Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kaťomíre, souhlas s Anonymkou, taky si nemyslím, že tvé míry jsou nepoužitelné. Nechápu proč to tak balíš. Kolikrát si měl prosím tě sex, že z toho děláš takové závěry, že to pokaždé skončí fiaskem? Možná jsi hlavně ještě nenarazil na tu pravou co to bude chápat, takže to chce prostě víc hledat a né se jen litovat ![]()
Kraťomíre, nedá mi to, abych ti nenapsala. 12 let, jsem žila s mužem, který byl obdařen opravdu vekým penisem. Nikdy mě nenapadlo ho přeměřovat, ale jak do délky, tak do šířky byl statný. Za celé ty roky, jsem s ním dosáhla orgasmu jen 2× a nebyl to žádný extra zážitek. Teď màm přítele, který je na tom rozměrově hůř než ty, ale dosažení orgasmu není problém při žádném milování. Je to tím, jaký je jako člověk. Je pozorný, nemyslí jen na sebe,, nebojí se zeptat, co mám ráda…umí mě dokonale připravit a když přijde na věc, jsem na vrcholu blaha.
Takže za mě…není to o velikosti, ale o tobě. Buď milý, něžný, pozorný, empatický, ono se ti to vrátí a budeš šťastný.
Raději anonym, třeba Lili
@IvaX píše:
Kaťomíre, souhlas s Anonymkou, taky si nemyslím, že tvé míry jsou nepoužitelné. Nechápu proč to tak balíš. Kolikrát si měl prosím tě sex, že z toho děláš takové závěry, že to pokaždé skončí fiaskem? Možná jsi hlavně ještě nenarazil na tu pravou co to bude chápat, takže to chce prostě víc hledat a né se jen litovat
V tomhle s vámi nemůžu souhlasit, sám vím nejlíp jak na tom jsem - stačí se jen podívat do zrcadla a všechno je hned jasné. Opravdu by to nešlo, to vím jistě. Jinak abych odpověděl na vaše dotazy, ať už jsou míněny jakkoliv - ve svých 27 letech jsem pořád ještě panic a budu jím až do konce svých dnů, takže soulož jsem ještě nikdy neprovozoval a dá se snad i říct, že nahého (od pasu dolu) mě ještě nikdy žádná dívka neviděla. Svou nahotu jsem se vždy snažil skrývat, ono jenom jít s takovou žížalkou, která má v klidu směšných 7 - 9 cm vůbec někam do sprch, to už chce hodně odvahy a sebevědomí, natož se ukázat před dívkou - to by byl trapas fatálního rozsahu…
Měl jsem jen jeden dlouhotrvající a mnohem víc než přátelský vztah s jednou moc úžasnou dívkou, se kterou mi bylo opravdu moc fajn a skvěle jsme si spolu rozuměli, chodili jsme se spolu bavit, na výlety, na festy a prožili jsme spolu moc překrásných momentů, jaké už se nikdy v tomto mém životě nebudou opakovat. Když už ale po tak dlouhé mělo dojít i na „něco víc“ - což mimochodem chtěla ona, mně to plně vyhovovalo tak jak to bylo - tak jsme to spolu museli poměrně rázně a bohužel z mé strany bez jakéhokoliv vysvětlení ukončit…
A to byla má první a poslední v životě, už je to víc než pár let a od té doby jsem ji již nikdy nepotkal… Vím, že na tom byla jeden čas docela špatně, ale pak si někoho našla a tuším, že někdy minulý rok se vdala. Takže vše zlé je nakonec pro něco dobré a jistě si s ním o hodně polepšila, protože on jí určitě dá i to všechno, co bych jí já nikdy dát nemohl - úžasné milování a maximální uspokojení. Nechť jim to tak vydrží co nejdéle…
Já osobně jsem od té doby kompletně přehodnotil svůj život a došlo mi, že na mně vlastně vůbec nezáleží. Můj život nemá žádnou cenu, protože jsem jen odpad. Uzavřel jsem se do sebe, na všechno jsem rezignoval a ano, asi už se mnou ani není taková sranda, jaká bývala dřív… Na tomhle světě už nemám cíl a vlastně ani cestu, můj život se změnil z užívání si krás toho světa v prosté dožívání - čekání na konec. Drží mě tu jen moji nejbližší - má rodina, bez nich bych to tu zabalil snad třeba hned teď.
Nemám tu už nic, nemám už ani kapku naděje - a to všechno jen kvůli tak malému kousku tkáně, která dělá z muže chlapa a nebo v mém případě neschopného eunucha - a z celého velkého člověka včetně všechno jeho dušeních i tělesných kvalit záleží vše jen na těch pár centimetrech…
Měli by nás házet ze skály hned po narození, jak tomu bylo ve Spartě…
@anoli30 @denisa 76 @pannacotta ahoj holky zdravím
už se mi po vás stýskalo
Kráťo tebe zdravím taky. I po tobě se mi stýskalo. Tvoje stále pozitivní příspěvky mě utvrzují v tom, že nezáleží na velikosti, ale na tom zda je hlava v pořádku
![]()
@Vesmilka píše:
Kráťo tebe zdravím taky. I po tobě se mi stýskalo. Tvoje stále pozitivní příspěvky mě utvrzují v tom, že nezáleží na velikosti, ale na tom zda je hlava v pořádku![]()
Kráťo to jsem ráda, že jsi se ozval
Hele bud rád, že jsi sám. Nedávno jsem řešila velkou velkou partnerskou krizi a věř, že není o co stát ![]()
@denisa 76 partnerské krize jsou na h****, hlavně jestli to dopadlo dobře ![]()
Kraťomíre, na tvém místě bych místo toho sebelitování a utápění se ve svém žalu klidně šla do bordelu a za ten sex si zaplatila. Jen proto, abych věděla, jestli ten styk s tvými mírami možný je nebo není. Už sis nechal utéct první velkou lásku. Víš, jaké zklamání to muselo být pro ní a jaké ponížení? - miluje tě, čeká, že se posunete dál a ty, kvůli svým komplexům, se radši ztratíš z jejího života. To ti musím zatleskat, to jsi opravdu hrdina.
Přestaň se litovat a začni jednat, třeba jednou budeš tak dokonalý milenec, že se ti ženské budou nabízet samy ![]()
Ovšem dokud to aspoň nevyzkoušíš, byť i s někým, na kom ti vůbec nezáleží (což je možná lepší), tak budeš vědět prd a furt se budeš uvnitř oplakávat a zvenku usmívat a dělat hodného kluka…
@Vesmilka musela jsem pochopit, že v životě je vždycky něco za něco
![]()
Kráťo, já měla krátce partnera, který na tom byl rozměrově hůř, a musím říct, že samotný akt fakt nic moc, jsem zvyklá na jiné rozměry
na druhou stranu to byl paradoxně nejlepší sex mého života, nápaditý, plný různých hraček a musím říct, že tak dobře mi to pusou ještě nikdo nikdy neudělal. Boží ![]()
Prosím o zachování anonymity.