že bych vlezl na každou, která mě dá, nebo na všechny které mě chtěly.. Ještě bych něco chytil. A navíc ty komplikace, když je člověk ženatej. Ale někdy je fakt těžký odolat. Ženký některý jsou tak krásný bože. A já tak vášnivej, někdy. Hold není to lehký. :evil:

Tak ona i ženská se ráda otočí za fešným chlapem…ale neznamená to, že by mu hned dala. To pokušení je asi normální, udržuje tě to ve střehu :jazyk:.
 M.

• Citovat
  • Upravit
H1
12.9.13 13:06
@Anonymní píše:
Tak ona i ženská se ráda otočí za fešným chlapem…ale neznamená to, že by mu hned dala. To pokušení je asi normální, udržuje tě to ve střehu :jazyk:.
M.

No ale když je člověk vášnivá povaha, tak je to nebezpečný.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
538
12.9.13 13:07

Tak když je člověk vášnivá povaha, je nebezpečný vůbec vylézt na ulici, že jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
12.9.13 13:09
@neanonymní píše:
Tak když je člověk vášnivá povaha, je nebezpečný vůbec vylézt na ulici, že jo. :)

Ještě že člověk má ten rozum..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.13 13:13
@neanonymní píše:
Tak když je člověk vášnivá povaha, je nebezpečný vůbec vylézt na ulici, že jo. :)
@H1 píše:
Ještě že člověk má ten rozum..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
M.
  • Citovat
  • Upravit
538
12.9.13 13:17

A co tenhle:

Bůh : „Jak sis Adame jistě všiml, daroval jsem ti MOZEK a PENIS.“
Adam: „Ano?“
Bůh : „Je v tom ale háček. Dal jsem ti pouze tolik KRVE, abys nemohl používat oba najednou.“
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
12.9.13 13:29

zajímavá otázka

Padla tu zajímavá otázka, o prožívání sexu s různými partnerkami. Za sebe můžu napsat jediné. Z pohledu mužů jsou různé ženy pak v prožitku pro něj daleko stejnější, nežli asi chlapi pro ženy. Orgasmus se všemi tak nějak stejný. Pocity tak nějak taky stejné. Samozřejmě ne úplně, ale myslím že v tom provnání s tím, jaké jsou rozdíly mezi chlapy (velikost, výdrž) v kombinaci s obecně horším dosahováním orgasmu u žen je to jasné.

• Citovat
  • Upravit
1103
12.9.13 14:11
@Doctus píše: @H1
Nemáš podprůměrnou, nýbrž naprosto průměrnou velikost. Jak jsem psal, distribuce hodnot v populaci týkající se délky penisu je mírně sešikmena, medián je menší než průměr, a proto je více mužů, kteří jsou délkově kratší, než by tomu bylo naopak. A jestli tady chce Kraťas něco povídat o lidském těle, rád ho uvítám na pitevně a tam se může předvést, co všechno (ne)zná. :cert:

To by mně zajímalo jak vyrobíš té mrtvole erekci :) nebo nechás kratase na tu mrtvolu mluvit tak dlouho dokud se mu nepostaví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
12.9.13 14:27

Mno, doufejme že po přečtení posledních příspěvků se konečně Kraťomír podrbe na hlavě, vypne počítač a obvolá pár ženských s pozváním na rande :mavam:

• Citovat
  • Upravit
lihow
12.9.13 14:28

pitevna?

Na pitevně? teď jsem se tu rozchechtal-)))))

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
12.9.13 15:15

Já jako panic tedy nevím, co je pro muže v sexu důležité a jak to vnímají, ale podle mě vždycky nejvíc záleží na tom člověku, který pro vás moc znamená… Se svou největší životní láskou se stačilo jen na ni podívat a byl jsem jako v ráji - každé její slovo, ten hlav, úsměv, každý dotek, vůně, a ty krásné oči, vlasy a vůbec všechno jako celek - neskutečná dokonalost, až jsem si přál, aby ty chvíle trvaly napořád a čas se zastavil… Ale je pravda, že ona je i tělesně dokonalá, ale dřív - ještě než jsem ji poznal - jsem měl jinou velkou lásku a ta nebyla objektivně krásná, spíš naopak - a přesto pro mne byla dokonalou a kdybych toho byl tělesně schopen, nejraději bych je obě hned bez řečí pomiloval - ovšem i s tou „omáčkou“, protože i já mám nejraději mazlení, které jsem už zažil vícekrát a bylo to vždy nádherné…

