Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@H1 píše:
Ahoj Kraťomíre… Tak jsem si kvůli tobě šel poprvé v životě přeměřit penis..
A koukám že mám stejnej mikropenis jako ty.. A jak byly všechny ženský co jsem měl s ním spokojený. Přál bych ti vidět ten chtíč v jejich očích, když mě vyděli nahého. A co teprve když jsme to dělali.. Tak nádherné milování. Ještě že mě nikdo neřekl, že mám mikropenis.Nečetl jsem všechno. Ale kdo ti nakukal, že s nářadím tvé velikosti je něco špatně? To by mě zajímalo. Najít toho blba co ti tenhle nesmysl uvrtal do hlavy. A tím ti zkazil kousíček života… A nelibuješ si v sebelítosti s tvým „problémem“?. Já tě nepolituju. Protože tohle nářadí je super použitelné. Ale litovat tě že seš lempl, kterej to ani nechce používat.. To promiň.
hele, radíš mu zbytečně, protože jak známe Kráťu, tak ty ho máš jistě aspoň objemnější, ![]()
@káťa píše:
Anebo je to někdo, kdo si z nás dělá celou dobu srandu
Jednoznačně ![]()
@Kamilek píše:
Já jsem spíš již nabyl názoru, že z nás má dotyčný pořádnou prdxl
no a co Ty a tvoje slíbená emailovka??
Kecy?
![]()
@káťa píše:
Myslím si, že Kráťa je panic a panicem zůstane, protože je to totální magor. Myslím tím, že to nemá v hlavě v pořádku a není pro ženskou nic míň sexy, než ufňukanej zakomplexovanej chudák…i kdyby měl dvaceticentimetrovýho…
Ano, jsem panic a panicem zůstanu až do konce svých dnů, ale na té příčině se asi neshodneme… Nikdo z vás s tak malým penisem žít nemusí a tak to jen těžko někdo pochopíte. Při tak směšně malé velikosti je dobrý maximálně na to vymočení, a to ještě jen tak tak, i když je to jistě velmi důležitá věc… Vlastně mnohem důležitější než sex a, láska a nebo rodina…
Legraci si z vás ale vážně nedělám, prostě jen píšu jak to kvůli mému postižení v životě mám a mít budu. S tím se nedá dělat vůbec nic. Ano, prostitutka by za to byla možná i ráda, protože už toho má za den víc než dost, takže by měla alespoň trochu odpočinku, ale ve vztahu by to bylo jiné. Mimo to, své poprvé jsem chtěl prožít se svou skutečnou životní láskou, ne s kdekým a navíc za peníze…
Prostě nevíte jaké to je, když je někdo v tomto směru v podstatě impotentní mrzák, který není schopen soulože a ani zplození potomka. Ale darmo mluvit, už bych se opakoval a to já opravdu nerad - kdo to nezažil, ten nepochopí…
@Kraťomír (offline) píše:
Ano, jsem panic a panicem zůstanu až do konce svých dnů, ale na té příčině se asi neshodneme… Nikdo z vás s tak malým penisem žít nemusí a tak to jen těžko někdo pochopíte. Při tak směšně malé velikosti je dobrý maximálně na to vymočení, a to ještě jen tak tak, i když je to jistě velmi důležitá věc… Vlastně mnohem důležitější než sex a, láska a nebo rodina…Legraci si z vás ale vážně nedělám, prostě jen píšu jak to kvůli mému postižení v životě mám a mít budu. S tím se nedá dělat vůbec nic. Ano, prostitutka by za to byla možná i ráda, protože už toho má za den víc než dost, takže by měla alespoň trochu odpočinku, ale ve vztahu by to bylo jiné. Mimo to, své poprvé jsem chtěl prožít se svou skutečnou životní láskou, ne s kdekým a navíc za peníze…
Prostě nevíte jaké to je, když je někdo v tomto směru v podstatě impotentní mrzák, který není schopen soulože a ani zplození potomka. Ale darmo mluvit, už bych se opakoval a to já opravdu nerad - kdo to nezažil, ten nepochopí…
Víš ty vůbec co je impotent? ![]()
přečti s další příspěvek od chlapa co má penis tvých rozměrů a je s ním spokojený a nejen on ![]()
@Silence píše:
Tak ani oš. ukat se nenechá, protože nejsem jeho životní láska.![]()
![]()
je to marný
![]()
no jo, máš pech
![]()
@Silence píše:
Nebo čeká, až některé rupnou nervy a přijede ho oš. ukat osobně![]()
@Vesmilka píše:
@denisa 76 normálně lituji nově příchozí, kteří se snaží Kráťovi vysvětlit o čem je život![]()
![]()
oni ještě nevědí, že on je jak kolovrátek a bude si mlet svou dokolečka
![]()
![]()
![]()
taky je mě jich líto ![]()
@pannacotta píše:
Víš ty vůbec co je impotent?
přečti s další příspěvek od chlapa co má penis tvých rozměrů a je s ním spokojený a nejen on
Vím co je to impotent - člověk neschopný soulože či reprodukce - tedy i já… On s ním možná spokojený je, ale co na to jeho případná partnerka a má nějakou vůbec? To už je ve hvězdách a nejspíš si to celé vymyslel…
@Silence píše:
Tak ani oš. ukat se nenechá, protože nejsem jeho životní láska.![]()
![]()
je to marný
![]()
Pech rozhodně nemáte, spíš štěstí - ono se mnou by stejně nebylo oč stát, protože jak sama říkáte - mám mikropenis, takže byste se mnou stejně ani nic necítila…
A možná je to pro vás k neuvěření, ale ano, někteří lidé chtějí souložit i z lásky…
![]()
@Kamilek píše:
to jsou mi způsoby, samé zde zasloužilé matky a takové nemravnosti.. kam to mám poslat?@Kraťomír s takový způsobem myšlení se u Tebe skutečně nic nezmění. Je to především v hlavě a když bude Ty sám takto absolutně o tomto přesvědčen, jak by se mohlo něco změnit? Znám lidi, kteří jsou obdařeni ale zažívají stejné trápení, takže o tom to skutečně není..
A co je špatného, když je zasloužilá matka nemravná? ![]()