Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kdoule
Dolní polovina lidského těla = dimidium corporis humani inferius
@Vesmilka píše:
ne v tom klášteře![]()
nedělej nechápavou, pak vypadáš neinteligentně a to bys mohla někomu nahrát do karet
![]()
![]()
Tak se příště vyjádřím jasněji ![]()
Jsem vám chtěla poradit novou diskuzi a tady zrovna nikdo není…
@Vesmilka píše:
Jsem vám chtěla poradit novou diskuzi a tady zrovna nikdo není…
Jakou?
@pannacotta píše:
Jakou?
já věděla, že neodoláš… Špatný sex, a je to tam zajímavé, tak se přidej ![]()
@Vesmilka píše:
já věděla, že neodoláš… Špatný sex, a je to tam zajímavé, tak se přidej
Fůh, četla jsem začátek ale teda jdu tam ![]()
@pannacotta píše:
Fůh, četla jsem začátek ale teda jdu tam
ale pozor jsou tam puritánky
co jim stačí minuta, tedy kvůli tomu bych se ani nesvlékla
![]()
@Vesmilka píše:
ale pozor jsou tam puritánky![]()
![]()
co jim stačí minuta, tedy kvůli tomu bych se ani nesvlékla
![]()
Tak já budu asi divná, ale mě osobně by vadilo hodinové bušení do mně
pod pojmem sex si představuji už aj předehru, a pokud ta trvá nějaký čas a sex minutu tak to nevadí. tedy mně né ![]()
dokonce je aj věděcky dokázané že samotný sex trvá max. 5 min. ![]()
@pannacotta píše:
Tak já budu asi divná, ale mě osobně by vadilo hodinové bušení do mněpod pojmem sex si představuji už aj předehru, a pokud ta trvá nějaký čas a sex minutu tak to nevadí. tedy mně né
dokonce je aj věděcky dokázané že samotný sex trvá max. 5 min.
jo to chápu ani mě by to nebavilo, ale tam to vyznělo tak, že celý sex trvá minutu…
Zazněl tu dotaz ohledně alkoholu a erekce. Traduje se, že pokud je člověku zima, tak se alkoholem „zahřeje“. Ethanol obsažený v alkoholických nápojích však roztahuje cévy (vazodilatace), a tak se spíše člověk ještě více ochlazuje, neboť ztrácí teplo. V mechanismu erekce je důležitý jednak patřičný přítok krve do kavernózních těles (zejména 2), ale také i snížený odtok, aby v dutinách topořivých těles vzrostl tlak (škoda, že lidský penis neobsahuje penisovou kost, jako mají např. kočkovité šelmy, to by pak nebyl tak moc tlakově dependentní). Jenže alkohol zabrání uzavírání postkapilárních sfinkterů a krev, co se do penisu dostane, zase poklidně odteče. Ethanol navíc ovlivňuje i inhibiční (GABA-ergní; zavislé na gama-aminomáselné kyselině; z AJ Gama-AminoButyric Acid) neurony v CNS, což má potom takové účinky, jaké konzumenti alkoholu důvěrně znají (pozn.: já jsem abstinent; to je ten, kdo vypoje méně než 12 „drinků“ za rok; 1 drink = 350 ml piva = 140 ml vína = 40 ml destilátu; já jsem nevypil ani 12 drinků za život).
@Doctus píše:Že ty si tady na nás jen trénuješ, protože u tebe co věta, to odborný popis.
Zazněl tu dotaz ohledně alkoholu a erekce. Traduje se, že pokud je člověku zima, tak se alkoholem „zahřeje“. Ethanol obsažený v alkoholických nápojích však roztahuje cévy (vazodilatace), a tak se spíše člověk ještě více ochlazuje, neboť ztrácí teplo. V mechanismu erekce je důležitý jednak patřičný přítok krve do kavernózních těles (zejména 2), ale také i snížený odtok, aby v dutinách topořivých těles vzrostl tlak (škoda, že lidský penis neobsahuje penisovou kost, jako mají např. kočkovité šelmy, to by pak nebyl tak moc tlakově dependentní). Jenže alkohol zabrání uzavírání postkapilárních sfinkterů a krev, co se do penisu dostane, zase poklidně odteče. Ethanol navíc ovlivňuje i inhibiční (GABA-ergní; zavislé na gama-aminomáselné kyselině; z AJ Gama-AminoButyric Acid) neurony v CNS, což má potom takové účinky, jaké konzumenti alkoholu důvěrně znají (pozn.: já jsem abstinent; to je ten, kdo vypoje méně než 12 „drinků“ za rok; 1 drink = 350 ml piva = 140 ml vína = 40 ml destilátu; já jsem nevypil ani 12 drinků za život).
@Doctus píše:
@pannacotta
To bych si nedovolil…
No nevím, nevím ![]()
@pannacotta píše: Že ty si tady na nás jen trénuješ, protože u tebe co věta, to odborný popis.![]()
![]()
![]()
a co jsi se z toho článku dozvěděla? ![]()