Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pindík píše:
Vždycky kroutím hlavou, když ženská vytáhne argument že s velkým to „někdy bolí.“
Tak proč to tedy děláte, když to bolí? Odpovím si sám - protože to za tu občasnou bolest stojí (masochystky teď ponechme stranou)
Kdyby se těm vašim miláčkům z ničeho nic zmenšil, tutově by vám to chybělo.
@Pindík píše:
Vždycky kroutím hlavou, když ženská vytáhne argument že s velkým to „někdy bolí.“
Tak proč to tedy děláte, když to bolí? Odpovím si sám - protože to za tu občasnou bolest stojí (masochystky teď ponechme stranou)
Abys si jsi tu hlavu neukroutil. Prostě s tak velkým to nebývá příjemný. Škoda že jim nebylo naděleno trošku menší.. Ale i s tak velkým se to dá přežít.. ![]()
@Pindík píše:
ty seš idiot, promiň, nic lepšího ze sebe vyplodit nemohu. To bych nesměla chodit ani k zubaři, protože tam to bolí dost a všude jinde též. A není ti divné, proč ženy rodí děti? Protože to je bolest neskutečná a přes to se děti rodí ![]()
A že když hodně přiráží, tak to občas zabolí… Co je na tom? Kruť si hlavou jak chceš, když to ničím jiným neumíš ![]()
To je tema… Mela jsem prvniho sexualniho partnera kubance…a ten byl…sve poprve jsem prakticky ani necitila…pak jsem mela chlapa jak uz se tu nekdo zminoval s fazolkou a prumerem spagety s oblibou jsem mu po prvnim sexu rikala netrefil a nespravilo se to ani temi dalsimi…a musim rict ze sex byl zdaleka prijemnejsi s kubancem nez s fazolacem…nejde o delku a prumer kdyz to s nim chlap umi… Z meho okoli znam chlapa kterej ho ma tak malyho ze ho tam zensky soupne i s gulema a co kdyz jsou oba spokojeni…takze i s malym kasparkem se da hrat velke divadlo vazne zalezi na sikovnosti panove ne na tom jak vas buh obdaril…
@samanta2208 taky si myslím, že se tady chlapci vymlouvají na velikost, při tom mají problém s šikovností. Jako 13cm fakt není minipérko. Např Asiati mají mnohem menší a sex provozují
@Pindík píše:
Jsem ta, která má vyvinutého manžela a občas to bolí - tak třeba Lucka ![]()
Pindíku, tohle je názor jako stehno
![]()
Proč to dělám? Třeba proto, že manžela miluji a k sexu mám také blízko. Jen se prostě musíme hlídat více, než kdyby byl méně vyvinutý. Je to jen důkaz toho, že méně je někdy více. Kdyby se každý řídil tvou přihlouplou myšlenkou, tak by ženy nerodily děti, protože to bolí. A co takhle nechat si useknout hlavu, protože „občas“ bolí. A nebo to prostě na tom světě zabalit, protože se čas od času prostě stane něco, co zabolí ať už více či méně
![]()
Já nevím, ale takové jednání (tvé, kráti a podobných) je čistě jen alibismus - svádět neúspěchy na velikost svého penisu. Ono je to totiž jednodušší než na sobě zamakat, zapracovat na sebevědomí, na svém jednání, než si projít nějakým odmítnutím (které mimochodem člověka velice posiluje a dává energii do dalších činů) a dříve nebo později najít ženu, která vás ocení nejen jako člověka, ale i jako milence. A ano, i s malým kašpárkem se dá dělat velké divadlo - mám velmi málo vyvinutého kamaráda a to jak délkou tak i šířkou a přesto má žen na každém prstě pět a prý je velmi dobrý milenec (tím se nechlubí on, ale znám pár holek, se kterými měl pletky). Jenže on na rozdíl od vás nemá problém s psychikou…
@Pindík píše:
Mimochodem, ty si můžeš ukroutit hlavu, když slyšíš argument ženské, že s velkým to někdy bolí…
No, já bych si ukroutila hlavu, když od chlapa slyším argument, že s malým to nejde
(ale já hlavou raději kroutit nebudu, protože mám rozum a neřeším takové prkotiny jako je velikost údu). Já tedy na chlapovi vždycky sleduji povahu, jeho chování a podle toho ho posuzuji - rozhodně ne, podle velikosti penisu. Lucka
@monca114 asiati co vim jsou dokonce pry slusne receno jako kralici.
@samanta2208 píše:
@monca114 asiati co vim jsou dokonce pry slusne receno jako kralici.
jj, prý jo.