Naopak znám ale i několik objektivně krásných žen a dívek, které ve mně však i přesto už od pohledu vzbuzují odpor a když si s některou z nich představím soulož, byla by to spíše nepříjemná záležitost. Proto bych asi také jen velice nerad využíval služeb některých „veřejných pracovnic“ - a proč se také vůbec zostuzovat před nějakou cizí ženou, ke které vůbec nic necítím, když jsem se mohl už dávno zostudit před svou milovanou, že?

A jinak jak tu někdo psal, že za pěknou ženou či mužem se člověk rád otočí, tak já už jsem tohle překonal a jsem teď již v jakémsi „bezpohlavním“ režimu, takže nemám už potřebu se po dívat po pěkných holkách - prostě to jsou pro mne už jen samice druhu homo sapiens, nic víc… ;)

I když po lásce a vztahu bohužel toužím pořád - ale to snad také jednou přejde…

• Citovat
  • Upravit
1446
12.9.13 15:22
@Kraťomír (offline) píše:
Já jako panic tedy nevím, co je pro muže v sexu důležité a jak to vnímají, ale podle mě vždycky nejvíc záleží na tom člověku, který pro vás moc znamená… Se svou největší životní láskou se stačilo jen na ni podívat a byl jsem jako v ráji - každé její slovo, ten hlav, úsměv, každý dotek, vůně, a ty krásné oči, vlasy a vůbec všechno jako celek - neskutečná dokonalost, až jsem si přál, aby ty chvíle trvaly napořád a čas se zastavil… Ale je pravda, že ona je i tělesně dokonalá, ale dřív - ještě než jsem ji poznal - jsem měl jinou velkou lásku a ta nebyla objektivně krásná, spíš naopak - a přesto pro mne byla dokonalou a kdybych toho byl tělesně schopen, nejraději bych je obě hned bez řečí pomiloval - ovšem i s tou „omáčkou“, protože i já mám nejraději mazlení, které jsem už zažil vícekrát a bylo to vždy nádherné…

Naopak znám ale i několik objektivně krásných žen a dívek, které ve mně však i přesto už od pohledu vzbuzují odpor a když si s některou z nich představím soulož, byla by to spíše nepříjemná záležitost. Proto bych asi také jen velice nerad využíval služeb některých „veřejných pracovnic“ - a proč se také vůbec zostuzovat před nějakou cizí ženou, ke které vůbec nic necítím, když jsem se mohl už dávno zostudit před svou milovanou, že?

A jinak jak tu někdo psal, že za pěknou ženou či mužem se člověk rád otočí, tak já už jsem tohle překonal a jsem teď již v jakémsi „bezpohlavním“ režimu, takže nemám už potřebu se po dívat po pěkných holkách - prostě to jsou pro mne už jen samice druhu homo sapiens, nic víc… ;)

I když po lásce a vztahu bohužel toužím pořád - ale to snad také jednou přejde…

Muzu vědet kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
12.9.13 15:49

Kraťomír mi připomíná jednu slečnu z pořadu Áčko který byl dříve v tv. Slečně bylo asi 25 let, byla panna, nikdy s nikým nechodila. Měla totiž velký hendikep!!! Měřila pouze 154 cm. Nevěděla jsem jestli se mám smát nebo brečet a zamyslet se nad sebou. Měřím jen o dva cm víc než ona. Nikdy jsem s tím problém neměla ( snad jen na koncertě kde se stojí). Stejně tedy jako u Kraťomíra spočíval její problém úplně v něčem jiném. Nemělo cenu jí přesvědčovat že žádný hendikep nemá.
Asi ani jeden neví co slovo být postižený znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí