Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já musím na kutě..vzbudilo se mi dítě:-) dobrou:-)
a kdyby byl někdo ochotný přesně popsat návod jak na to:-) třeba pro blondýnky, tak by to bylo super ![]()
@jurášek 07.07.09 píše:
akorát je tak akorát![]()
Au pravítkem.
Já se tady dozvěděl, že akorát je tak 17-18 cm v erekci a 13-14 cm v erekci je už mikropenis ![]()
@Arturus píše:
Já se tady dozvěděl, že akorát je tak 17-18 cm a 13-14 cm je už mikropenis
a jsem zase o něco chytřejší dík
Chudák Kraťomír má mikropenis a samozřejmě s ním nemůže uspokojit žádnou ženu. My si tu z něj ale něděláme kvůli jeho těžkému postižení legraci, spíš se mu humornou formou snažíme pozvednout (náladu). Sice už dostal od dívek otevřené výzvy k orálnímu sexu, ale samozřejmě je těžké si takový sex představit bez dotyků v jeho intimní partii. Když mu tu ale společně pozvedneme (sebevědomí), možná i on dostane odvahu a některou ze svých známých alespoň vylízá. Tak mu držme palce.
@Kvetinka19000 píše:
Chudák Kraťomír má mikropenis a samozřejmě s ním nemůže uspokojit žádnou ženu. My si tu z něj ale něděláme kvůli jeho těžkému postižení legraci, spíš se mu humornou formou snažíme pozvednout (náladu). Sice už dostal od dívek otevřené výzvy k orálnímu sexu, ale samozřejmě je těžké si takový sex představit bez dotyků v jeho intimní partii. Když mu tu ale společně pozvedneme (sebevědomí), možná i on dostane odvahu a některou ze svých známých alespoň vylízá. Tak mu držme palce.
@Pierko_ píše:
Dik za ucast…takze beres ten posledny ako ideal…prosim ta mozes oznacit z toho obrazku aj to, co je u teba maly penis? Nie z titulu nepouzitelny…ale jednoducho maly…diik
.
jasně, že můžu
poslední dva ideál
s prostředním bych si taky dokázala ještě poradit
a první dva už snad psát nemusím ![]()
@Kvetinka19000 píše:
@pannacotta a zase naopak…když si představíme roztouženou několikatunovou slonici a postavíme k ní Kraťomíra s miniocasem, tak z toho moc velká láska nebude.
@Kvetinka19000 píše:
Hm a je po diskuzi… žádám nově příchozí aby vypadli.
taky te rada vidim ![]()
Prcek premerilas dva? A to si na ne jako vybalila jen tak mezi reci metr?
![]()
@Arturus píše:no jo jenže to je máte ještě ve vývinu jak jsem tady diskutovala s Doctusem..... takže jsou ty míry nepřesné a zkreslené… ale jinak si myslím, že jste v tomto celkem úspěšní rybáři
Ano, měříme (hlavně v pubertě)
@pavlasu píše:kolik ti je že nevíš jak se měří
a to si měří kluci sami nebo jim ho měří holky?:-) tak nějaký popis, prosím:-) zase nic nevím:-)![]()
@Arturus píše:
většinou sami, to si potom přidáme a naměříme víc
vždyť říkám rybáři
![]()
@Arturus píše:
Já se tady dozvěděl, že akorát je tak 17-18 cm v erekci a 13-14 cm v erekci je už mikropenis
a já zase díky Kráťovi vím, že 17-18 je pro mě málo natož míň
![]()
@denisa 76 píše:
Uff tak dočteno a nevím nic..no neva
já tě zdravím hned po ránu
![]()
no já si odskočím spát a tady je to sodoma gomora ale nic k věci
![]()
@Vesmilka píše:
já tě zdravím hned po ránu![]()
![]()
no já si odskočím spát a tady je to sodoma gomora ale nic k věci![]()