Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rada pro všechny: Ignorujme Kraťomíra, ať si ty svoje debilní žvásty píše křídou do komína. Kratomir, you shall not pass! Go back to the shadows (the dark fire will not avail you)! ![]()
@Doctus píše:
Rada pro všechny: Ignorujme Kraťomíra, ať si ty svoje debilní žvásty píše křídou do komína. Kratomir, you shall not pass! Go back to the shadows (the dark fire will not avail you)!
Taky mě to přestalo bavit. Jediný co Kráťa dokázal není to, že je neschopen soulože. Ale že to má pomotaný v šišce.
@H1 píše:
Máš to v hlavě pomotaný.. Dobře ti tak. Je to blázen.. Prdim na to.. Už mě to neba. Čus
Přečtěte si poslední dvě stránky a zjistíte, že mám naopak úplnou pravdu… ![]()
@Doctus Ale Gandalfe (Šedý), nechtějte nás rozesmát. Nejsem to já kdo se plete, nebo si snad myslíte, že se plete celý svět a jen vy máte pravdu? ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Přečtěte si poslední dvě stránky a zjistíte, že mám naopak úplnou pravdu…@Doctus Ale Gandalfe (Šedý), nechtějte nás rozesmát. Nejsem to já kdo se plete, nebo si snad myslíte, že se plete celý svět a jen vy máte pravdu?
Říkám že to máš popletený.
@Kraťomír
Alkoholik taky příliš často nepřizná, jak na tom je (viz jeden nejmenovaný politik, kdo uhádne jméno, dostane milion dolarů – ale těch ugandských). Podobně je to i u psychopatů. Kdybych se měl vyjádřit k poznámce o tom, kdo má pravdu, tak podobná situace (ale v menším měřítku) se stala už mnohokrát. O lidském těle (a spoustě dalších věcí) mě nemáte, Kraťomíre, co poučovat. Hlavní je, že bezpečně znáte význam slov „eunuch, impotent, mikropenis, mrzák, neschopný soulože“. ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Přečtěte si poslední dvě stránky a zjistíte, že mám naopak úplnou pravdu…@Doctus Ale Gandalfe (Šedý), nechtějte nás rozesmát. Nejsem to já kdo se plete, nebo si snad myslíte, že se plete celý svět a jen vy máte pravdu?
Celý svět ví že s 13,5 cm si každej chlap najde ženskou, která chce 13,5cm.
Borec s 20cm klobásou si najde ženskou, která potřebuje takovu klobásu.
Takže celejsvět se plete a pravdu máš jen ty?
@Doctus Však všechny tyhle výrazy na mě přesně sedí, nebo snad ne?
Objasněte mi ten rozpor, nejsem si ho vědom…
@H1 V podstatě asi ano, ale které ženě by stačil penis jen 13.5 cm malý? I vaše partnerka je s vámi jistě kvůli něčemu jinému a mnohem silnějšímu než kvůli penisu, jinak by s vámi nejspíš nebyla… ![]()
@Kraťomír (offline) píše: @H1 V podstatě asi ano, ale které ženě by stačil penis jen 13.5 cm malý? I vaše partnerka je s vámi jistě kvůli něčemu jinému a mnohem silnějšímu než kvůli penisu, jinak by s vámi nejspíš nebyla…
Pomotaný to máš. Koukni hnedle tady do diskuze. Byla tu spousta žen. A pro některé to byl přímo luxus, než jsi je otrávil nesmyslama.
@H1 píše:
Pomotaný to máš. Koukni hnedle tady do diskuze. Byla tu spousta žen. A pro některé to byl přímo luxus, než jsi je otrávil nesmyslama.
Ale radši to nečti. To nepochopíš. Nech to ležet. Kašli na ženský. Ty si vesele budou užívat i s menšíma ptákama. K tomu jednoho blázna nepotřebujou. Sbohem
@Kraťomír (offline) píše: @H1 V podstatě asi ano, ale které ženě by stačil penis jen 13.5 cm malý? I vaše partnerka je s vámi jistě kvůli něčemu jinému a mnohem silnějšímu než kvůli penisu, jinak by s vámi nejspíš nebyla…
A byla tu ženská která se udělala jen s tím co měl 10cm. A větší nic. Ale nato ty kašli. Nemáš na to to pochopit. Smula..
@alexsin píše:
Pokud nemá méně jak 8 cm tak je to v pohodě
Ale na šířku, jak by dodaly jiné pisatelky tady…
Máš to v hlavě pomotaný.. Dobře ti tak. Je to blázen.. Prdim na to.. Už mě to neba. Čus