Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken píše:
Ty kráááááááso, toto je taky hustý, mně kdyby někdo narval do řiti čtyřcentimetrovej válec v průměru, tak mi vytrisknou slzy jako fontána a vzadu asi poteče krev, ale Kraťomír by to ani necítil.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenže on Kraťomír ho má možná nejen malýho, ale i měkkýho, takže bys to taky necítil
Protože jinak to prostě cítit je, i kdyby to mělo 2 cm na délku a 0,5 cm na šířku.
On je cítit i teploměr, milý Kraťomíre ![]()
Tak samozřejmě, že s erekcí mám problémy také, to už jsem tady psal…
@NiKina píše:
Jenže on Kraťomír ho má možná nejen malýho, ale i měkkýho, takže bys to taky necítilProtože jinak to prostě cítit je, i kdyby to mělo 2 cm na délku a 0,5 cm na šířku.
On je cítit i teploměr, milý Kraťomíre
Hele a jak by tam toho mněkého slemejše přes svěrač dostal, kurvá to jsi nikdy neskusila anal?
@Heineken píše:
Proti přírodě?![]()
![]()
Ty máš fakt dost.![]()
![]()
Žena není kobyla, aby v sobě necítila průměrný penis.
![]()
![]()
Ja ho podezrivam, ze si ho pri psani tech svejch stesku honi. ![]()
Driv bejvali ti co volali a funeli do telefonu, dneska jsou na diskuzich.
@Virginian píše:
Ja ho podezrivam, ze si ho pri psani tech svejch stesku honi.![]()
Driv bejvali ti co volali a funeli do telefonu, dneska jsou na diskuzich.
http://www.youtube.com/watch?…
neeee
![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Tak samozřejmě, že s erekcí mám problémy také, to už jsem tady psal…
Ahoj na erekci ti můžu doporučit jednu dělanou mastičku, vezmeš canabis a ten vylouhuješ v lihu, potom opatrně líh odpaříš přidáš tam sádlo a jednu feferonku necháš to ustát v lednici a druhej den si to před stykem namaž na žalud, to zlepší prokrvení a většinou je o 10-20% delší
@martin 35 Co je delší a před jakým stykem? Já jsem panic a nikdy nikoho mít nebudu, takže erekci už ani nepotřebuju… Ale díky za radu, někomu se možná může hodit… ![]()
Tak si to před honěním dej na žalud nebo se namaž a zajdi do bordelu.
Dneska je to tady teda hustý, člověk se u těch blábolů příjemně uvolní.
![]()
@martin 35 píše:
Tak si to před honěním dej na žalud nebo se namaž a zajdi do bordelu.
Nehoním si ho, protože mám pak totálně zkaženou náladu, jelikož mi dojde, jak moc mi chybí láska a do bordelu taky nepůjdu, protože své poprvé jsem vždy chtěl prožít s milovanou osobou, což se mi už v tomto životě bohužel nepoštěstí…
Kraťomír (offline) píše:
Nehoním si ho, protože mám pak totálně zkaženou náladu, jelikož mi dojde, jak moc mi chybí láska a do bordelu taky nepůjdu, protože své poprvé jsem vždy chtěl prožít s milovanou osobou, což se mi už v tomto životě bohužel nepoštěstí…
Tak to máš blbý, měl bys na sobě zapracovat, hlavně si přiznat skutečnej problém a asi navštívit odborníka, zbytečně se ochuzuješ o některé z nejkrásnějších věcí na světě.
![]()
Kraťomír (offline) píše:
@Heineken Třeba jako jít do „bordelu“, to má být také jedna z nich?
Ne, ne, třeba jít k psychologovi jsem myslel.
@Heineken píše:
Ne, ne, třeba jít k psychologovi jsem myslel.
Obávám se, že ten mi ale penis nezvětší… ![]()