Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamilek
Hloubka vagíny v nativním stavu nepřesáhne 8 cm, byť zadní stěna (paries posterior vaginae) je o něco delší, neboť fornix posterior vaginae vytváří „vak“, kde se po jistou dobu shromažduje semeno (receptaculum seminis). Stěna pochvy je protkána elastickými vlákny, která umožňují velkou roztažnost (zejména do šířky; primární účel = porod). Přílišné roztahování do délky je často doprovázeno bolestivými pocity, byť „v hloubi“ není vagína příliš citlivá, majoritní část volných nervových zakončení je do hloubky asi 4 cm, poté jejich počet rapidně a geometrickou řadou klesá. Kdyby si jakýkoliv muž našel ženu s vaginismem (počet takových pacientek v poslední době narůstá), tak by si to příliš neužil, neboť bolí i pouhé zasunutí prstu, natož penisu.
@Doctus Já myslela, že vaginismus způsobí stažení svalů a dostat se tam vůbec nelze
@monca114
Někdy ano, ale něco moc úzkého (např. o šířce 1,5 cm) se tam vejde, ale jen přes odpor svalstva.
@Doctus jo tak takhle jsem to myslela. A je jich čím dál víc? A léčení je úspěšné?
@monca114
„Léčba“ je poněkud svízelná, někdy se přistupuje ke zvykání svalstva na předmět uvnitř pochvy, používá se pomůcka o rozměrech zhruba 8×2,5 cm a snaha je snést ji uvnitř co nejdéle. U takových žen bolí i styk s mikropenisem.
Sorry @Doctus, ale to fakt neni odpoved na to, kam teda strkam tu druhou pulku? ![]()
@erinv píše:
H1.. přesně.. to je jako s pěknou ženskou.. si myslí, že jenom tím že ho MÁ, tak se z něj každá poto sama o sobě..Mě na toto téma ujely nohy jednou..
ještě jsem sdělila dotyčnému, že jaksi dosahuji orgasmu s obtížemi..
..no zážitek.. jeb*l do mě jak utržená tatramatka.. celou mě poslintal.. ani si nevšiml, že se u toho normálně tlemim, páč to opravdu nešlo.. a na závěr prohlásil nesmrtelnou větu.. „tak za mě dobrý, myslim, že žádnej problém nemáš“.. a bylo zametýno..
![]()
![]()
hrozně se divil.. že už nebude repeté..
![]()
@Kamilek Špatně čtěte, v mém příspěvku hovořím o elasticitě. To, že jsem zmínil zejména roztažnost do šířky, neznamená, že se neroztáhne do délky. Ale často je to spojeno s bolestivými pocity.
@Doctus no nevím, zatím si teda žádná nestěžovala, musí se samozřejmě pomalu, ženu na to připravit aby se uvolnila. Spíš mě přijde, že Vaše teoretické znalosti jsou v rozporu s praxí ![]()
@Kamilek píše:
@Doctus no nevím, zatím si teda žádná nestěžovala, musí se samozřejmě pomalu, ženu na to připravit aby se uvolnila. Spíš mě přijde, že Vaše teoretické znalosti jsou v rozporu s praxí
To teda nejsou. Několik nás tady psalo, že to je občas trochu bolestivé. To ty jako chlap nepoznáš ![]()
Jednou mi jedna má dnes už bývalá „kamarádka“ říkala, že nemá ráda když to bolí, ale já si myslím, že občas to trochu bolet má, protože to ještě víc prohloubí prožitek. Při milování jsou někdy hranice mezi bolestí a slastí velice blízké… Mě by v sobě žádná žena ani necítila, natož ještě aby z toho měla nějaký prožitek, takže tohle jde opravdu dalece mimo mě…
Napsalo se toho tady hodně, ale abych to tu za sebe už nějak uzavřel - je zde hodně teoretiků a hodně hodných holek, kteří se nám mrzákům snaží napovídat, že to jde a že by jim k uspokojení stačil třeba i krypl jako já, obávám se ale, že tento názor by je po první společné souloži rychle přešel a musely by uznat, že to opravdu bylo o ničem… Ten „netrefil“ tady sedí úplně skvěle. Pak tu ale také je hodně rovných žen, které se nám nesnaží nic nalhat a píší jak to je - a toho si cením úplně nejvíc, protože taková je skutečnost, bez příkras a pro nás i dost krutá…
Pravdou tedy je, že pokud se v mém životě nestane opravdový zázrak (nějaká nová léčba či hodná asexuální partnerka) budu až do smrti panic a navěky sám - a nedá se s tím dělat vůbec nic, takže ani nemá smysl to zkoušet. Pro mě na světě žádná hodná holka není, tečka.
@Kočislava no.. ono to nebylo vše…dotčený majitel nadprůměru při aktu na několik vteřin ztratil kondom.. čehož si nejenže nevšiml, ale opět glosoval.. „jeehehe.. tak to musí bejt někde uvnitř“..
jakobychom stáli někde v temném lese u Macochy..
..což jsem já jako no.. chtělo se mi napsat zodpovědná osoba.. ale po tomto vlastně ani nevim..
vyřešila požitím Postinoru, odříkáním Otčenáše a slibem, že jestli jsem nic nechytla, tak už to víckrát neudělám..
ta méně vtipná tečka, ovšem čekala až na služební cestě, kdy jsem zřejmě v kombinaci dlouhého letu a požití hormonální bombičky prodělala trombozu a strávila drahně dní ve společnosti heparinových injekcí aplikovaných do břicha.. ![]()
Takže bych to shrula.. ANO, velikost může být i otázkou života a smrti..
![]()
@Kamilek jako kam strkáš druhou půlku? A jak myslíš, že je hluboká teda?