Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele a nenapadlo vás, že je Kráťa spíš blbej a ošklivej, a proto je sám? No a svádí to na ptáka, no, protože na něco to svíst musí. Podle těch keců totiž je to učiněnej tragéd.
Hlavně že se všichni dobře bavíte, Kráťu nevyjímaje, ten se baví nejvíc.
@Anonymní Ahoj, díky moc za odkazy. Ta fóra jsem si trochu pročítal a nevím nevím, ale ti lidé mi tam přijdou tak trochu divní…
Působí to tam na mě až lehce mrazivým dojmem, nevím, osobně bych raději poznal nějakou normální milou hodnou dívku, která není poznamenaná něčím takovým, jako je tohle prozření a sebepoznání ve smyslu že „jsem asexuální a ještě jsou na to hrdí“…
To třebas tady jsou holky (ale i pánové) mnohem rozumnější a normálnější než tam, aspoň tedy dle mého názoru… Nevím, jestli je to logické, fixovat se na svůj problém a nebo jim to pomáhá se přes to snáz dostat a nalhávat si to, ale nějak mi to nesedí…
Já jsem na tom popravdě řečeno jinak - nikdo z mého okolí o mně neví, že mám mikropenis a že nejsem schopen sexu, nikdo ani neví že jsem panic a většina si možná i myslí, že už dávno nejsem a vlastně naprostou většinou svého času o tom vůbec nevím. Prostě na to nemyslím, dělám si co mě baví, tu a tam s někým pokecám, zasportuju si, projedu se a jsem v pohodě, takže žádným mindrákem na první pohled netrpím, nemluvím o tom a chovám se úplně normálně. To jenom takhle po večerech a nebo když má dojít ke komunikaci s potenciální nápadnicí, všechno se to na mě sesype a dojde mi, že nemám ani právo se s ní bavit a co hůř, hned si vzpomenu na tu svou jedinou, životní…
Pak je to zlý, a nebo když jsem sám doma a vzpomínám na ni - často pak utíkám mimo realitu a přestavuju si to všechno co mohlo být a tak jak bych si to přál… Ale už je to pryč a vím, že jsem nemohl udělat nic, abych to zvrátil - snad je to můj osud, protrpět tenhle život sám. Ostatně jsem sám už 27 let, takže už to tady snad nějak doklepu…
Hele není Kraťomír to sexuální loudil kterej balí holky na své mindráky?
@martin 35 píše:
Hele není Kraťomír to sexuální loudil kterej balí holky na své mindráky?
Takhle z baselajny to tak rozhodně vypadá. A jak je ukecanej.
@Kraťomír (offline) píše: @Anonymní Ahoj, díky moc za odkazy. Ta fóra jsem si trochu pročítal a nevím nevím, ale ti lidé mi tam přijdou tak trochu divní…Působí to tam na mě až lehce mrazivým dojmem, nevím, osobně bych raději poznal nějakou normální milou hodnou dívku, která není poznamenaná něčím takovým, jako je tohle prozření a sebepoznání ve smyslu že „jsem asexuální a ještě jsou na to hrdí“…
To třebas tady jsou holky (ale i pánové) mnohem rozumnější a normálnější než tam, aspoň tedy dle mého názoru… Nevím, jestli je to logické, fixovat se na svůj problém a nebo jim to pomáhá se přes to snáz dostat a nalhávat si to, ale nějak mi to nesedí…
Já jsem na tom popravdě řečeno jinak - nikdo z mého okolí o mně neví, že mám mikropenis a že nejsem schopen sexu, nikdo ani neví že jsem panic a většina si možná i myslí, že už dávno nejsem a vlastně naprostou většinou svého času o tom vůbec nevím. Prostě na to nemyslím, dělám si co mě baví, tu a tam s někým pokecám, zasportuju si, projedu se a jsem v pohodě, takže žádným mindrákem na první pohled netrpím, nemluvím o tom a chovám se úplně normálně. To jenom takhle po večerech a nebo když má dojít ke komunikaci s potenciální nápadnicí, všechno se to na mě sesype a dojde mi, že nemám ani právo se s ní bavit a co hůř, hned si vzpomenu na tu svou jedinou, životní…
Pak je to zlý, a nebo když jsem sám doma a vzpomínám na ni - často pak utíkám mimo realitu a přestavuju si to všechno co mohlo být a tak jak bych si to přál… Ale už je to pryč a vím, že jsem nemohl udělat nic, abych to zvrátil - snad je to můj osud, protrpět tenhle život sám. Ostatně jsem sám už 27 let, takže už to tady snad nějak doklepu…
Tys mohl mítholku kterou miluješ, zbožňuješ. A nechal jsi jí.. Ta by se posr** když by zjistila, že je to kvůli standartnímu 13cm penisu. Toje teda gól největší. Už jsem slyšel dost blbostí. Ale tahle patří do top ten.. ![]()
@H1 píše:
Tys mohl mítholku kterou miluješ, zbožňuješ. A nechal jsi jí.. Ta by se posr** když by zjistila, že je to kvůli standartnímu 13cm penisu. Toje teda gól největší. Už jsem slyšel dost blbostí. Ale tahle patří do top ten..
Souhlas je to debil
@martin 35 píše:
Souhlas je to debil
Trošku silná slova. I když myšlení že s třinácti centimetrovým jsem mrzák, rozhodně normální není..
