Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
24.8.13 17:11
Doctus píše:
@Heineken
Zatlačení ke kosti je nutné pro standardizaci měření pro většinu populace (u hubených, „normálních“ i otylých). Pokud by se měřilo jen to, co „trčí“, byli by otylejší muži v nevýhodě, navíc se tuková vrstva při souloži může stlačit (bílá tuková tkáň je dobře kompresivní) a tak se využije plná délka. Průměrná délka se navíc pohybuje okolo 13 cm (opravdu to není 15 cm nebo více), jak jsem psal, popisujeme stejný fenomén jako u průměrného platu (průměr je větší než medián). Doufám, že teď nemáte zbraň hromadného ničení, to byste ji MUSEL povinně ukázat. :jazyk:

Jako otylejší muž jsem byl v nevýhodě, zatím co teď vím, že jsem nadpůměrný.
Dneska se mi bude krásně spát.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
24.8.13 17:13
@Kraťomír (offline) píše:
Já tomu docela i věřím :D, akorát je tu ještě otázka, co vlastně? :-O :nevim: Milování a nebo spíš jen ten pohled a následný výsměch? :?: :mrgreen: Já myslím, že docela určitě to druhé… ;)Určitě mi tu zase někdo napíše, že to tak není :), ale kdo neviděl - neuvěří… 8)

ty se telacko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
24.8.13 17:13
Kraťomír (offline) píše:
@Heineken Také vám to přijde úsměvné? 8o :lol: Ano, pravítko se při „správném a odborném“ měření zatlačuje do tkáně nad penisem a je úplně jedno, kolik penisu se vám jinak tyčí z těla ven… :oops: :D Kdyby se vám někdy nějaká žena smála, že máte malý penis, můžete jí říct, že ho máte přes 25 cm, akorát téměř polovina je schovaná v těle a uvidíte, co ona na to… :palec: :mavam: :mrgreen: Ale darmo mluvit, když si to pravítko zarazím hluboko do šourku, dostanu se i na 20 a to už bude panečku kláda… :twisted: :lol:

Zajisté, celá tahle diskuse mi přijde velmi úsměvná a proto se sem chodím bavit.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
24.8.13 17:23

@Doctus
Slušná sbírka fotek v tom odkazu, ovšem nejlepší je ten dědula v bílé košili a v podvazcích, ten je fakt hustej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
24.8.13 17:46

No ten odkaz je hustej. Co jsem si přečetl pár komentů, tak je to nějaká sebemrzačící sorta chlapů, co si ty malý penisy často vzájemně uřezávají. Evidentně o ně moc nestojej.

• Citovat
  • Upravit
9738
24.8.13 18:40

@Heineken
To jsem samozřejmě nefotil já, žádná fotografie nezachycuje mou osobu. Jen jsem chtěl ukázat Kraťasovi, že jsou i muži, co mají mnohem mnohem méně. Všimněte si, že některé fotky jsou profesionální (logo FratMen nebo tak nějak). Jsem rád, že se vám díky mému příspěvku bude lépe spát.

Jen tak na okraj, když jsem psal, že mi z debaty něco stoupá, tak Kraťomír myslel něco jiného než já. (správná odpověď je ukryta ve zmíněném příspěvku :idea: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
24.8.13 18:53
@Doctus píše:
@Heineken
To jsem samozřejmě nefotil já, žádná fotografie nezachycuje mou osobu …

To jsem pochopil doktore. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9738
24.8.13 19:06

A když by Kraťas (nebo kdokoliv jiný) neměl dost fotografií, tak tady jsou další.
 http://tribes.tribe.net/…ldick/photos

V tom minulém odkazu jsou fotky poměrně nekvalitní, ale pro ilustraci doufám stačí. Samozřejmě pubická oblast je to poslední, na čem oko lidské při prohlížení spočine. Nejdříve se zhodnotí hlava, zkoumají se jednotlivé prvky… (a tak dále). A nakonec, až zhodnotíte celé tělo, tak na desetinu sekundy (nikoliv však vteřiny) kouknete i na rozkrok. Ne déle, mohlo by to narušit psychický vývoj jedince. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
24.8.13 19:54
@Doctus píše:
A když by Kraťas (nebo kdokoliv jiný) neměl dost fotografií, tak tady jsou další.
http://tribes.tribe.net/…ldick/photosV tom minulém odkazu jsou fotky poměrně nekvalitní, ale pro ilustraci doufám stačí. Samozřejmě pubická oblast je to poslední, na čem oko lidské při prohlížení spočine. Nejdříve se zhodnotí hlava, zkoumají se jednotlivé prvky… (a tak dále). A nakonec, až zhodnotíte celé tělo, tak na desetinu sekundy (nikoliv však vteřiny) kouknete i na rozkrok. Ne déle, mohlo by to narušit psychický vývoj jedince. :mrgreen:

