Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kraťomíre. Má to cenu se s tebou bavit? když jsi od začátku co jsem ti psal ani nebyl schopen uznat prokázaný obecný fakt, že je spousta žen, kterím naprosto vyhovuje 13,5cm? Teď to nevztahuju na tebe a to co si o sobě myslíš..
@H1 píše:
Kraťomíre. Má to cenu se s tebou bavit? když jsi od začátku co jsem ti psal ani nebyl schopen uznat prokázaný obecný fakt, že je spousta žen, kterím naprosto vyhovuje 13,5cm? Teď to nevztahuju na tebe a to co si o sobě myslíš..
No je to ovšem otázka, skutečně jim to vyhovuje? A nebo jsou s partnerem z jiných důvodů a tak to s ním přetrpí i bez uspokojení? Nebo pro ně není sex tak důležitý a provozují ho je kvůli svému muži? Či jsou prostě jen hodné a nechtějí ho tím ranit? Jak tu někdo psal, sebevědomí svému muži neničí, i když sama trpí bez uspokojení svých potřeb… Pokud by to opravdu stačilo k uspokojení, nemuselo by se to tu vůbec řešit, jenomže ono to nestačí…
@lihow Proč by to nebyla pravda? Jinak s prodejnou děvou by to možná šlo, protože u té je jedno, že by nic necítila - vlastně by to pro ni byla spíš výhoda… Já ale nechci sex s cizí ženou, která měla už ten den tucet dalších podobných chudáků - já chci milování z lásky a se svou milovanou… Ovšem to by nešlo, protože i kdyby se do mě nějaká dívka zamilovala, rychle by ji to při pohledu na to mé malé nic přešlo… I s mou největší životní láskou to tak dopadlo…
Samozřejmě existují i ženy co je popisuješ (raději by většího, ale neřeknou mu to atd.) Nicméně pořád existuje poměrně velká skupina, kterým těch 13,5 skutečně stačí a vůbec nic neřeší.
@lihow píše:
Samozřejmě existují i ženy co je popisuješ (raději by většího, ale neřeknou mu to atd.) Nicméně pořád existuje poměrně velká skupina, kterým těch 13,5 skutečně stačí a vůbec nic neřeší.
A máte to něčím podložené, nebo je to čistě jen váš názor? Nevěřím tomu…
@Kraťomír (offline) píše:
Kryste pane. Ano to je podložený.. To je podložený fakt. Tady není potřeba něčemu věřit. To je stejný fakt jako když napíšu. Že většina lidí má dvě ruce..
Jednou mi jedna má dnes už bývalá „kamarádka“ říkala, že nemá ráda když to bolí, ale já si myslím, že občas to trochu bolet má, protože to ještě víc prohloubí prožitek. Při milování jsou někdy hranice mezi bolestí a slastí velice blízké... Mě by v sobě žádná žena ani necítila, natož ještě aby z toho měla nějaký prožitek, takže tohle jde opravdu dalece mimo mě…Napsalo se toho tady hodně, ale abych to tu za sebe už nějak uzavřel - je zde hodně teoretiků a hodně hodných holek, kteří se nám mrzákům snaží napovídat, že to jde a že by jim k uspokojení stačil třeba i krypl jako já, obávám se ale, že tento názor by je po první společné souloži rychle přešel a musely by uznat, že to opravdu bylo o ničem… Ten „netrefil“ tady sedí úplně skvěle. Pak tu ale také je hodně rovných žen, které se nám nesnaží nic nalhat a píší jak to je - a toho si cením úplně nejvíc, protože taková je skutečnost, bez příkras a pro nás i dost krutá…
Pravdou tedy je, že pokud se v mém životě nestane opravdový zázrak (nějaká nová léčba či hodná asexuální partnerka) budu až do smrti panic a navěky sám - a nedá se s tím dělat vůbec nic, takže ani nemá smysl to zkoušet. Pro mě na světě žádná hodná holka není, tečka.
ad vytučněné..vzhledem k tomu že jsi panic (tos psal) bych řekla že nevíš o čem mluvíš..ano je skupina lidí SM zaměřená ale zbytek populace to má tak že slast je slast a bolest s tím nemá co dělat…když tomu nerozumíš tak aspon nerozšiřuj teorie jo?
Aneb tvými slovy…máš to nějak podložené? ![]()
@erinv píše:
@Kočislava no.. ono to nebylo vše…dotčený majitel nadprůměru při aktu na několik vteřin ztratil kondom.. čehož si nejenže nevšiml, ale opět glosoval.. „jeehehe.. tak to musí bejt někde uvnitř“..![]()
jakobychom stáli někde v temném lese u Macochy..
..což jsem já jako no.. chtělo se mi napsat zodpovědná osoba.. ale po tomto vlastně ani nevim..
![]()
vyřešila požitím Postinoru, odříkáním Otčenáše a slibem, že jestli jsem nic nechytla, tak už to víckrát neudělám..
ta méně vtipná tečka, ovšem čekala až na služební cestě, kdy jsem zřejmě v kombinaci dlouhého letu a požití hormonální bombičky prodělala trombozu a strávila drahně dní ve společnosti heparinových injekcí aplikovaných do břicha..
Takže bych to shrula.. ANO, velikost může být i otázkou života a smrti..
![]()
![]()
![]()
Ech, cože
a kde teda ten kondom byl?
Pindíku..
nebudu zde alternovat na téma „velikost partnerčiny vagíny“..
neb zde bych patřila mezi ty podprůměrné..
anebo vlastně nadprůměrné?
safra.. kondom byl pochopitelně kdesi na zemi.. ![]()
@erinv
Aha, tak to jo… jenom je mi divný, jak mohl z toho velkýho beranidla sklouznout
Byla to nějaká XXXL velikost, nebo snad prasknul podýl? ![]()
@Pindík píše:
@erinv
Aha, tak to jo… jenom je mi divný, jak mohl z toho velkýho beranidla sklouznoutByla to nějaká XXXL velikost, nebo snad prasknul podýl?
Vim prd..
..vlastně mě ani nenapadlo se jít šťourat v použitym kondomu.. ![]()
@H1 píše:
Kryste pane. Ano to je podložený.. To je podložený fakt. Tady není potřeba něčemu věřit. To je stejný fakt jako když napíšu. Že většina lidí má dvě ruce..
To není stejně, že má většina lidí dvě ruce, to je objektivní fakt, ovšem že většině že stačí k uspokojení i tak směšně malý penis, jako mám třeba já, to je pořád jen názor proti názoru… Váš názor je že to stačí a můj že ne…
@jdukolem píše:
ad vytučněné..vzhledem k tomu že jsi panic (tos psal) bych řekla že nevíš o čem mluvíš..ano je skupina lidí SM zaměřená ale zbytek populace to má tak že slast je slast a bolest s tím nemá co dělat…když tomu nerozumíš tak aspon nerozšiřuj teorie jo?
Aneb tvými slovy…máš to nějak podložené?
Máte pravdu, je to jen můj názor a podložené to samozřejmě nemám… Nicméně i když tedy většina lidí bolest při souloži nechce, pořád je lepší, když to kvůli velkému penisu občas trochu zabolí, než když žena ani neví, že v sobě vůbec něco má… A to je právě můj případ, mě by v sobě žádná žena ani necítila…
To není stejně, že má většina lidí dvě ruce, to je objektivní fakt, ovšem že většině že stačí k uspokojení i tak směšně malý penis, jako mám třeba já, to je pořád jen názor proti názoru… Váš názor je že to stačí a můj že ne…
Objektivní fakt je, že je spousta žen, kterým tato velikost naprosto vyhovuje.
S tím nic nenaděláte. A můžete si připadat sebevíc směšně. A další nezpochybnitelný fakt je, že jestli to objektivně stačí, nebo nestačí, posuzuje ta která žena. Promiňte, ale vy nemáte nárokposuzovat jestli to stačí nebo ne. To má pouze ta žena, kterou si narazíte.. Jestli potřebuje takovej. Větší nebo menší. Nikdo vám nedal nárok posuzovat to co žena cítí.. Takže co tam máte dál?
Milý Kraťomíre
nečetla jsem tu, jaká je Tvá velikost, ale chci říct, že můj první sex. partner neměl v pohotovosti víc než 10 cm a byl to jediný chlap, se kterým se mi povedlo dosáhnout vnitřního orgasmu. Takže bych na velikost moc nesázela… a opravu se neboj, že by tě v sobě ta partnerka necítila ![]()
ty seš debil? Omlouvám se za výraz, ale několik z nás ti napsalo, že to stačí. My ženský to máme podložený zkušenostma!!!
Kratoslave, i kdyby to všechno byla pravda, jako že není. Tak pořád by ti panictví nehrozilo. Jsou tu přeci odjakživa prodejné děvy za úplatu a ty zřejmě „zpracují“ i špendlík..