Nevím jak to kulantně napsat. Zajímavé. Kraťomír je pro mě skutečně směšnej. Ale není na něm směšný jeho pták, ale jeho myšlení o jeho ptákovy. No nic.. ![]()
@H1 píše:
Trošku silná slova. I když myšlení že s třinácti centimetrovým jsem mrzák, rozhodně normální není..Nevím jak to kulantně napsat. Zajímavé. Kraťomír je pro mě skutečně směšnej. Ale není na něm směšný jeho pták, ale jeho myšlení o jeho ptákovy. No nic..
Jo je to chudák kterej žije v bludu že 13cm je miniaturní penis kuli kterému nemůže mít vztah se ženou ale pro jistotu to ani neskusil a jen se lituje, chudáček jeden b…j.
Já nevím, ale připadá mi že asi vím, kdo Kraťomír je, mám někde i odkaz na jeho stránky na FB.
Prostě má jen obrovskej mindrák ze svýho ptáka, jinak vypadá fakt normálně a myslím, že holkám by se i líbil.
Ale má zvláštní způsob uvažování, myslím že není úplně blbej, ale dost se přetvařuje, je schopnej psát jako několik různých osob a i to dělá.
Pokud je to on, tak tady na miminu byl, psal cekem rozumně, ale některé holky ho vyloženě nesnášely, jinak psal do fóra a jinak jim soukromé zprávy, pak udělal průser a z mimina ho vyrazili, v zimě se vrátil s jiným nickem a podle mě teď má nicky dva a proto se už tři měsíce nepřihlásil a píše jako offline, asi nechce prudit zbytečně adminy.
Kraťomír je nemocnej a to víme už z předchozí diskuze před několika měsíci, vypadala totiž úplně stejně jako tahle. Vždycky se najde nějaká dobrá duše, která to s ním myslí dobře a snaží se mu tady poradit. On ale odepíše půlstránkový příspěvek o tom, že stejně zůstane sám a že je mu to souzeno a že s mikropenisem 13 cm ho žádná nechce. To, že je to průměr mu nikdo nevysvětlí, páč on má svou pravdu. Bude tady omýlat ty svoje bolístky ještě na dalších 100 stran diskuze, dokud jí někdo nenechá zamknout
Jak už se psalo mockrát, Kraťomír nemá problém mezi nohama, ale především v hlavě a jediný co mu pravděpodobně pomůže bude změna psychologa, popř. psychiatra a nové léky, hodně nových léků
Je to magor a nedovedu si představit, že o takhle duševně nemocnýho chlapa nějaká ženskán někdy zakopne ![]()
@Heineken jj, máš pravdu, je to pořád ta samá osoba. Nevím jestli to bylo vloni nebo už letos, ale v tý diskuzi žádaly holky o zamčení a snad ho i nahlašovali adminům, protože ty jeho kecy byly pořád dokola a už všechny akorát pořádně štval ![]()
@Anonymní píše: … Je to magor a nedovedu si představit, že o takhle duševně nemocnýho chlapa nějaká ženskán někdy zakopne
Mám si tenhle příspěvek vysvětlit tak, že se vysmíváš duševně nemocným lidem? A víš že to je v principu totéž, jako smát se třeba paraplegikům? Tahle společnost je pořád stejně krutá ![]()
@Pindík píše:
Mám si tenhle příspěvek vysvětlit tak, že se vysmíváš duševně nemocným lidem? A víš že to je v principu totéž, jako smát se třeba paraplegikům? Tahle společnost je pořád stejně krutá
Ne nevysmívám se duševně nemocným lidem. Vadí mi lidi jako je Kraťomír, který tady akorát zadělávají diskuze svými příspěvky, které se neustále opakují. Má z toho nejspíš jen legraci, nebo se potřebuje na někom hojit, potřebuje neustále dokola omýlat, že má mikropenis a že ho stejně žádná nechce. Jsou lidi duševně chorý, který s tím něco dělají a dovedou si to přiznat a připustit, pak jsou lidi jako je on, který jen přispívají do různých diskuzí a fór (v jeho případě se jedná o diskuze o penisech) a neustále dokola opakují svůj pseudoproblém, který si vytvořili ve své hlavě, protože jsou magoři. Ovšem nehodlají s tím nic dělat, protože si svojí duševní chorobu neuvědomují a ani si jí nechtějí uvědomovat. Takový lidi mě vytáčej! Mmch. tvůj nick je taky dost dobrej
![]()
@Pindík píše:
Mám si tenhle příspěvek vysvětlit tak, že se vysmíváš duševně nemocným lidem? A víš že to je v principu totéž, jako smát se třeba paraplegikům? Tahle společnost je pořád stejně krutá
Myslíš že je duševně nemocnej? Já myslím, že je. Nebo si dělá legraci z ostatních. A co chceš dělat s duševně nemocným člověkem, který si ani nechce připustit že je nemocnej? Takhle na dálku? To není o vysmívání.. Těžko mu někdo z nás může nějak pomoct takhle na dálku přes monitor. Často mu ani nepomůžou nejbližžší, když nemocnej odmítá spolupracovat.. Tož tak.
Jéééé Kraťomír je zpátky
To snad není ani rok, co nám tady tlačil pohádky o svém mikropenisu a pak jsme nechali diskuzi snad i zavřít, páč se jeho příspěvky neustále opakovaly