Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kakika A vždyť sedí u internetu na fóru a ukájí se tím, že se baví o svém čurinovi. Podle mě honí a honí a honí a my mu diskuzí ženeme vodu na mlejn.
@eva valoi a když nějakou chvíli nepřispívá, tak si doma léčí „tenisový loket“ ![]()
No, když úchyl a honí, tak budiž.
Tak čím ho, holky, poškádlíme??? ![]()
Vlastně třeba vůbec nevíme, jak je na tom s velikostí toho pod penisem, pštrosí nebo křepelčí vajíčka??? ![]()
Vono i to je důležitý, žejo, teprve tam se vidí kvalita samce! Kraťomír kouká moc zvrchu a zapomíná na ty hlubší hlubiny.
@Kraťomír (offline) píše:
Hehe, ale já želbohu nejsem panicem z přesvědčení, nýbrž kvůli svému tělesnému nedostatku a to je podle mého docela znatelný rozdíl…
Panic z přesvědčení nechce souložit, protože prostě nechce, zatímco já bych chtěl a navíc hrozně moc - se svou největší životní láskou, s tím vším co k ní cítím a co pro mě znamená bych s ní klidně měsíc nevylezl z postele a snažil bych se využít všeho co mám - tedy nejen penisu, ale rukou i úst!
Myslím si, že i to „ústní a ruční“ uspokojování bych si náležitě užíval, jen kdybych viděl, že je opravdu v sedmém nebi a že nic nepředstírá!
Nicméně i když bych tak moc chtěl, tak prostě nemůžu - nebyl jsem k tomu dovybaven, asi jsem měl být spíše něco jako stráž harému či co…
Ale ty nechceš holky se chtějí milovat s klukama s penisem tvé velikosti.(nevyvrátitelný fakt) ověřený miliony chlapů se stejnou velikostí.
Kraťomíre. A kde se v tobě bere drzost a troufalost tvrdit všem těm slečnám, dívkám… Že nechtějí?
@H1 píše:
Kraťomíre. A kde se v tobě bere drzost a troufalost tvrdit všem těm slečnám, dívkám… Že nechtějí?
Díky, ale s takovým pitomcem vážně raději ne ![]()
A hele Kráťo. A všiml jsis, že nejvíc výsměchu vzbudíš tím, že tvrdíš že 13cm je málo? A pořád dokola? Né samotným faktem tvé „velikosti“. Když někam příjdeš a předevšema prohlásíš, že ho máš 13,5cm. Tak si všichni poklepou na čelo. a řeknou a co jako má být? Proč nám to vykládá… A nikoho nenapadne že by to mělo být málo.. Víš?
A když příjdeš a řekneš že ho máš 20cm. Tak ti si většina řekne, chudák ženská. Nebo chudák chlap, ten bude mít problémy. To stejný když řekneš že ho máš 3cm… Ale nemyslím si že to pochopíš. Akorát jsi za blázna..
Trista stranek o tom ze velikost neni tak dulezita.
Tak a ted jak dulezita je tvrdost?
Rek bych ze vic, nebo se pletu?
@H1 píše:
A když příjdeš a řekneš že ho máš 20cm. Tak ti si většina řekne, chudák ženská. Nebo chudák chlap, ten bude mít problémy. To stejný když řekneš že ho máš 3cm… Ale nemyslím si že to pochopíš. Akorát jsi za blázna..
Kdyby přišel a říkal, že má 20cm, tak si o něm myslím, že je to namachrovanej blbeček a navíc lže. Ten, kdo má 20 cm se s tím asi moc chlubit nebude, protože ví, že to není kdoví jaká výhra sexovat tak, aby partnerce neublížil.
Ale to je prostě Kráťa, neuvěří a neuvěří a přitom ví velký prd. Inteligenčně na tom je podobně, jako jeden z mých příbuzných, taky si mele tu svoji a i když je to do očí bijící hovadina, tak se za to bude rvát klidně do roztrhání těla. Dost pochybuju o tom, že je inteligenčně nad průměrem. Myslím si spíš opak ![]()
@Virginian píše:
Trista stranek o tom ze velikost neni tak dulezita.Tak a ted jak dulezita je tvrdost?Rek bych ze vic, nebo se pletu?
Zde je potřeba rozlišovat tvrdost a natvrdlost ![]()
Tvrdost je tedy jasná, měkýše nebrat ![]()
Vždycky jsem si přál aby ze mě vyrost' tvrdej chlap. Prani se mi splnilo jaksi napul, jsem natvrdlej.
@Kakika píše:
Kdyby přišel a říkal, že má 20cm, tak si o něm myslím, že je to namachrovanej blbeček a navíc lže. Ten, kdo má 20 cm se s tím asi moc chlubit nebude, protože ví, že to není kdoví jaká výhra sexovat tak, aby partnerce neublížil.
Ale to je prostě Kráťa, neuvěří a neuvěří a přitom ví velký prd. Inteligenčně na tom je podobně, jako jeden z mých příbuzných, taky si mele tu svoji a i když je to do očí bijící hovadina, tak se za to bude rvát klidně do roztrhání těla. Dost pochybuju o tom, že je inteligenčně nad průměrem. Myslím si spíš opak
A stejně dosáhl svého. Většina ho považuje za mrzáka. Ale pro něj kupodivu spíš duševního. ![]()
@Virginian píše:Vždycky jsem si přál aby ze mě vyrost' tvrdej chlap. Prani se mi splnilo jaksi napul, jsem natvrdlej.
No vidíš. A Kraťas je natvrdlej na ntou. Když nedokáže pochopit že má velikost ok.. Nojo.