Tož tohohle musí mít chudáci fakt depresi :(
nad tímhle by se měl kraťas fakt zamyslet, že pláče zbytečně a vidí coo to ten mikropenis je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
24.8.13 20:01
@Doctus píše:
Jen tak na okraj, když jsem psal, že mi z debaty něco stoupá, tak Kraťomír myslel něco jiného než já. (správná odpověď je ukryta ve zmíněném příspěvku :idea: ).

Aha, takže „pán dochtor“ je tak trochu i věštec… :potlesk: :D Nebo jak víte, že jsem měl na mysli něco jiného? :roll: Možná by vyznělo trochu dvojsmyslně :D, ale s tím jste si začal vy sám… ;)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
24.8.13 20:15
@pannacotta píše:
Tož tohohle musí mít chudáci fakt depresi :(
nad tímhle by se měl kraťas fakt zamyslet, že pláče zbytečně a vidí coo to ten mikropenis je :(

Tak s tímhle nemůžu souhlasit… 8o Jo, určitě je tam i mnoho fotek mikropenisů, ale naprostá většina těch mužů tam má penis úplně normální a rozhodně větší než já… Většina z nich se tam totiž fotí „v klidu“, tedy bez erekce a někteří jsou při tom navíc ještě hodně „scvrklí“ či jak to jinak nazvat - ale to se už holt občas stává… ;) Myslím si ale, že v erekci budou mít mnozí z nich více nežli já - a pro vás mají přitom mikropenis, tak co pak asi já? :roll:

• Citovat
  • Upravit
24603
24.8.13 20:17
Aha, takže „pán dochtor“ je tak trochu i věštec… :potlesk: :D Nebo jak víte, že jsem měl na mysli něco jiného? :roll: Možná by vyznělo trochu dvojsmyslně :D, ale s tím jste si začal vy sám… ;)

Ty nám tady všeckým vykáš pane jo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
24.8.13 20:19
Tak s tímhle nemůžu souhlasit… 8o Jo, určitě je tam i mnoho fotek mikropenisů, ale naprostá většina těch mužů tam má penis úplně normální a rozhodně větší než já… Většina z nich se tam totiž fotí „v klidu“, tedy bez erekce a někteří jsou při tom navíc ještě hodně „scvrklí“ či jak to jinak nazvat - ale to se už holt občas stává… ;) Myslím si ale, že v erekci budou mít mnozí z nich více nežli já - a pro vás mají přitom mikropenis, tak co pak asi já? :roll:

Zlato naše uplakané, mrkni na ty fotky ještě jednou, třeba na tu jak ho tam te chudák hledá zpod kdoví čeho… ten nemá ani 3 cm v klidu, tak mi neříkej že při erekci tě trumfne i třeba na 15 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9738
24.8.13 20:22

Kraťomíre, vsadím se s vámi i o milion (raději však ugandských) dolarů, že jste určitě neměl na mysli, že mi stoupá „koncetrace neuromediátoru noradrenalinu na postsynaptických zakončeních sympatotropního systému, který se větví k převodnímu systému srdečnímu jakožto nervi cardiaci cervicales et troracici původem z krčního a hrudního sympatiku a působí pozitivně chrono-, dromo-, ino- a bathmotropně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
24.8.13 20:24
@Doctus píše:
Kraťomíre, vsadím se s vámi i o milion (raději však ugandských) dolarů, že jste určitě neměl na mysli, že mi stoupá „koncetrace neuromediátoru noradrenalinu na postsynaptických zakončeních sympatotropního systému, který se větví k převodnímu systému srdečnímu jakožto nervi cardiaci cervicales et troracici původem z krčního a hrudního sympatiku a působí pozitivně chrono-, dromo-, ino- a bathmotropně“.

Teď sis tady zamachroval,, to jo, ale pro nás blbé i překlad prosím, nechť tě politujeme třeba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí