Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
H1
19.8.13 14:59

´Takže jsi si na to takhle přišel sám.. Hm… Doporučuju udělat něco s hlavou.. Spodek je ok..

• Citovat
  • Upravit
H1
19.8.13 15:02
@Kraťomír (offline) píše:
Na to nemusím přicházet, to vidím je se na něj podívám. I ve svém okolí neznám snad nikoho, kdo by měl penis menší než 16 cm a už to je na hraně. Dá se to velmi snadno ověřit např. i při pohledu do zrcadla. Jsem prostě mrzák a naprostý odpad…

Už od základky se to se mnou táhlo, nikdy jsem kvůli tomu nemohl s nikým chodit a když už se mi jednou kamarádka sama vnutila, abych ji „povozil“ na motorce (tenkrát to byla má nabušená Jawa 350) a chtěla zajet někam „do přírody“, svezl jsem ji akorát kousek po městě a pak jsme se vrátili zpět k partě. Samozřejmě na mě pak byla naštvaná a nemluvila se mnou, ale co jsem měl jiného dělat? Vzít jí někam do lesíka a tam si s ní povídat o počasí? Jasně, nebýt to v „nácti“ letech, tak se jí pokusím uspokojit alespoň ústně, protože tenkrát byl člověk ještě trochu „jinde“, ale i tak - dnes už bych ji na tu motorku ani nepustil…

A takhle se to se mnou táhne celý život a bude to tak až do mé smrti… Nikdy, ani později jsem neměl problémy se seznámením, ale nikdy to nešlo a nikdy to nepůjde. Všechny ty holky, které o mne kdy v životě stály si pořád velice dobře pamatuji a byly tak nádherné, tolik krásy a přirozenosti, tolik krásných milých slov a všechno to bylo úplně marné… Měl jsem i vztah, ale nemělo to budoucnost, ne bez tělesných radovánek, kterých já nikdy nebudu schopen…

Jsem jen impotentní eunuch a genetický odpad, a to se nikdy nezmění…

A mám tě. Právě jsi se přiznal, zě to máš jen z dívání do zrcadla, a koukání na ostatní kluky ve tvém okolí.. Čili nemáš ověřeno, že je tvá doměnka na základě skutečnosti…

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
19.8.13 15:51
@H1 píše:
A mám tě. Právě jsi se přiznal, zě to máš jen z dívání do zrcadla, a koukání na ostatní kluky ve tvém okolí.. Čili nemáš ověřeno, že je tvá doměnka na základě skutečnosti…

Ale však je, vždyť to říkám, každý z nás by k sobě měl být objektivní a měl by umět zhodnotit, na co stačí a na co ne… A to já jsem a tak dobře vím, že by to žádné normální slušné dívce v tomto vesmíru nestačilo a nemá tedy smysl to ani zkoušet… Nejhorší je totiž sebevědomý blb, který si myslí, že je ve všech směrech tím nejlepším na světě a když dojde na věc, tak skutek utek… Proč takhle trápit sebe i případnou slečnu? Vždyť by to nemělo smysl…

Chlap by si měl umět přiznat, že na některé věci prostě nemá - i když můžete samozřejmě namítnout, že vzhledem k velikosti mého přirození ani nejsem skuteným mužem a měl byste samozřejmě pravdu - to sice nejsem, ale i tak mohu být slušným a rozumným člověkem a alespoň se mohu jako skutečný chlap chovat, když už mi holt příroda nenadělila…

• Citovat
  • Upravit
H1
19.8.13 17:12
Ale však je, vždyť to říkám, každý z nás by k sobě měl být objektivní a měl by umět zhodnotit, na co stačí a na co ne… A to já jsem a tak dobře vím, že by to žádné normální slušné dívce v tomto vesmíru nestačilo a nemá tedy smysl to ani zkoušet… Nejhorší je totiž sebevědomý blb, který si myslí, že je ve všech směrech tím nejlepším na světě a když dojde na věc, tak skutek utek… Proč takhle trápit sebe i případnou slečnu? Vždyť by to nemělo smysl…Chlap by si měl umět přiznat, že na některé věci prostě nemá - i když můžete samozřejmě namítnout, že vzhledem k velikosti mého přirození ani nejsem skuteným mužem a měl byste samozřejmě pravdu - to sice nejsem, ale i tak mohu být slušným a rozumným člověkem a alespoň se mohu jako skutečný chlap chovat, když už mi holt příroda nenadělila…

