Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@H1 píše:
Ale tady jde o to, že Kraťomír má představu, že se svou velikostí nemůže mít sex s žádnou ženskou a to nikdy Že je nefunkční… A to je blbost.
to je… možná má nějakou špatnou zkušenost a bojí se zkoušet to dál, i když pochybuju, že by mu to nějaká ženská řekla takhle na rovinu
@Venetia píše:
to je… možná má nějakou špatnou zkušenost a bojí se zkoušet to dál, i když pochybuju, že by mu to nějaká ženská řekla takhle na rovinu
@Venetia píše:
Co jsem četl.. Nečetl jsem to celé, ale.On nikdy žádnou skušenost se ženou neměl. Myslím i že psal že ho nahého žádná ani neviděla. A on je prostě přesvědčen že se se svojí mírou při pohotovosti 14cm a 3,5cm na šířku.. No že je mrzák a s tímto vybavením nelze se milovat.. Tož tak…
Nechápu kolik románovitých příspěvků tady ten člověk už vyprodukoval. Přitom má normální průměr. Je to celé postavené na hlavu.
@H1 píše:
Co jsem četl.. Nečetl jsem to celé, ale.On nikdy žádnou skušenost se ženou neměl. Myslím i že psal že ho nahého žádná ani neviděla. A on je prostě přesvědčen že se se svojí mírou při pohotovosti 14cm a 3,5cm na šířku.. No že je mrzák a s tímto vybavením nelze se milovat.. Tož tak…
tak to nevím, jak na to přišel, když to ani nezkusil.. možná to někdo blbě okomentoval, rptože ten rozměr je celkem normální
@Venetia píše:
tak to nevím, jak na to přišel, když to ani nezkusil.. možná to někdo blbě okomentoval, rptože ten rozměr je celkem normální
Další taková která nemá pochopení pro to, že s takovým mikropenisem nemůže mít žena potěšení… ty ty ty ![]()
@pannacotta
My se divíme, až je nám divno. Potom si hovíme a je nám…
![]()
@pannacotta píše:
A já se Vám divím, že se pořád ještě divíte
Já už to divení vzdala. ![]()
@anoli30 píše:
Já už to divení vzdala.
No jo, oni se tady diví jen ty nováčci tady
ale šak jich to taky časem přejde ![]()
@pannacotta
Nazdar, krasavice. Posílám pozdrav i dalším krasavicím zde a krasavcům…
Ježiš to je tak blbý, až je to krásný. Na lepší diskuzi jsem tady snad nenarazila. Zdravím všechny, kteří se snaží Kraťovi zpříjemnit jeho sexuální a milostný život.
Ale dámy a pánové, vidím to s vašimi radami opravdu špatně, ten hoch to zřejmě nemá v hlavě v pořádku (ať už je to z jeho strany žert, nebo to myslí vážně).
Ale co mě dost překvapilo, kolik se tady objevuje pánů, kteří se snaží poradit.
![]()
@pannacotta píše:
H1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obávám se ale, že sis dával zbytečnou práci, on to prostě projde mlčením, nebo to ani nebude číst.
Tak to právě naopak - já to tu čtu všechno a velice podrobně, a také se nad tím snažím zamyslet a právě se mi tak trochu zdá, že si mnozí píší tak, aby nám takto postiženým kryplům dali nějakou tu falešnou naději. Co vím, tak průměr v ČR je tuším NAD 16 CM a tedy velká část populace má víc než tuto hodnotu. Jak jsou na tom asiaté, to netuším, ale jistě jsou tomu přizpůsobeny i tamní ženy a celkově jsou tam lidé menšího vzrůstu, takže jim to tam pak asi stačí. Stejné je to např. i u afrických národů, jen v opačných hodnotách a to jak u mužů, tak zřejmě i u žen…
A že tu někdo píše, že má také mikropenis (navíc přibližně stejných rozměrů jako mám já) a že s ním soulož normálně provozuje a prý navíc i kvalitní, a že je s ním jeho partnerka nadmíru spokojena a dokonce ho v sobě i cítí, to má asi tak stejnou hodnotu, jako kdyby to jedna paní povídala…
Můžeme tomu věřit, ale také je možné, že to psal např. Doctus v „přestrojení“ a nebo nějaká zdejší přispěvatelka, která mi chtěla udělat radost a podpořit mě v mém trápení. To ale nemá smysl, sám nejlíp vím jak na tom jsem a vím jistě, že by to prostě nebylo technicky možné. Ale i tak díky za snahu… ![]()
@Kraťomír
Dovolím si vás trochu poupravit. Průměrná délka penisu v ČR se v žádném případě nepohybuje nad 16 cm, kdysi se objevila „světová mapa penisů“, kde byla uváděna délka pro ČR necelých 16 cm, leč nicméně u hodnoty byla poznámka „self-reported“, tedy muži sami zapsali do dotazníku velikost (přidávali si). Ohledně přidávání připomenu studii z USA s párovými daty, kdy ve výsledku byla průměrná délka 13,5 cm (měřeno lékaři po farmakologicky indukované erekci) vs 17 cm (udáno samotnými muži). S velikostí penisu je to statisticky stejné jako s průměrným platem, tedy průměr je větší než medián, a proto je více mužů s délkou pod průměrnou hodnotou, než je tomu naopak. Doporučuji si zakoupit publikaci pojednávající o statistických metodách ve výzkumu, ale to jsem vám již psal (a nejen zde). Všeobecně se udává průměrná délka penisu u bílé rasy zhruba 13 cm (1996: Journal of Urology – 12,9 cm; 2003: Kongres sexuální medicíny v Istanbulu – 12,55 cm; American Urology – 13,5 cm). Do studií se často přihlásí „ti s většími“, aby se taky předvedli, takže tam moc s opravdu malými není. Mohli bychom tedy konstatovat, že ani takový výběr není nejlepší. Kraťomíre, mikropenis nemáte, ale to už vám řekly tisícovky lidí, ale při svém chabém rozumu to nepochopíte. Za nikoho se nepřestrojuji, neboť můj „rukopis“ je poměrně rozeznatelný a hned by to bylo poznat. Když nejste spokojen se svým penisem, přejte si na Vánoce Fournierovu gangrénu.