Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
22.8.13 10:06
@H1 píše:
Někdy mám pocit.. Ze někteří „BORCI“ si myslí že milování je o tom, mít ho aspoň 20cm a „BUŠIT“ do toho aspoň hodinu jak hluchej do vrat… :think:

Tak to je přesný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
22.8.13 10:07
@pannacotta píše:
Vás to tady pořád baví? :roll: :lol:

No.. Trošku mě fascinuje. Jak se kraťomír vehementně snaží popřít realitu. :)
Ale dlouho mě to asi bavit nebude. Každá písnička se obehraje.

• Citovat
  • Upravit
451
22.8.13 10:59

Kraťomíre, ty jsi fakt debil a není ti pomoci… nejdřív si vyžeň bludy z hlavy a pak terpve se můžeš zabývat hledáním partnerky a sexuálním životem… protože ať už s malým nebo s velkým, jak máš v hlavě takovýhle…, tak tě stejně nikdo chtít nebude… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
22.8.13 11:50

@AndrejkaS No pomoci mi vskutku není, ale na té příčině se tu zřejmě neshodnem… Dle mého je můj problém čistě tělesný a dokud někdo nepřijde na lék pro zvětšení mikropenisu, nikdy žádný vztah mít nebudu, to je jisté… A jestli by mě některá žena chtěla a nebo ne, to je v mém případě úplně jedno, protože i kdybych byl jinak ve všem úplně dokonalý (což samozřejmě nejsem), stejně by to s každou padlo na mém malém penisu, protože většina žen ve vztahu prostě soulož potřebuje a té já nejspíš bohužel nikdy nebudu schopen… :,(

• Citovat
  • Upravit
H1
22.8.13 12:02
@Kraťomír (offline) píše:
@AndrejkaS No pomoci mi vskutku není, ale na té příčině se tu zřejmě neshodnem… Dle mého je můj problém čistě tělesný a dokud někdo nepřijde na lék pro zvětšení mikropenisu, nikdy žádný vztah mít nebudu, to je jisté… A jestli by mě některá žena chtěla a nebo ne, to je v mém případě úplně jedno, protože i kdybych byl jinak ve všem úplně dokonalý (což samozřejmě nejsem), stejně by to s každou padlo na mém malém penisu, protože většina žen ve vztahu prostě soulož potřebuje a té já nejspíš bohužel nikdy nebudu schopen… :,(

Seš fakt tydýt. Penis máš v pohodě. S toho se nevylžeš.. Máš něco z hlavou..

• Citovat
  • Upravit
monca114
22.8.13 12:03
@AndrejkaS No pomoci mi vskutku není, ale na té příčině se tu zřejmě neshodnem… Dle mého je můj problém čistě tělesný a dokud někdo nepřijde na lék pro zvětšení mikropenisu, nikdy žádný vztah mít nebudu, to je jisté… A jestli by mě některá žena chtěla a nebo ne, to je v mém případě úplně jedno, protože i kdybych byl jinak ve všem úplně dokonalý (což samozřejmě nejsem), stejně by to s každou padlo na mém malém penisu, protože většina žen ve vztahu prostě soulož potřebuje a té já nejspíš bohužel nikdy nebudu schopen… :,(

Ty seš obyčejnej ufňukánek. Chudera ta, co s tebou jednou skončí…

• Citovat
  • Upravit
H1
22.8.13 12:08

Tvůj názor, že máš problém s velikostí. Je irelevantní. Protože jsi udal svoji velikost. A ta je v pořádku. Už jednodušejc to napsat nejde.. A nelze to žádnou argumentací vyvrátit. Tečka

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
22.8.13 12:17
@monca114 píše:
Ty seš obyčejnej ufňukánek. Chudera ta, co s tebou jednou skončí…

Toho se není třeba obávat - žádná taková totiž neexistuje - já budu sám až do konce svých dnů a nic už se na tom nezmění… Snažil jsem se a zkoušel jsem mít vztah, ale už to skončilo a znovu už to zkoušet nehodlám - dopadlo by to totiž stejně - pokaždé… Každá by mě kvůli mému malému penisu nechala být a to se nikdy nezmění…

• Citovat
  • Upravit
24603
22.8.13 12:18

Vy všichni tady jste TYDÝT, že se tím pořád zabýváte :lol:
Kraťas je rád že je opět středem téhle diskuse, a vy mu to žerete i s navijákem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
22.8.13 12:19
Toho se není třeba obávat - žádná taková totiž neexistuje - já budu sám až do konce svých dnů a nic už se na tom nezmění… Snažil jsem se a zkoušel jsem mít vztah, ale už to skončilo a znovu už to zkoušet nehodlám - dopadlo by to totiž stejně - pokaždé… Každá by mě kvůli mému malému penisu nechala být a to se nikdy nezmění…

Tvůj názor, že máš problém s velikostí. Je irelevantní. Protože jsi udal svoji velikost. A ta je v pořádku. Už jednodušejc to napsat nejde.. A nelze to žádnou argumentací vyvrátit. Tečka

• Citovat
  • Upravit
monca114
22.8.13 12:30

@pannacotta taky sem přispíváš, ne? Tydýte :D

Kolik ti je kráto?

• Citovat
  • Upravit
106305
22.8.13 12:31
@Pindík píše:
@Doctus
Ehm… no já jsem psal že mám míň než Kraťomír ale :oops:
Asi takhle: Ano, považuji to za malou velikost. Ale nepovažuju to za až tak důležitý.
Ale třeba takové diskutérce Venetia, která to má ráda jaksi zvířecky, bych jistě nestačil. Ale asi bych ani nechtěl, takže…

co to je zvířecky?? to jsi asi špatně pochopil, jen se mi líbí, když je muž trochu aktivní, aspon chvilku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106305
22.8.13 12:31
@H1 píše:
No někdy něžně. Někdy tvrdě. To podle toho.. Jaká je situace. Někdy rychlovka, někdy dlouho..

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
22.8.13 12:32

Jenže ona nenechala být tebe, nýbrž ty jí, jak jsi několikrát psal. :!

• Citovat
  • Upravit
106305
22.8.13 12:37
No je to ovšem otázka, skutečně jim to vyhovuje? A nebo jsou s partnerem z jiných důvodů a tak to s ním přetrpí i bez uspokojení? Nebo pro ně není sex tak důležitý a provozují ho je kvůli svému muži? Či jsou prostě jen hodné a nechtějí ho tím ranit? Jak tu někdo psal, sebevědomí svému muži neničí, i když sama trpí bez uspokojení svých potřeb… Pokud by to opravdu stačilo k uspokojení, nemuselo by se to tu vůbec řešit, jenomže ono to nestačí…@lihow Proč by to nebyla pravda? Jinak s prodejnou děvou by to možná šlo, protože u té je jedno, že by nic necítila - vlastně by to pro ni byla spíš výhoda… Já ale nechci sex s cizí ženou, která měla už ten den tucet dalších podobných chudáků - já chci milování z lásky a se svou milovanou… Ovšem to by nešlo, protože i kdyby se do mě nějaká dívka zamilovala, rychle by ji to při pohledu na to mé malé nic přešlo… I s mou největší životní láskou to tak dopadlo…

tipla bych, že nadpoloviční většina žen má raději tzv. omáčku než styk samotný..tak na tvém místě bych si vůbec nedělala starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí