Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježkovi zraky Kráťo, víš co? Udělej fotografii svého " mikro " jak tomu sám říkáš a pak se tady můžeš neustále vymlouvat a nereagovat na přesné a trefné argumenty zde jiných přispívajících. Poté si tady přispívající budou moci udělat osobní a hlavně objektivní názor na velikost tvého „mikro“penisu. Možná se jedná pouze o nějaký vtip z tvé strany, nebo se nehorázně nudíš a vyplňuješ svůj nezábavný „nevztahový“ čas diskuzí o tom jaký jsi vlastně chudák a nic pro to abys chudákem nebyl neuděláš. Měla jsem ex, co ho měl jako můj ukažováček / a to mám kostnatý hubený prsty )přehnutý vpůl a sice to na žádný úžasný vaginální orgasmus nebylo, ale co neměl tam dole, dohnal svým důkladným prstokladem a ani nebyl žádný model a přesto má za sebou manželství, rozvod, a…x… přítelkyň.
@monca114 píše:
@pannacotta taky sem přispíváš, ne? TydýteKolik ti je kráto?
Přispívala jsem kdysi, když jsem byla jako vy.. naivní tydýtka, že mu pomožu, vy máte pořád snahu ![]()
@monca114 píše:
@pannacotta taky sem přispíváš, ne? TydýteKolik ti je kráto?
Je mi 27 let, proč se ptáte? ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Je mi 27 let, proč se ptáte?
tak, protože mi přijde, jako by to tu psal nějaký puberťák ze základky. Nemáš ani touhu po dítěti?
@monca114 píše:
tak, protože mi přijde, jako by to tu psal nějaký puberťák ze základky. Nemáš ani touhu po dítěti?
Touhu po dítěti má, ale jelikož bude panic do konce svýh dnů, a je fizycky nemožné, mít dítě, tak má smůlu..
Jednou se Kraťas nějakou „svou“ fotku dával a potom tu kdosi zjistil, že to bylo stažené odněkud z netu.
Proto si myslím, že Kráťa tu pěkně kecá. Buď si dělá srandu úplně, nebo je to blázen zralej na Chocholouška anebo chlap, kterýho zesměšnila nějaká baba kvůli malýmu péru a on chce pořád dokola ujišťovat, že je jeho rozměr dostačující.
Každopádně všechny možnosti jsou ![]()
@káťa píše:
Jednou se Kraťas nějakou „svou“ fotku dával a potom tu kdosi zjistil, že to bylo stažené odněkud z netu.
Proto si myslím, že Kráťa tu pěkně kecá. Buď si dělá srandu úplně, nebo je to blázen zralej na Chocholouška anebo chlap, kterýho zesměšnila nějaká baba kvůli malýmu péru a on chce pořád dokola ujišťovat, že je jeho rozměr dostačující.Každopádně všechny možnosti jsou
Asi tak… To máš jedno… Někdo má malýho, někdo velkýho ![]()
@monca114 píše:
Touhu po rodině, po hodné ženě a po krásných zdravých dětech mám snad už od puberty a možná ještě dříve. Ovšem touha skálou nepohne a chtít neznamená moci… Kdybych mohl mít ženu, udržet si vztah a zplodit s ní přirozenou cestou potomka, asi už bych rodinu dávno měl, ale toho já želbohu nejsem a nikdy nebudu schopen… ![]()
@Silence Já a arogantní?
No to snad ne, co se tu člověk o sobě ještě všechno nedozví…
Ještě vám tam chybí možnost D) je to hodná holka a snaží se být milá a zvednou nám mrzákům sebevědomí… Nalijme si čistého vína - 13 cm pro vztah ani soulož (natož ještě včetně uspokojení) opravdu nestačí, marná snaha… ![]()
@Silence To, že je potroublej víme dávno. Však od začátku mu říkáme, že problém je jinde. To máš jedno
@Silence píše:
Mně začal připadat celkem dost arogantní. Uvědom si, co píše: takže pokud ženská tvrdí, že jí 13 cm penis připadá ideální, tak a)lže, b)je úplně blbá, protože neví jak vypadá 13 cm, c)nemá do toho co kecat, protože on ví nejlíp, jaký penis jí uspokojí a ona tomu vůbec nerozumí.
Tak s tímto pánem už se nehodlám dál bavit.
Jo přesně takhle mi to taky připadá. ![]()
@Silence píše:
Mně začal připadat celkem dost arogantní. Uvědom si, co píše: takže pokud ženská tvrdí, že jí 13 cm penis připadá ideální, tak a)lže, b)je úplně blbá, protože neví jak vypadá 13 cm, c)nemá do toho co kecat, protože on ví nejlíp, jaký penis jí uspokojí a ona tomu vůbec nerozumí.
Tak s tímto pánem už se nehodlám dál bavit.
@monca114 píše:
@Silence To, že je potroublej víme dávno. Však od začátku mu říkáme, že problém je jinde. To máš jedno
my to víme ještě dřív ![]()
@anoli30 píše:
Jo přesně takhle mi to taky připadá.
Jestli si dobře vzpomínám, tak my dva už jsme o tom před nějakým časem měli tuším o dost podrobnější debatu a nakonec jsi mi musela dát za pravdu…
![]()