Skvěle podané. Jen vy nejste ve skutečnosti objektivní. Zřejmě vám nedochází že vy nemůžete objektivně posoudit jestli vaše velikost stačí nebo nestačí.. Protože každá slušná dívka si sama posoudí, zdali stačí nebo nestačí. A to se nebudeme bavit jen o velikosti. Každá žena si vás sama posoudí, ne jen podle velikosti. Ale i podle toho jaký jste, jakou máte povahu, jak se chováte. Jaké máte koníčky. štastné páry si prostě sednou a hotovo. Nevím kdo vám dal právo. sám si takhle posuzovat svoji velikost. A dobrovolně se trýznit v rámci.. V rámci čeho vlastně? Nějakého utkvělého přesvědčení, které se vám bůh ví proč usídlilo v hlavě. Velikost pohlaví máte dá se říct běžné. Mám podobné rozměry jako vy. Ženský si nikdy nestěžovaly a posoudily že vyhovuje… I má žena posoudila že vyhovuje. A jak opakuju! vy to nemůžete objektivně posoudit!… Tak zajděte k sexuologovi.. Ten vám řekne jak je to doopravdy. Pak napište..
Do té doby ty vaše keci jsou nepodložené a nesmyslné doměnky.. Na základě toho, že si jenom myslíte že ho máte malého… Pokud vám sexuolog řekne že je to ok doporučuju poté navštívit lékaře přes hlavu.. Aby vám pomohl zvládnout poznání, že jste v pořádku a že jste si jen něco namlouval.. Přeji příjemný přechod do reality..

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
19.8.13 18:37
@H1 píše:
Skvěle podané. Jen vy nejste ve skutečnosti objektivní. Zřejmě vám nedochází že vy nemůžete objektivně posoudit jestli vaše velikost stačí nebo nestačí.. Protože každá slušná dívka si sama posoudí, zdali stačí nebo nestačí. A to se nebudeme bavit jen o velikosti. Každá žena si vás sama posoudí, ne jen podle velikosti. Ale i podle toho jaký jste, jakou máte povahu, jak se chováte. Jaké máte koníčky. štastné páry si prostě sednou a hotovo. Nevím kdo vám dal právo. sám si takhle posuzovat svoji velikost. A dobrovolně se trýznit v rámci.. V rámci čeho vlastně? Nějakého utkvělého přesvědčení, které se vám bůh ví proč usídlilo v hlavě. Velikost pohlaví máte dá se říct běžné. Mám podobné rozměry jako vy. Ženský si nikdy nestěžovaly a posoudily že vyhovuje… I má žena posoudila že vyhovuje. A jak opakuju! vy to nemůžete objektivně posoudit!… Tak zajděte k sexuologovi.. Ten vám řekne jak je to doopravdy. Pak napište..
Do té doby ty vaše keci jsou nepodložené a nesmyslné doměnky.. Na základě toho, že si jenom myslíte že ho máte malého… Pokud vám sexuolog řekne že je to ok doporučuju poté navštívit lékaře přes hlavu.. Aby vám pomohl zvládnout poznání, že jste v pořádku a že jste si jen něco namlouval.. Přeji příjemný přechod do reality..

Ale já si bohužel nic nenamlouvám, tak to prostě je, vztah jsem už měl a stejně jsme to kvůli velikosti mého přirození nakonec museli ukončit… A tak by to bylo s každou… Pche, na nějakých vlastnostech, na povaze, chování nebo na koníčcích v tomhle případě vůbec nezáleží! Neříkám, že nic z toho ve vztahu není důležité - protože rozhodně je a to hodně, ale bez normálního penisu je mi dobrá povaha, slušnost a nebo milé chování úplně k ničemu - všechno to vždycky padne na tom mém malém trapném nic…

Taková už je holt dnešní doba - i kdybych si našel hodnou milou holku a měli jsme spolu společné snad úplně všechno, stejně se budeme muset dřív nebo později rozejít… Pokud by byla opravdu hodná, možná by se chvíli nechala uspokojovat jinak - ručně, ústy či s nějakou pomůckou a třeba by se i udržela a nevysmála se mi, ale jak dlouho by jí to tak vydrželo?

