Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
zajimavy je, ze tohle tvrdi jen chlapi stejne jako tu nebetycnou kraviny, ze s malym kasparkem se da zahrat velky divadlo…Neda a to je proste fakt
Takze jak je mozny, ze tedy mych cca 20 postelovych partneru meli ten pro mne prumer +- 16 cm?
A jak ty víš, že měli přesně na centimetr 16 cm a né třeba 14 cm? ![]()
@Arturus píše:
A jak ty víš, že měli přesně na centimetr 16 cm a né třeba 14 cm?
protoze to mam ve voku…taky umim dobre parkovat a kdyz mi nekdo rekne at mu teda ukazu 20 cm jako tuhle priopily kolega, tak jsem mu je s odchylkou 1-2 cm ukazala…
prumer znamenal prumer delkovy, nemusis se vseho chytat jak h*vno kosile ![]()
@káťa píše:
Přesně, ženský vědí svý…Kdyby byl průměr těch 11-13, co tu píše Doctus a jeden jeho přízvučník, tak bych já, všechny ženské, co znám, a všechny ženské co sem kdy do těchto témat přispěly (a že jich je!!!), měly a viděly z 95 procent vždy jen samé nadprůměry…
Ano, takže vůbec nemáme věřit doktorům a vůbec ne urologům a jejich studiím, to jsou všechno výmysly, ale máme věřit ženským, které ani neví, kolik postelových partnerů měly (viz.„Takze jak je mozny, ze tedy mych cca 20 postelovych partneru“), zato partnerům měří penis od oka s přesností na milimetry, přitom se vsadím, že pravítko v ruce mají tak průměrně jednou za 5 let ![]()
Ale doktoři právě tvrdí, že průměr pro ČR je 16 (tedy přesně 15,9 cm).
Jediný, kdo tu pořád mele o průměru 12 je Doctus, jenž je ale lékařem jen zde, na anonymním netovém fóru. ![]()
@Anonymní píše:
protoze to mam ve voku…taky umim dobre parkovat a kdyz mi nekdo rekne at mu teda ukazu 20 cm jako tuhle priopily kolega, tak jsem mu je s odchylkou 1-2 cm ukazala…prumer znamenal prumer delkovy, nemusis se vseho chytat jak h*vno kosile
Ano, odchylka 1-2 cm..takže co když těch tvých cca 20 postelových partnerů nemělo 16 cm, ale ve skutečnosti 14 cm? To je přece v tvé odchylce ![]()
@káťa píše:
Ale doktoři právě tvrdí, že průměr pro ČR je 16 (tedy přesně 15,9 cm).Jediný, kdo tu pořád mele o průměru 12 je Doctus, jenž je ale lékařem jen zde, na anonymním netovém fóru.
A to který doktor tvrdí?
@káťa píše:
Přesně, ženský vědí svý…Kdyby byl průměr těch 11-13, co tu píše Doctus a jeden jeho přízvučník, tak bych já, všechny ženské, co znám, a všechny ženské co sem kdy do těchto témat přispěly (a že jich je!!!), měly a viděly z 95 procent vždy jen samé nadprůměry…
Ad Doctus - musím se smát, tohle je to kouzlo anonymních netových diskusí, tady může být lékařem alespoň na malou chvilku každý
Ale myslím si, že tady na diskusích už si každý udělal obrázek, že v reálném životě to specielně u vás nebude s tou doktořinou tak horký
Ono to, že si stáhnete na netu texty se spoustou cizích latinských slov z vás lékaře neudělá, alespoň ne v očích rozumného člověka, který ví, že opravdový lékař se projevuje a vyjadřuje poněkud jinak.
Káťo. Ty a arturus píšete, jeden o koze a druhej o voze. Průměr je ve statistyce daný. Daný výpočty a oficiálním měřením. Metodikou a bla bla bla. Není to, o tom kolik a jakých chlapů jsi měla. Pokud byly všichni „statisticky“ nadprůměrný a tobě taková velikost vyhovuje, tak je to naprosto v pohodě. A co holka která stejnou náhodou bude mět 20 chlapů s cca 12cm? Ta bude tvrdit, že tvoje soukromá statistika je blbost.. A je jedno jestli by se jí hodil velkej, nebo malej.
@Arturus píše:
Ano, odchylka 1-2 cm..takže co když těch tvých cca 20 postelových partnerů nemělo 16 cm, ale ve skutečnosti 14 cm? To je přece v tvé odchylce
prosím si na tu statistiku odkaz? Nás ve škole neučili 16 ale 14. Tak at se neupínám na bludy? ![]()
@Arturus píše:
A jak ty víš, že měli přesně na centimetr 16 cm a né třeba 14 cm?
Tak někdo to má už v oku. ![]()
@jdukolem píše:
prosím si na tu statistiku odkaz? Nás ve škole neučili 16 ale 14. Tak at se neupínám na bludy?
pARDON TO MĚLA BÝT REAKCE NA @káťa
@anoli30 píše:
Tak někdo to má už v oku.
a někdo tam má sperma když si nedá pozor
+- centimetr ![]()
@jdukolem píše:
a někdo tam má sperma když si nedá pozor+- centimetr
Jo i to se stává.
![]()
Hele, mně je to jedno. Jestli to tady někomu pomůže, tak se tu navzájem utvrzujte v tom, že 12 cm je průměrný penis a že je to krásná míra.
Všechny ženské, které tu napsaly (nejen já) mají zkušenosti jiné.
K tomu ale dodávám, že kdyby byl můj partner povahově super a prima sebevědomý chlap, kvůli lehce podprůměrné délce (v očích žen cca okolo těch 12-13 cm) bych se s ním rozhodně nerozešla.
Přeji příjemnou diskusi, tady si s ženskjema fakt nepokecáme. ![]()
Tak jsem si dal na minutu práci našel třeba tento odkaz, kde MUDr. Jan Vašinka tvrdí, že průměrná velikost je 14cm. Ale některé dámy tomu samozřejmě věřit nebudou, ty mají svoji vlastní statistiku změřenou od oka ![]()
http://www.ulekare.cz/…a-krev-63278
Příspěvek upraven 09.09.13 v 15:14
Drahá káťo, rád Vás přesvědčím o tom, že o ani o ženském těle (předpokládám, že jste žena; i kdybyste byla ve skutečnosti muž, tak i většinu mužů „dostanu“ na problematice lidského těla, a tím nemyslím jen anatomii, ale též fyziologii, patofyziologii, patologii a další) nic nevíte. Nevím, zda trpíte nějakou poruchou s porozuměním textu, ale hodnotu 15,9 cm udává „světová mapa penisů“, která je statisticky naprosto zoufalá, což jsem zde už několikrát psal. Kombinují se tam výsledky měřené 2. osobou a měřené samotným mužem, údaje se z velké části získávaly internetovým dotazníkem a také výběr probandů nebyl určitě náhodný. Říká vám něco průměr a medián, v této problematice je průměr větší než medián, z čehož vyplývají zajímavé závěry.