Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vesmilka píše:
já nevím kdy se to hodí tobě, já můžu kdykolivale ty teď chceš bydlet u Denisy tak nevím
Tak tam sa budu jen čvachtat v bazénu, vždy po mši svaté
nebo co se dělá v klášteře ještě? ![]()
@Vesmilka Ty přestaň komentovat sto věcí najednou neboť tě nemůžu okomentovat jak bych chtěla ![]()
@Doctus píše:ale to já přeci dávno vím, že dětské lékařství… však jsem říkala, že jsem ráda že mé děti už budou odrostlé
@denisa 76 Dětské lékařství.
@pannacotta Číslo, které udává, kolik let studia ještě zbývá, je určitý počet prstů na 1 ruce. (poté, co jsi editovala příspěvek z formulace „kolik to je ještě let“ na „kolik ti je let“, tak je mi více než 20 a méně než 25).
@pannacotta píše:neboj v praxi už nebude takový
Tak já, kdybyže jsem dítě, bych se ho asi bála, rázný je aj tady, co teprv ve skutečnosti, konec konců, dítko bude mít kašlík a on mu neřekne že má kašlík ale že má blablabla, bla bla bla blablablablabla blablabla
@denisa 76 píše:![]()
každopádně jeho promoci tady řádně zapijeme
![]()
tak na to se těším
@Doctus píše:
@Kdoule
Copak to vidím, latinský termín. Halux = palec na noze. (palec na ruce je polex).
Nebyla jsem zrovna v ČR, když ty chvályhodné události probíhaly, ale na netu kolovalo, že se jednalo o bolavý palec (na noze), přes který pan prezident škobrtl, nejsa si vědom celý svůj život, že ten palec má potíže, to mu musel objasnit až prof. Kolář (ale v té klenotnici je vidět, že mu prof. Kolář spíš ublížil než pomohl, protože škobrtal víceméně o spodní polovinu těla, prosím o doplnění latinského termínu
)
@pannacotta píše:
Tak tam sa budu jen čvachtat v bazénu, vždy po mši svaténebo co se dělá v klášteře ještě?
hlavně tam jako jepťa musíš držet celibát…
no jen abychom ten klášter nezkazily
![]()
@pannacotta píše:
@Vesmilka Ty přestaň komentovat sto věcí najednou neboť tě nemůžu okomentovat jak bych chtěla
mě by přeskakovaly stránky
tak musím, když tak žvaníte a ani mě nenecháte uspat dítko
![]()
@Vesmilka píše:
hlavně tam jako jepťa musíš držet celibát…![]()
no jen abychom ten klášter nezkazily
![]()
Počkat, počkat, jako v bazénu držet celibát? A s kým bych ho tam jako porušila
S Tebou snad?
![]()
@Vesmilka píše:
mě by přeskakovaly stránky![]()
tak musím, když tak žvaníte a ani mě nenecháte uspat dítko
![]()
@pannacotta píše:
Počkat, počkat, jako v bazénu držet celibát? A s kým bych ho tam jako porušilaS Tebou snad?
![]()
![]()
![]()
ne v tom klášteře
nedělej nechápavou, pak vypadáš neinteligentně a to bys mohla někomu nahrát do karet
![]()
@pannacotta píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak aspoň mě si nech na záver ať tě okomentuji jak chci né jen jako zmíněnou
![]()
![]()
ty už nepřijdeš? to snad ne
![]()
@Doctus píše:
@Kdoule
A kterého termínu?
Dolní polovina těla
- halux zjevně nebyl dostatečnou diagnozou ![]()
Jo a hele, vždyť jsme v debatě o penisech, tak co takový vliv alkoholu na erektilní dysfunkci? ![]()
@Kdoule píše:
Jo a hele, vždyť jsme v debatě o penisech, tak co takový vliv alkoholu na erektilní dysfunkci?
to je dobrý dotaz ![]()