Týden? Měsíc? Možná i rok, ale dřív nebo později by stejně začala toužit po souloži s penisem a to bych jí já nikdy nemohl dopřát! To je prostě příroda a přirozená lidská potřeba… A i kdyby už nic jiného, tak jednou by jistě zatoužila po tom mít vlastního potomka a pak by mě musela nechat a najít si někoho schopného, protože já nejsem schopen oplodnění…

Tak to prostě je a nemá smysl si nic namlouvat, žádné jiné hodnoty dnes už nic neznamenají a už jen zde přítomné dámy to tu potvrdily již mnohokrát, stačí si jen pročíst pár prvních stránek…

Zkuste se nad tím trochu zamyslet a dojde vám, jaký jsem mrzák…

• Citovat
  • Upravit
24603
19.8.13 21:16
@Doctus píše: @H1
Zahraju si na Kraťomíra a odpovím.
„Přeci to je úplně jasné, že já – mrzák – se svým mikropenisem nemohu žádnou ženu uspokojit. Kdo by taky chtěl takového chlapa? Nikdy to pro jistotu ani nebudu zkoušet, abych se nedočkal ještě větší potupy. Jsem odsouzen být nadosmrti panicem. Kdo by taky stál o malobrka…“ Něco v tom smyslu, samozřejmě roztáhnuté na půl strany.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
19.8.13 21:30

@pannacotta Jenže ve skutečném životě už to taková sranda není…

Kdyby s tím někdo z vás musel žít, pochopil by to.

• Citovat
  • Upravit
káťa
19.8.13 21:39

Kráťo, mě by jenom zajímalo. Ty máš jako koníček pozorovat a přeměřovat pinďoury ostatních chlapů???
Když např. píšeš, že ve tveém okolí ho nikdo nemá pod 16 cm atd…
Já mám spoustu kamarádek a známých a ani u jedné nevím, jakou jí tam dole má nebo jaké má přesně prsa. A to spolu chodíme třeba i do bazénu a převlékáme se před sebou. Prostě by mě na tohle u ženský vůbec nenapadlo koukat :nevim:.

Nemělo by tě spíše zajímat pozorovat ženský, než chlapy??? Nebo jsi gay???

• Citovat
  • Upravit
398
19.8.13 21:44

Ta otázka mi připadá tak logická jako „jak malé/velké prsa jsou už důvodem k rozchodu“? Kdo chce, tak to fungovat bude, většina rozdílů se přece časem srovná, až si jeden přijde jak na toho druhého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
19.8.13 21:56
@káťa píše:
Kráťo, mě by jenom zajímalo. Ty máš jako koníček pozorovat a přeměřovat pinďoury ostatních chlapů???
Když např. píšeš, že ve tveém okolí ho nikdo nemá pod 16 cm atd…
Já mám spoustu kamarádek a známých a ani u jedné nevím, jakou jí tam dole má nebo jaké má přesně prsa. A to spolu chodíme třeba i do bazénu a převlékáme se před sebou. Prostě by mě na tohle u ženský vůbec nenapadlo koukat :nevim:.Nemělo by tě spíše zajímat pozorovat ženský, než chlapy??? Nebo jsi gay???

Já jim je neměřil a ani po nich nekoukám, ale tak obecně na to občas přišla řeč a probírali to mezi sebou. A těch 16 cm je opravdu minimum, mají spíš víc, jeden třeba 19 cm atd… Mimochodem, když člověka něco trápí, tak je normální, že se na to víc zaměřuje. Vy třeba ne, protože jste se sebou spokojená, ale některá z vašich kamarádek se vám po vašich ňadrech a nebo např. i „tam dolu“ dívá a zajímá ji, jak na tom v porovnání s ní jste…

To je dle mého přirozená lidská reakce.

A nevím proč by mě mělo zajímat pozorování žen, když stejně nikdy žádnou nemůžu mít… Nemyslíte, že tím se to může už jedině zhoršit? Proč se dál trápit pohledem na tu krásu a dokonalost, která mi bude tak či onak celý život odepřena? Bylo by to jenom horší…

• Citovat
  • Upravit
2439
19.8.13 22:04
Ale já si bohužel nic nenamlouvám, tak to prostě je, vztah jsem už měl a stejně jsme to kvůli velikosti mého přirození nakonec museli ukončit… A tak by to bylo s každou… Pche, na nějakých vlastnostech, na povaze, chování nebo na koníčcích v tomhle případě vůbec nezáleží! Neříkám, že nic z toho ve vztahu není důležité - protože rozhodně je a to hodně, ale bez normálního penisu je mi dobrá povaha, slušnost a nebo milé chování úplně k ničemu - všechno to vždycky padne na tom mém malém trapném nic…

Taková už je holt dnešní doba - i kdybych si našel hodnou milou holku a měli jsme spolu společné snad úplně všechno, stejně se budeme muset dřív nebo později rozejít… Pokud by byla opravdu hodná, možná by se chvíli nechala uspokojovat jinak - ručně, ústy či s nějakou pomůckou a třeba by se i udržela a nevysmála se mi, ale jak dlouho by jí to tak vydrželo?

Týden? Měsíc? Možná i rok, ale dřív nebo později by stejně začala toužit po souloži s penisem a to bych jí já nikdy nemohl dopřát! To je prostě příroda a přirozená lidská potřeba… A i kdyby už nic jiného, tak jednou by jistě zatoužila po tom mít vlastního potomka a pak by mě musela nechat a najít si někoho schopného, protože já nejsem schopen oplodnění…

Tak to prostě je a nemá smysl si nic namlouvat, žádné jiné hodnoty dnes už nic neznamenají a už jen zde přítomné dámy to tu potvrdily již mnohokrát, stačí si jen pročíst pár prvních stránek…

Zkuste se nad tím trochu zamyslet a dojde vám, jaký jsem mrzák…

A to raději budeš panicem jo. Není lepší to alespoň zkusit, i když by to trvalo třeba jen ten týden? Já tě fakt nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
19.8.13 22:30
@IvaX píše:
A to raději budeš panicem jo. Není lepší to alespoň zkusit, i když by to trvalo třeba jen ten týden? Já tě fakt nechápu :nevim:

Bohužel budu, protože nemám jinou možnost… Vím už předem jak by to dopadlo a bylo by to pak zase jenom horší. Když člověk ani nepozná tu krásu milování, nemůže mu to zase až tak moc chybět - kdybych to poznal, toužil bych po tom ještě o moc víc a to by do budoucna nebylo dobré - jen další hromada trápení… Takže proto raději ani nemá smysl to zkoušet a snažit se, všichni tu už předem tušíme výsledek. Mrzák jako já na tohle prostě nikdy mít nebude…

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
19.8.13 22:34
Bohužel budu, protože nemám jinou možnost… Vím už předem jak by to dopadlo a bylo by to pak zase jenom horší. Když člověk ani nepozná tu krásu milování, nemůže mu to zase až tak moc chybět - kdybych to poznal, toužil bych po tom ještě o moc víc a to by do budoucna nebylo dobré - jen další hromada trápení… Takže proto raději ani nemá smysl to zkoušet a snažit se, všichni tu už předem tušíme výsledek. Mrzák jako já na tohle prostě nikdy mít nebude…

Mrzák jako Ty? Že Tě huba nebolí takhle se rouhat..hochu ty si koleduješ dej si velkej pozor aby ses opravdu mrzákem nestal.. nevíš co mluvíš..dospělej chlap že se nestydíš takhle skuhrat a kňourat…houby víš co to je mít opravdu problém..já mám kamaráda je na vozíku po úraze ale tza celý roky jsem od něj takový kňourání jak od tebe teda neslyšela…
velkej pozor at ti život nesplní o co žadoníš..být mrzákem…to už není ani vtipný a ani k smíchu

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
19.8.13 22:52
@jdukolem píše:
Mrzák jako Ty? Že Tě huba nebolí takhle se rouhat..hochu ty si koleduješ dej si velkej pozor aby ses opravdu mrzákem nestal.. nevíš co mluvíš..dospělej chlap že se nestydíš takhle skuhrat a kňourat…houby víš co to je mít opravdu problém..já mám kamaráda je na vozíku po úraze ale tza celý roky jsem od něj takový kňourání jak od tebe teda neslyšela…
velkej pozor at ti život nesplní o co žadoníš..být mrzákem…to už není ani vtipný a ani k smíchu

Já myslím, že u mě by to už nebylo o nic horší, mrzákem jsem stejně už teď…

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
19.8.13 22:53
Já myslím, že u mě by to už nebylo o nic horší, mrzákem jsem stejně už teď…

no jak myslíš.. abys jednou nebrečel doopravdy :nevim: žij jak umíš tedy..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky