Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17247
23.8.13 15:16
@Kraťomír (offline) píše:
Ale jó, náhodou se mnou je docela sranda a dá se se mnou i bavit, tedy když zapomenu na svůj malý penis… :) Tak doufám, že společně dáme alespoň těch 555 stran :dance: a kdo ví, možná jednou vážně padne i těch 5555 a věřím, že já budu stále ještě u toho :andel:, akorát možná už jako STARÝ panic… :P :twisted: :DTeď jsem ještě relativně mladý panic, ale za pár (desítek) let už to se mnou bude horší… 8) Až budu jednou v důchodu - tedy když pán Bůh dá - sedět na lavičce v parku a vzpomínat na všechny své životní lásky, které jsem nikdy nemohl mít, určitě si vzpomenu i na vás holky… :*

taky věřím že u toho budu až tu bude 555 stran a možná i 5555 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
23.8.13 15:54

Já myslím, že „Kráťa“ si tady přišel najít ženu. Beztak to tu píše proto, aby se nějaká holka konečně chytla a napsala, že si to s ním teda rozdá - případně založí rodinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
23.8.13 15:54

@pepřenka nebýt zadaná, tak ho jdu omrknout :D

• Citovat
  • Upravit
17247
23.8.13 15:56

@monca114 to můžeš stejně ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
23.8.13 15:57

@Vesmilka tak můžu, no… :D Odkud je?

• Citovat
  • Upravit
17247
23.8.13 15:58

@monca114 já nevím, ani nevím jestli to tu někdy psal. Vím, že jsem ho taky chtěla omrknout ale nějak o to nestál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
23.8.13 15:59

@Vesmilka tak já bych se taky obětovala :D
Pomoc bližnímu svému :D

• Citovat
  • Upravit
17247
23.8.13 16:00

@monca114 já to ani nebrala jako oběť. Myslím, že bych si to i užila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
23.8.13 16:02

@monca114 @Vesmilka
Holky :D :D
Tak to je výzva pro Kráťu!!! A pak že tě žádná nechce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jabadabadu
23.8.13 16:03

No a když jsem tu onehdy psal ať přidete omrknout mojeho pidižvíka, tak se žádná nepřihlásila. :cert:

• Citovat
  • Upravit
monca114
23.8.13 16:05
@Jabadabadu píše:
No a když jsem tu onehdy psal ať přidete omrknout mojeho pidižvíka, tak se žádná nepřihlásila. :cert:

Tak já nemám řidičák, jinak bych klíďo dojela. Odkud jsi? Třeba seš z vedlejší vesnice :D

• Citovat
  • Upravit
17247
23.8.13 16:14
@Jabadabadu píše:
No a když jsem tu onehdy psal ať přidete omrknout mojeho pidižvíka, tak se žádná nepřihlásila. :cert:

tak to nevím kam jsi to psal, já to nečetla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
23.8.13 16:16
@Kraťomír (offline) píše:
@AndrejkaS No pomoci mi vskutku není, ale na té příčině se tu zřejmě neshodnem… Dle mého je můj problém čistě tělesný a dokud někdo nepřijde na lék pro zvětšení mikropenisu, nikdy žádný vztah mít nebudu, to je jisté… A jestli by mě některá žena chtěla a nebo ne, to je v mém případě úplně jedno, protože i kdybych byl jinak ve všem úplně dokonalý (což samozřejmě nejsem), stejně by to s každou padlo na mém malém penisu, protože většina žen ve vztahu prostě soulož potřebuje a té já nejspíš bohužel nikdy nebudu schopen… :,(

KRÁTO ty jsi prostě jeliman, pokud máš mikropenis-a nejsi jediný na světě, stačí si to najít na googlu, tak máš možnost naopak partnerku uspokojit jinak. Můžu tě jako ženská s klidem v duši říct, že pomalu každá má radši mazlení, orál než nějaké bušení kládou do podbřišku :zed: :zed: :zed: fakt nevim proč vy chlapy si myslíte že nám na tom záleží?? naopak, měla jsem chlapa-dlouhý a tlustý, podle mužských měříte ideál, ale podle mých měřítek vrah mé poševní stěny :roll: ted mam tak 14 cm chlapa a spokojenost největší. A jen tak mimochodem, jesli tě holka nechá protože ho máš malýho, nejspíš by tě nechala i kuli prázdný peněžence, ošklivýmu autu apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
23.8.13 16:18

Tak já bych se když tak taky mrkla

• Citovat
  • Upravit
Jabadabadu
23.8.13 16:22

No pravda je, že Brno je taková velká vesnice.

@monca114 píše:
Tak já nemám řidičák, jinak bych klíďo dojela. Odkud jsi? Třeba seš z vedlejší vesnice :D
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky