Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
H1
17.9.13 17:16
@Kraťomír (offline) píše:
Chtějí? To se podle mého trochu pletete, možná že prostě jen musí, protože jejich partner je na tom zrovna takhle špatně a nemají tedy už moc na výběr, ale že přímo chtějí? :D Vsadím se, že většina žen, které mají takto mizerně obdařeného partnera by měly raději muže s lepší výbavou - klidně úplně stejného, ale prostě s o pár cm objemnějším penisem - to je také nevyvratitelný fakt… 8)A ještě k tomu poslednímu - když někdo někde ve společnosti řekne, že má penis jenom 13.5 cm, tak si každý pomyslí, jak moc je na tom ten chudák špatně… :! Jednou se to u nás v partě u ohně probíralo a jeden známý pronesl větu, že v ČR je prý průměr „jenom“ 16 cm, takže je rád, že je na tom takhle dobře (myšleno nejspíše že má o dost víc) a většina přísedících mu v tom dala za pravdu… :idea: Takže kdybych tam řekl, že mám jenom 13.5 cm malý penis, tak mě ještě seřvou, že tu takhle kazím průměr - takže tolik k tomu… :mavam:

Právěže chtějí. Nemusejí. Jsem říkal že to nepochopíš.

• Citovat
  • Upravit
9734
17.9.13 17:17

@pannacotta
A kde by mě měl honit? Vybral bych si třeba mrakodrap a pěkně nahoru a dolů po schodech. To by bylo, výborné kardio cvičení, navíc skvělé na posilování stehen a hýždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 17:19
@H1 píše:

jsem ti říkala že házíš hrách o zeď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
17.9.13 17:20
@H1 píše:

A jak to víte tak jistě? Jak můžete dát ruku do ohně za to, že to není jenom ze soucitu? Pár stránek nazpět se tu mnoho žen shodlo na tom, že pod 17 to nestačí ani na to polechtání a těm tedy věřím mnohem víc, protože si na nic nehrají a pěkně na rovinu řeknou jak to v životě je… Že vy si tady léčíte komplexy z malého penisu a snažíte si nalhat i sám sobě, že to bez problémů stačí, tak to ještě neznamená, že je to skutečně dostatečná velikost - protože není… :idea:

• Citovat
  • Upravit
24603
17.9.13 17:20
@Doctus píše:
@pannacotta
A kde by mě měl honit? Vybral bych si třeba mrakodrap a pěkně nahoru a dolů po schodech. To by bylo, výborné kardio cvičení, navíc skvělé na posilování stehen a hýždí.

jo, ale v tom případě mě berte sebou :lol:, začínám s cvičením, tak při honičce aspoň nebudu hnilá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
17.9.13 17:22

@pannacotta
Schválně, kdo bude dřív uhoněný. Nebo jsi snad s honěním myslela na něco jiného? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
17.9.13 17:23
@Doctus píše:
@pannacotta
A kde by mě měl honit? Vybral bych si třeba mrakodrap a pěkně nahoru a dolů po schodech. To by bylo, výborné kardio cvičení, navíc skvělé na posilování stehen a hýždí.

To záleží na tom, jak by byl ten mrakodrap velký, protože u běžného mrakodrapu, jaké jsou k vidění např. v centru New Yorku, bychom nejspíše byli oba na dně svých sil už v polovině, natož pak běžet ještě i dolů… :D Nebo jste snad ultramaratonec?

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
17.9.13 17:25
@pannacotta píše:
jo, ale v tom případě mě berte sebou :lol:, začínám s cvičením, tak při honičce aspoň nebudu hnilá :palec:

Pravdou je, že se sličnou slečnou bych (se) já osobně honil raději… :kytka: :potlesk: :*

• Citovat
  • Upravit
24603
17.9.13 17:26
@Doctus píše:
@pannacotta
Schválně, kdo bude dřív uhoněný. Nebo jsi snad s honěním myslela na něco jiného? :kytka:

No ty jako skoro Mudr. budeš zrdav. líp než já, nezdravě žijící člověk takže v 250-tém patře padám na hubu..
jasně že jsem myslela honičku jako honičku, né jako honičku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 17:26
To záleží na tom, jak by byl ten mrakodrap velký, protože u běžného mrakodrapu, jaké jsou k vidění např. v centru New Yorku, bychom nejspíše byli oba na dně svých sil už v polovině, natož pak běžet ještě i dolů… :D Nebo jste snad ultramaratonec?

No já zapomněla na pana svalovce, takže doktorko vzdejme to, máme tady jinou kapacitu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 17:28
Pravdou je, že se sličnou slečnou bych (se) já osobně honil raději… :kytka: :potlesk: :*
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
17.9.13 17:28

@pannacotta
Neboj, já náhodou posiluji. Mens sana in corpore sano.

Prosím, vysvětli mi tu honičku. Pěkně polopatě. Nebo i odborně, jak to mám rád, vždyť víš. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
17.9.13 17:31
@pannacotta píše:
No já zapomněla na pana svalovce, takže doktorko vzdejme to, máme tady jinou kapacitu :lol:

Právě že je to naopak - na vytrvalostní disciplínu by mě bez problémů porazil kdejaký hubeňour, nicméně „zničit“ se při běhu na krásnou českou rozhlednu jsme už zkoušeli a musím říct, že i 30 vertikálních metrů je pro většinu lidí (včetně mě) až dost… :D

• Citovat
  • Upravit
24603
17.9.13 17:31
@Doctus píše:
@pannacotta
Neboj, já náhodou posiluji. Mens sana in corpore sano.
Prosím, vysvětli mi tu honičku. Pěkně polopatě. Nebo i odborně, jak to mám rád, vždyť víš. :andel:

to sa namakáš :lol:
no ak jak, no tak jak jsem to napsala, tak jsem to i myslela, :lol:
jen odborným vysvětlením mě netrap, opravdu nebuduu každé slovo hledat v latině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
17.9.13 17:33
@pannacotta píše: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :oops:

Kéž bych mohl… :oops: :jazyk: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie