Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pannacotta píše:
no tady teda jo, ale v téhle skupině myslím ani né
tady je fakt možný úplně všechno, ale v téhle skupině fakt né to souhlas ![]()
Kraťomíre, už ani IP adresa není směrodatná, neboť existují programy na bázi IP-changing.
@Doctus píše:
@denisa 76
Padám smíchy. Máš teda dobré „zápichy“.
i ty jeden lichotníku
![]()
@Doctus Nikdy nebyla směrodatná, ale pro většinu uživatelů je to pevný údaj…
@Kraťomír (offline) píše:
To se dá snadno ověřit pomocí IP adresy…
neregistrovaného si sotva ověříš ![]()
myslím teda ![]()
Nechte toho s tou registrací ještě mě odrušíte mudra a můžu začít od znova ![]()
Znala jsem jednoho, který ho měl (jak popisovala jeho bývalá i jeho spolubydlící) mini. Ona prý nic tak malého ještě v ruce nedržela. Ale ten dotyčný byl 2× ženatý, rozvedený z důvodu že měl milenku a těch milenek měl pak i víc. Nyní je opět rozvedený a baby se na něj lepí. On jim nabízí pocit jedinečnosti, jako že jsou hvězdy. Jinak jim teda už nenabízí nic, ale jim to stačí. Takže i s malým se dá prokličkovat.
Tak, dámy a chlapáci, jdu na čerstvý vzduch. Těším se na další pokračování této nesmrtelné diskuse. ![]()
@Doctus píše:čus doktore. Ať se neztratíš
Tak, dámy a chlapáci, jdu na čerstvý vzduch. Těším se na další pokračování této nesmrtelné diskuse.
@monca114 píše:
H1 se mi náhodou líbí, takže klidVy kretééééénííííí
Neboj, já se ti budu líbit taky. Ještě jsem teda takovou nepotkal, které bych se nelíbil
@Martin667 píše:
Neboj, já se ti budu líbit taky. Ještě jsem teda takovou nepotkal, které bych se nelíbil
to nemůžu posoudit, až něco ukážeš, tak řeknu svůj názor na plnou hubu ![]()
@Martin667 píše:
sebechvála smrdí..mám ráda takový ty co moc nekecaj a spíš jednaj takže ukaž ![]()
@Doctus píše:
Tak, dámy a chlapáci, jdu na čerstvý vzduch. Těším se na další pokračování této nesmrtelné diskuse.
To se dá snadno ověřit pomocí IP adresy…