Jinak neříkám, že na velikosti vůbec nezáleží. Podle mě je nějakej fakt mini pindík stejně k ničemu, jako čtvrtmetrovej salám
prostě zlatá střední cesta
@monca114 ja mam doma lehky nadprumer a musim rict ze to umi a sex si uzivam i v 9 mesici tehotenstvi… Proste podle me zalezi na sikovnosti ale rozhodne si nevybiram parnera podle delky prirozeni.
@Anonymní píše:
Jsem ta, která má vyvinutého manžela a občas to bolí - tak třeba Lucka
Pindíku, tohle je názor jako stehno![]()
![]()
Proč to dělám? Třeba proto, že manžela miluji a k sexu mám také blízko. Jen se prostě musíme hlídat více, než kdyby byl méně vyvinutý. Je to jen důkaz toho, že méně je někdy více. Kdyby se každý řídil tvou přihlouplou myšlenkou, tak by ženy nerodily děti, protože to bolí. A co takhle nechat si useknout hlavu, protože „občas“ bolí. A nebo to prostě na tom světě zabalit, protože se čas od času prostě stane něco, co zabolí ať už více či méně![]()
![]()
Já nevím, ale takové jednání (tvé, kráti a podobných) je čistě jen alibismus - svádět neúspěchy na velikost svého penisu. Ono je to totiž jednodušší než na sobě zamakat, zapracovat na sebevědomí, na svém jednání, než si projít nějakým odmítnutím (které mimochodem člověka velice posiluje a dává energii do dalších činů) a dříve nebo později najít ženu, která vás ocení nejen jako člověka, ale i jako milence. A ano, i s malým kašpárkem se dá dělat velké divadlo - mám velmi málo vyvinutého kamaráda a to jak délkou tak i šířkou a přesto má žen na každém prstě pět a prý je velmi dobrý milenec (tím se nechlubí on, ale znám pár holek, se kterými měl pletky). Jenže on na rozdíl od vás nemá problém s psychikou…
Tak tady to máš ty Kráťo jeden.. ![]()
@monca114 píše:
ty seš idiot, promiň, nic lepšího ze sebe vyplodit nemohu. To bych nesměla chodit ani k zubaři, protože tam to bolí dost a všude jinde též. A není ti divné, proč ženy rodí děti? Protože to je bolest neskutečná a přes to se děti rodíA že když hodně přiráží, tak to občas zabolí… Co je na tom? Kruť si hlavou jak chceš, když to ničím jiným neumíš
No tak teď kroutím hlavou ještě víc
tady se totiž moc krásně ukazuje rozdíl mezi mužským a ženským myšlením. Ty srovnáváš sex se zubařským zákrokem? Vždyť to je jako by to byla nějaká nutnost to přetrpět ![]()
Já teda nevím, ale sex provozuju proto, že je mi to příjemný a že se mi dotyčná líbí ![]()
A proč ženy rodí? Já nevím… instinkt, touha předat geny, volání přírody… a za tu bolest to asi stojí ne? Fakt jako chlap na to vnímám takhle, zkus mi to vyvrátit.
@Anonymní píše:
Mimochodem, ty si můžeš ukroutit hlavu, když slyšíš argument ženské, že s velkým to někdy bolí…
No, já bych si ukroutila hlavu, když od chlapa slyším argument, že s malým to nejde![]()
![]()
(ale já hlavou raději kroutit nebudu, protože mám rozum a neřeším takové prkotiny jako je velikost údu). Já tedy na chlapovi vždycky sleduji povahu, jeho chování a podle toho ho posuzuji - rozhodně ne, podle velikosti penisu. Lucka
No vidíš Kráťo. A takovejch ženskejch není málo…
Takže se ti teď tady ukazje že jsi vedle jak ta jedle. Ve velikosti tedy problém není.. Vyřešeno.. Co tam máš dál?
@Pindík píše:
No tak teď kroutím hlavou ještě víctady se totiž moc krásně ukazuje rozdíl mezi mužským a ženským myšlením. Ty srovnáváš sex se zubařským zákrokem? Vždyť to je jako by to byla nějaká nutnost to přetrpět
Já teda nevím, ale sex provozuju proto, že je mi to příjemný a že se mi dotyčná líbí
A proč ženy rodí? Já nevím… instinkt, touha předat geny, volání přírody… a za tu bolest to asi stojí ne? Fakt jako chlap na to vnímám takhle, zkus mi to vyvrátit.
Vole..
ty nechápeš že je jí to příjemný? Jen se musí víc hlídat? Nemůže si s tak velkým pořádně zadivočit… Já jsem nikdy nechtěl tak velkou klobásu…