Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
H1
27.8.13 14:02
@Kraťomír (offline) píše:
Protože v podstatě jsem mrzák, neschopen soulože a lásky… :|

Jinak jsem ale rád, že se tu konečně našlo i pár rozumných rovných žen, které se nám mrzákům nesnaží mazat med kolem úst, ale řeknou tady na rovinu jak to v životě je a jak to ve vztahu chodí… ;) Pod 17 cm by si o chlapa neopřely ani kolo - a to je dobře, patří nám to :! - jsme genetický odpad a z hlediska evoluce by jsme se už neměli dál množit, jen by to špinilo genofond… :idea:

Jen mne na tom holt pořád dost mrzí a celý zbytek života mrzet bude, že jsem po lásce i po rodině vždycky tak strašně toužil - protože jsou i tací, pro které tyto hodnoty nic neznamenají a mezi které bych já velice rád patřil - leč není tomu tak a nikdy nebude… :roll: Takže dámy, díky za rovnost a pravdu a přeji vám, ať na tom třeba jednou váš syn také není tak špatně jako já, protože to rozhodně není nic moc :think:, ještě jednou díky.

Máš to v hlavě pomotaný.. Dobře ti tak. Je to blázen.. Prdim na to.. Už mě to neba. Čus

• Citovat
  • Upravit
9734
27.8.13 14:02

Rada pro všechny: Ignorujme Kraťomíra, ať si ty svoje debilní žvásty píše křídou do komína. Kratomir, you shall not pass! Go back to the shadows (the dark fire will not avail you)! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
27.8.13 14:05
@Doctus píše:
Rada pro všechny: Ignorujme Kraťomíra, ať si ty svoje debilní žvásty píše křídou do komína. Kratomir, you shall not pass! Go back to the shadows (the dark fire will not avail you)! :cert:

Taky mě to přestalo bavit. Jediný co Kráťa dokázal není to, že je neschopen soulože. Ale že to má pomotaný v šišce.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
27.8.13 14:09
@H1 píše:
Máš to v hlavě pomotaný.. Dobře ti tak. Je to blázen.. Prdim na to.. Už mě to neba. Čus

Přečtěte si poslední dvě stránky a zjistíte, že mám naopak úplnou pravdu… 8)

@Doctus Ale Gandalfe (Šedý), nechtějte nás rozesmát. Nejsem to já kdo se plete, nebo si snad myslíte, že se plete celý svět a jen vy máte pravdu? ;)

• Citovat
  • Upravit
H1
27.8.13 14:18
Přečtěte si poslední dvě stránky a zjistíte, že mám naopak úplnou pravdu… 8)@Doctus Ale Gandalfe (Šedý), nechtějte nás rozesmát. Nejsem to já kdo se plete, nebo si snad myslíte, že se plete celý svět a jen vy máte pravdu? ;)

Říkám že to máš popletený.

• Citovat
  • Upravit
9734
27.8.13 14:18

@Kraťomír
Alkoholik taky příliš často nepřizná, jak na tom je (viz jeden nejmenovaný politik, kdo uhádne jméno, dostane milion dolarů – ale těch ugandských). Podobně je to i u psychopatů. Kdybych se měl vyjádřit k poznámce o tom, kdo má pravdu, tak podobná situace (ale v menším měřítku) se stala už mnohokrát. O lidském těle (a spoustě dalších věcí) mě nemáte, Kraťomíre, co poučovat. Hlavní je, že bezpečně znáte význam slov „eunuch, impotent, mikropenis, mrzák, neschopný soulože“. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
27.8.13 14:20
Přečtěte si poslední dvě stránky a zjistíte, že mám naopak úplnou pravdu… 8)@Doctus Ale Gandalfe (Šedý), nechtějte nás rozesmát. Nejsem to já kdo se plete, nebo si snad myslíte, že se plete celý svět a jen vy máte pravdu? ;)

Celý svět ví že s 13,5 cm si každej chlap najde ženskou, která chce 13,5cm.
Borec s 20cm klobásou si najde ženskou, která potřebuje takovu klobásu.
Takže celejsvět se plete a pravdu máš jen ty?

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
27.8.13 14:21

@Doctus Však všechny tyhle výrazy na mě přesně sedí, nebo snad ne?

Objasněte mi ten rozpor, nejsem si ho vědom…

• Citovat
  • Upravit
H1
27.8.13 14:23
@Doctus Však všechny tyhle výrazy na mě přesně sedí, nebo snad ne?Objasněte mi ten rozpor, nejsem si ho vědom…

Hlavní rozpor je v tom, že máte 13,5 toď vše.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
27.8.13 14:24

@H1 V podstatě asi ano, ale které ženě by stačil penis jen 13.5 cm malý? I vaše partnerka je s vámi jistě kvůli něčemu jinému a mnohem silnějšímu než kvůli penisu, jinak by s vámi nejspíš nebyla… ;)

• Citovat
  • Upravit
H1
27.8.13 14:27
@Kraťomír (offline) píše: @H1 V podstatě asi ano, ale které ženě by stačil penis jen 13.5 cm malý? I vaše partnerka je s vámi jistě kvůli něčemu jinému a mnohem silnějšímu než kvůli penisu, jinak by s vámi nejspíš nebyla… ;)

Pomotaný to máš. Koukni hnedle tady do diskuze. Byla tu spousta žen. A pro některé to byl přímo luxus, než jsi je otrávil nesmyslama.

• Citovat
  • Upravit
33
27.8.13 14:28

Pokud nemá méně jak 8 cm tak je to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
27.8.13 14:29
@H1 píše:
Pomotaný to máš. Koukni hnedle tady do diskuze. Byla tu spousta žen. A pro některé to byl přímo luxus, než jsi je otrávil nesmyslama.

Ale radši to nečti. To nepochopíš. Nech to ležet. Kašli na ženský. Ty si vesele budou užívat i s menšíma ptákama. K tomu jednoho blázna nepotřebujou. Sbohem

• Citovat
  • Upravit
H1
27.8.13 14:32
@Kraťomír (offline) píše: @H1 V podstatě asi ano, ale které ženě by stačil penis jen 13.5 cm malý? I vaše partnerka je s vámi jistě kvůli něčemu jinému a mnohem silnějšímu než kvůli penisu, jinak by s vámi nejspíš nebyla… ;)

A byla tu ženská která se udělala jen s tím co měl 10cm. A větší nic. Ale nato ty kašli. Nemáš na to to pochopit. Smula..

• Citovat
  • Upravit
Pindík
27.8.13 14:56
@alexsin píše:
Pokud nemá méně jak 8 cm tak je to v pohodě ;)

Ale na šířku, jak by dodaly jiné pisatelky tady…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky