Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9577
29.5.13 23:35

Tak já musím na kutě..vzbudilo se mi dítě:-) dobrou:-)
a kdyby byl někdo ochotný přesně popsat návod jak na to:-) třeba pro blondýnky, tak by to bylo super :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
29.5.13 23:37
@jurášek 07.07.09 píše:
akorát je tak akorát :pankac: :pankac: Au pravítkem.

Já se tady dozvěděl, že akorát je tak 17-18 cm v erekci a 13-14 cm v erekci je už mikropenis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 23:39
@Arturus píše:
Já se tady dozvěděl, že akorát je tak 17-18 cm a 13-14 cm je už mikropenis :think:

a jsem zase o něco chytřejší dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 23:45

Chudák Kraťomír má mikropenis a samozřejmě s ním nemůže uspokojit žádnou ženu. My si tu z něj ale něděláme kvůli jeho těžkému postižení legraci, spíš se mu humornou formou snažíme pozvednout (náladu). Sice už dostal od dívek otevřené výzvy k orálnímu sexu, ale samozřejmě je těžké si takový sex představit bez dotyků v jeho intimní partii. Když mu tu ale společně pozvedneme (sebevědomí), možná i on dostane odvahu a některou ze svých známých alespoň vylízá. Tak mu držme palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
30.5.13 00:00
@Kvetinka19000 píše:
Chudák Kraťomír má mikropenis a samozřejmě s ním nemůže uspokojit žádnou ženu. My si tu z něj ale něděláme kvůli jeho těžkému postižení legraci, spíš se mu humornou formou snažíme pozvednout (náladu). Sice už dostal od dívek otevřené výzvy k orálnímu sexu, ale samozřejmě je těžké si takový sex představit bez dotyků v jeho intimní partii. Když mu tu ale společně pozvedneme (sebevědomí), možná i on dostane odvahu a některou ze svých známých alespoň vylízá. Tak mu držme palce.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.13 07:17
@Pierko_ píše:
Dik za ucast :)…takze beres ten posledny ako ideal…prosim ta mozes oznacit z toho obrazku aj to, co je u teba maly penis? Nie z titulu nepouzitelny…ale jednoducho maly…diik :).

jasně, že můžu :mrgreen: poslední dva ideál :jazyk: s prostředním bych si taky dokázala ještě poradit ;) a první dva už snad psát nemusím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.13 07:18
@Kvetinka19000 píše:
@pannacotta a zase naopak…když si představíme roztouženou několikatunovou slonici a postavíme k ní Kraťomíra s miniocasem, tak z toho moc velká láska nebude.
8o 8o 8o :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.13 07:29

Uff tak dočteno a nevím nic..no neva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.5.13 07:36
@Kvetinka19000 píše:
Hm a je po diskuzi… žádám nově příchozí aby vypadli.

taky te rada vidim :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.5.13 07:39

Prcek premerilas dva? A to si na ne jako vybalila jen tak mezi reci metr? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 07:54
@Arturus píše:
Ano, měříme (hlavně v pubertě) :P
no jo jenže to je máte ještě ve vývinu jak jsem tady diskutovala s Doctusem..... takže jsou ty míry nepřesné a zkreslené… ale jinak si myslím, že jste v tomto celkem úspěšní rybáři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@pavlasu píše:
a to si měří kluci sami nebo jim ho měří holky?:-) tak nějaký popis, prosím:-) zase nic nevím:-) :mavam: :P
kolik ti je že nevíš jak se měří :mrgreen: :mrgreen:
@Arturus píše:
většinou sami, to si potom přidáme a naměříme víc ;)

vždyť říkám rybáři :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 07:57
@Arturus píše:
Já se tady dozvěděl, že akorát je tak 17-18 cm v erekci a 13-14 cm v erekci je už mikropenis :think:

a já zase díky Kráťovi vím, že 17-18 je pro mě málo natož míň :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 07:57
@denisa 76 píše:
Uff tak dočteno a nevím nic..no neva :mrgreen:

já tě zdravím hned po ránu :mavam: :mavam: :mavam:
no já si odskočím spát a tady je to sodoma gomora ale nic k věci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
30.5.13 08:09

Asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.13 08:13
@Vesmilka píše:
já tě zdravím hned po ránu :mavam: :mavam: :mavam:
no já si odskočím spát a tady je to sodoma gomora ale nic k věci :mrgreen: :mrgreen:
:mavam: :mavam: :mavam: taky táhnu. Budou nám zabudovávat bazen tak musím chlapcům radit :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí