Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
17.9.13 17:34
@Kraťomír (offline) píše:
Právě že je to naopak - na vytrvalostní disciplínu by mě bez problémů porazil kdejaký hubeňour, nicméně „zničit“ se při běhu na krásnou českou rozhlednu jsme už zkoušeli a musím říct, že i 30 vertikálních metrů je pro většinu lidí (včetně mě) až dost… :D

no co se běhu týče,.. kolik krát když někam běžím si říkám, že začnu běhat, jak mě to baví, ale když jdu běhat na louku se psem, tak jsem Ko po pár desítkách metrech, takže já raději budu posilovat než běhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 17:35
Kéž bych mohl… :oops: :jazyk: :)

Raději se zdržím komentáře, bo než řeknu švec tak to smeteš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
17.9.13 17:35

@pannacotta
Není nic jednoduššího než napsat místo honičky shon. Kdo / co jiného se ještě může honit?

Kráťo, to musíte brát 2 schody naráz (3 schody naráz je velká zátěž pro kyčle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 17:36
@Doctus píše:
@pannacotta
Není nic jednoduššího než napsat místo honičky shon. Kdo / co jiného se ještě může honit?Kráťo, to musíte brát 2 schody naráz (3 schody naráz je velká zátěž pro kyčle).

Kočka a myš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
17.9.13 17:37

@pannacotta
Výborně, prošla jsi testem slušnosti. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
17.9.13 17:42

Copak, Kraťomíre, neznáte ty chlapské řeči o velikosti penisu? To už v 5. třídě mají všichni minimálně 25 cm, ten, kdo řekne cokoliv pod 20, je považován za ubožáka. Nedejbože, kdyby se objevil nějaký pravdomluvný se svými 11 cm, to by ho nazvali ženskou. Daní mladíci si totiž měří údy od análního otvoru.

Příspěvek upraven 17.09.13 v 17:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 17:43
@Doctus píše:
@pannacotta
Výborně, prošla jsi testem slušnosti. :mrgreen: :mrgreen:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
17.9.13 17:45
@Doctus píše:
Kráťo, to musíte brát 2 schody naráz (3 schody naráz je velká zátěž pro kyčle).

To věřím, ale hlavně pak cesta dolů je občas velká zátěž i pro jiné části těla, když nohy přestanou stíhat to tempo… :D Občas i ruce a obličej mají co dělat… :-O :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
17.9.13 17:49

@Doctus Tak to nevím, ale rovný člověk si přece nebude přidávat… Neřeknu z legrace, ale při normální diskuzi, proč by to někdo dělal?

• Citovat
  • Upravit
7376
17.9.13 17:52

@Doctus hehe, také jsem bohužel zažila partnera, co byl vybaven sice slušně, ale při aktu jsem chvíli přemýšlela, jestli už začal. No když se k tomu přidalo pozdější zjištění, že je to blb, bylo to jasné. Takže za me, velikost není vše, určitou roli ale hraje. Velká procenta hodnocení bych dala technice a povaze. :-D:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
17.9.13 17:59

@Kraťomír
Jediný způsob, jak ověřit pravdu, je osobně jim ty žížalky přeměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 18:00
To věřím, ale hlavně pak cesta dolů je občas velká zátěž i pro jiné části těla, když nohy přestanou stíhat to tempo… :D Občas i ruce a obličej mají co dělat… :-O :mrgreen:

Jo, není noc horší, než když by mozek utíkal a nohy né :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radeji xxx
17.9.13 18:21

Kratomire, mam uz mnoho let dva chlapy. Jeden podprumerny-delkou a druhy nadprumerny. Ten mensi me udela vzdy, jak vevnitr, tak venku, ten druhy mi orgasmus nedopral jeste nikdy, ac se vzdy snazi a rozhodne me neodbyva. Ale ty to stejne smetes jako vzdy vsechno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.13 20:39

Proč Kráťa věří jen těm dámám, které radši větší penis? Proč nevěří těm, které se radši pomilují bez rizika, že to bude při určité poloze bolet? Proč vidí jen to, co chce?
A Kráťo, kolik ti je? Když jeden u ohně nadhodí nějakou cifru, tak je jasné, že ostatní to odkývou a nepřiznají se, že u nich to tak není.. Prostě jeden frajer a ostatní se svezou.. Rozhození z takové diskuze přísluší základní škole a ne dospělému chlapovi, tak přestaň už vše tak pozorovat, pitvat, používat, co se ti líbí a fakt něco konej. Je milion spokojených ženských, které vůbec velikost neřeší, sama jsem dosud nevěděla, že je manžel vybaven jako ty, protoe mne nenapadlo to řešit, měřit.. Při sexu FAKT upřednostní penis takový, aby nic nikde nebolelo, dokonce pohyb může být i dost malý, protože přecijen ta nejvzrušivjěší část je v prvních centimetrech, tak kruci kolikrát ti to tu máme všichn říkat? Soucit to není, tak si to furt nemel dokola, proboha.. Nevím, proč tu diskuzi čtu, tajně asi doufám, že se ti rozbřeskne a dočkám se dobrých zpráv… toho, že se ze svého bludu probereš a začneš sám sebe mít rád, začneš chápat, kde jsou vážně hodnoty v životě a přestaneš řešit takovou kravinu, jako je velikost penisu.. Sám říkáš, jak nejsi povrchní a nehodnotíš lidi podle toho, jak vypadají, bylo by ti jedno, jakou figuru má partnerka, tak proč sakra sebe řešíš tak obludně moc??? Fakt mi to hlava nebere… Crrrrrrrrrrrrr… Probuď se!!!

• Citovat
  • Upravit
14809
17.9.13 20:52

Anonymní, Kratislav ví svý, nechte ho při tom. Má ho prostě na hovno, tak ať si ho strčí do prd.ele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí