Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír (offline) píše:
Ale jó, náhodou se mnou je docela sranda a dá se se mnou i bavit, tedy když zapomenu na svůj malý penis…Tak doufám, že společně dáme alespoň těch 555 stran
a kdo ví, možná jednou vážně padne i těch 5555 a věřím, že já budu stále ještě u toho
, akorát možná už jako STARÝ panic…
![]()
![]()
Teď jsem ještě relativně mladý panic, ale za pár (desítek) let už to se mnou bude horší…
Až budu jednou v důchodu - tedy když pán Bůh dá - sedět na lavičce v parku a vzpomínat na všechny své životní lásky, které jsem nikdy nemohl mít, určitě si vzpomenu i na vás holky…
taky věřím že u toho budu až tu bude 555 stran a možná i 5555
![]()
Já myslím, že „Kráťa“ si tady přišel najít ženu. Beztak to tu píše proto, aby se nějaká holka konečně chytla a napsala, že si to s ním teda rozdá - případně založí rodinu ![]()
@monca114 já nevím, ani nevím jestli to tu někdy psal. Vím, že jsem ho taky chtěla omrknout ale nějak o to nestál ![]()
@monca114 já to ani nebrala jako oběť. Myslím, že bych si to i užila ![]()
No a když jsem tu onehdy psal ať přidete omrknout mojeho pidižvíka, tak se žádná nepřihlásila. ![]()
@Jabadabadu píše:
No a když jsem tu onehdy psal ať přidete omrknout mojeho pidižvíka, tak se žádná nepřihlásila.
Tak já nemám řidičák, jinak bych klíďo dojela. Odkud jsi? Třeba seš z vedlejší vesnice ![]()
@Jabadabadu píše:
No a když jsem tu onehdy psal ať přidete omrknout mojeho pidižvíka, tak se žádná nepřihlásila.
tak to nevím kam jsi to psal, já to nečetla ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
@AndrejkaS No pomoci mi vskutku není, ale na té příčině se tu zřejmě neshodnem… Dle mého je můj problém čistě tělesný a dokud někdo nepřijde na lék pro zvětšení mikropenisu, nikdy žádný vztah mít nebudu, to je jisté… A jestli by mě některá žena chtěla a nebo ne, to je v mém případě úplně jedno, protože i kdybych byl jinak ve všem úplně dokonalý (což samozřejmě nejsem), stejně by to s každou padlo na mém malém penisu, protože většina žen ve vztahu prostě soulož potřebuje a té já nejspíš bohužel nikdy nebudu schopen…
KRÁTO ty jsi prostě jeliman, pokud máš mikropenis-a nejsi jediný na světě, stačí si to najít na googlu, tak máš možnost naopak partnerku uspokojit jinak. Můžu tě jako ženská s klidem v duši říct, že pomalu každá má radši mazlení, orál než nějaké bušení kládou do podbřišku
fakt nevim proč vy chlapy si myslíte že nám na tom záleží?? naopak, měla jsem chlapa-dlouhý a tlustý, podle mužských měříte ideál, ale podle mých měřítek vrah mé poševní stěny
ted mam tak 14 cm chlapa a spokojenost největší. A jen tak mimochodem, jesli tě holka nechá protože ho máš malýho, nejspíš by tě nechala i kuli prázdný peněžence, ošklivýmu autu apod
No pravda je, že Brno je taková velká vesnice.
@monca114 píše:
Tak já nemám řidičák, jinak bych klíďo dojela. Odkud jsi? Třeba seš z vedlejší vesnice