Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pannacotta
A kde by mě měl honit? Vybral bych si třeba mrakodrap a pěkně nahoru a dolů po schodech. To by bylo, výborné kardio cvičení, navíc skvělé na posilování stehen a hýždí.
@H1 píše:
Právěže chtějí. Nemusejí. Jsem říkal že to nepochopíš.
jsem ti říkala že házíš hrách o zeď ![]()
@H1 píše:
A jak to víte tak jistě? Jak můžete dát ruku do ohně za to, že to není jenom ze soucitu? Pár stránek nazpět se tu mnoho žen shodlo na tom, že pod 17 to nestačí ani na to polechtání a těm tedy věřím mnohem víc, protože si na nic nehrají a pěkně na rovinu řeknou jak to v životě je… Že vy si tady léčíte komplexy z malého penisu a snažíte si nalhat i sám sobě, že to bez problémů stačí, tak to ještě neznamená, že je to skutečně dostatečná velikost - protože není… ![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
A kde by mě měl honit? Vybral bych si třeba mrakodrap a pěkně nahoru a dolů po schodech. To by bylo, výborné kardio cvičení, navíc skvělé na posilování stehen a hýždí.
jo, ale v tom případě mě berte sebou
, začínám s cvičením, tak při honičce aspoň nebudu hnilá ![]()
@pannacotta
Schválně, kdo bude dřív uhoněný. Nebo jsi snad s honěním myslela na něco jiného? ![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
To záleží na tom, jak by byl ten mrakodrap velký, protože u běžného mrakodrapu, jaké jsou k vidění např. v centru New Yorku, bychom nejspíše byli oba na dně svých sil už v polovině, natož pak běžet ještě i dolů…
Nebo jste snad ultramaratonec?
@pannacotta píše:
jo, ale v tom případě mě berte sebou, začínám s cvičením, tak při honičce aspoň nebudu hnilá
Pravdou je, že se sličnou slečnou bych (se) já osobně honil raději…
![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
Schválně, kdo bude dřív uhoněný. Nebo jsi snad s honěním myslela na něco jiného?
No ty jako skoro Mudr. budeš zrdav. líp než já, nezdravě žijící člověk takže v 250-tém patře padám na hubu..
jasně že jsem myslela honičku jako honičku, né jako honičku ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
To záleží na tom, jak by byl ten mrakodrap velký, protože u běžného mrakodrapu, jaké jsou k vidění např. v centru New Yorku, bychom nejspíše byli oba na dně svých sil už v polovině, natož pak běžet ještě i dolů…Nebo jste snad ultramaratonec?
No já zapomněla na pana svalovce, takže doktorko vzdejme to, máme tady jinou kapacitu ![]()
@pannacotta
Neboj, já náhodou posiluji. Mens sana in corpore sano.
Prosím, vysvětli mi tu honičku. Pěkně polopatě. Nebo i odborně, jak to mám rád, vždyť víš. ![]()
@pannacotta píše:
No já zapomněla na pana svalovce, takže doktorko vzdejme to, máme tady jinou kapacitu
Právě že je to naopak - na vytrvalostní disciplínu by mě bez problémů porazil kdejaký hubeňour, nicméně „zničit“ se při běhu na krásnou českou rozhlednu jsme už zkoušeli a musím říct, že i 30 vertikálních metrů je pro většinu lidí (včetně mě) až dost… ![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
Neboj, já náhodou posiluji. Mens sana in corpore sano.
Prosím, vysvětli mi tu honičku. Pěkně polopatě. Nebo i odborně, jak to mám rád, vždyť víš.
to sa namakáš ![]()
no ak jak, no tak jak jsem to napsala, tak jsem to i myslela, ![]()
jen odborným vysvětlením mě netrap, opravdu nebuduu každé slovo hledat v latině ![]()