Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
30.5.13 09:25
@pavlasu píše:
Ke všemu?:-) :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 09:27
@Vesmilka píše:
já nevím kdy se to hodí tobě, já můžu kdykoliv :kytka: ale ty teď chceš bydlet u Denisy tak nevím :nevim:

Tak tam sa budu jen čvachtat v bazénu, vždy po mši svaté :lol: nebo co se dělá v klášteře ještě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 09:27

@Vesmilka Ty přestaň komentovat sto věcí najednou neboť tě nemůžu okomentovat jak bych chtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 09:29
@Doctus píše:
@denisa 76 Dětské lékařství.
@pannacotta Číslo, které udává, kolik let studia ještě zbývá, je určitý počet prstů na 1 ruce. (poté, co jsi editovala příspěvek z formulace „kolik to je ještě let“ na „kolik ti je let“, tak je mi více než 20 a méně než 25).
ale to já přeci dávno vím, že dětské lékařství… však jsem říkala, že jsem ráda že mé děti už budou odrostlé :mrgreen: :mrgreen:
to je jako u mě 20 už mi bylo ale 40 ještě ne, poznáš kolik mi je :mrgreen:
@pannacotta píše:
Tak já, kdybyže jsem dítě, bych se ho asi bála, rázný je aj tady, co teprv ve skutečnosti, konec konců, dítko bude mít kašlík a on mu neřekne že má kašlík ale že má blablabla, bla bla bla blablablablabla blablabla :*
neboj v praxi už nebude takový :mrgreen:
@denisa 76 píše: :lol: :lol: každopádně jeho promoci tady řádně zapijeme :pankac: :pankac:

tak na to se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.5.13 09:29
@Doctus píše:
@Kdoule
Copak to vidím, latinský termín. Halux = palec na noze. (palec na ruce je polex).

Nebyla jsem zrovna v ČR, když ty chvályhodné události probíhaly, ale na netu kolovalo, že se jednalo o bolavý palec (na noze), přes který pan prezident škobrtl, nejsa si vědom celý svůj život, že ten palec má potíže, to mu musel objasnit až prof. Kolář (ale v té klenotnici je vidět, že mu prof. Kolář spíš ublížil než pomohl, protože škobrtal víceméně o spodní polovinu těla, prosím o doplnění latinského termínu :* )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 09:31
@pannacotta píše:
Tak tam sa budu jen čvachtat v bazénu, vždy po mši svaté :lol: nebo co se dělá v klášteře ještě? :think:

hlavně tam jako jepťa musíš držet celibát… :mrgreen: :mrgreen: no jen abychom ten klášter nezkazily :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 09:32
@pannacotta píše:
@Vesmilka Ty přestaň komentovat sto věcí najednou neboť tě nemůžu okomentovat jak bych chtěla :mrgreen:

mě by přeskakovaly stránky :mrgreen: :mrgreen: tak musím, když tak žvaníte a ani mě nenecháte uspat dítko :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
30.5.13 09:32

@Kdoule
A kterého termínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 09:38
@Vesmilka píše:
hlavně tam jako jepťa musíš držet celibát… :mrgreen: :mrgreen: no jen abychom ten klášter nezkazily :think: :think:

Počkat, počkat, jako v bazénu držet celibát? A s kým bych ho tam jako porušila 8o S Tebou snad? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 09:39
@Vesmilka píše:
mě by přeskakovaly stránky :mrgreen: :mrgreen: tak musím, když tak žvaníte a ani mě nenecháte uspat dítko :cert: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak aspoň mě si nech na záver ať tě okomentuji jak chci né jen jako zmíněnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 09:45
@pannacotta píše:
Počkat, počkat, jako v bazénu držet celibát? A s kým bych ho tam jako porušila 8o S Tebou snad? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ne v tom klášteře :mrgreen: :mrgreen: nedělej nechápavou, pak vypadáš neinteligentně a to bys mohla někomu nahrát do karet :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 09:45
@pannacotta píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak aspoň mě si nech na záver ať tě okomentuji jak chci né jen jako zmíněnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ty už nepřijdeš? to snad ne :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.5.13 09:46
@Doctus píše:
@Kdoule
A kterého termínu?

Dolní polovina těla ;) - halux zjevně nebyl dostatečnou diagnozou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.5.13 09:47

Jo a hele, vždyť jsme v debatě o penisech, tak co takový vliv alkoholu na erektilní dysfunkci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 09:49
@Kdoule píše:
Jo a hele, vždyť jsme v debatě o penisech, tak co takový vliv alkoholu na erektilní dysfunkci? ;)

to je dobrý dotaz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria